Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Kącik Brzydala

Polecane posty

"I w tym wieku sie zdecydowales?" Każda pora jest dobra. Wcześniej nie było takich możliwości jak teraz, kasy też nie było, choć mogłem to zrobić już rok temu, ale to długa historia, znana tu niektórym.

"nierobie tego dla mody" Chciałem tylko zaznaczyć moją wypowiedzią pewien istniejący trend. Ogólnie dbanie o siebie, o zdrowie jest na topie (nie zawsze tak było). Bo zęby to nie tylko kosmetyka.

co fakt to fakt teraz jest łatwiej bo nie jest to tabu, nie jest wstydem a raczej czyms fajnym- dbanie o siebie Tyle ze to strasznie bolesne, drogie, niewygodne, czasochłonne...

robie to tylko dla siebie.higiena rzecz nauralna jak oddychanie sorki nieprzywitalam sie i tak w buciorach wlazlam a wiec siema tulipka jestem 🖐️

Pięknoimienna (Pieknoimienna@o2.pl) wapń nic tu nie do rzeczy, a szkoda, prosciej by bylo lyknac wapń i miec problem z glowy mi brakuje magnezu i to moj podstawowy problem wez nie pisz farmazonow ja sie nie znasz zab glownie sklada sie z wapnia... a i owszem magnez to mocne zeby...... jesli brak to zeby i kosci beda słabe

"Brzydalu zaśmiecamy Ci topic?" Spoko, piszcie sobie. Zawsze można poprosić później o wykasowanie wpisów.

Wapn nic ma tu do krzywizny zgryzu, mam na to zywy przyklad w domu ludzika ktory od urodzenia ma odwapnione, zdemineralizowane zeby ktore rosna proste jak z reklamy Po co kasowac jak mozna przywołac do porzadku :)