Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Kącik Brzydala

Polecane posty

"to twoje zdanie,moje zdanie jest takie ze cudowny.czytajac go widac jak bardzo bogata jest twoja dusza i osobowosc" OK, ja mam na ogół bardzo krytyczne spojrzenie na siebie, więc ... A co do duszy i osobowości. Nie wiem, czy bogata, na pewno skomplikowana i pokręcona.

"Brzydal29 ..a masz już zdjęcia zrobione ???" Kremiku idź już spać, proszę. Inaczej wyskoczę z monitora i Cię uduszę .

"Ja jestem zła kobieta" Nie pamiętasz już sami swojej stopki? Przypomnę Ci - "Nie ma złych kobiet ..." ;).

"brzydal ty mnie nie wk**wiaj bo ja jak miałem pierwszą wizyte to już szedłem na nią ze zdjęciem" Ale ja wyraźnie napisałem, ze zdjęcie będę miał dopiero robione tam. To jest poliklinika, wszystko na miejscu, pod ręką.

"Brzydalu co robisz z zebami?" Będę próbował naprawić bardzo krzywy zgryz (bardzo, bardzo). Jak się będzie dało, bo na operację mnie nie stać (jeśli byłaby konieczna).

I w tym wieku sie zdecydowales? ja tez mam krzywy, nawet jako dziecko nosilam aparat bo urodzilam sie z za mala dolna szczeka, tyle ze nie wygladam zle i nwat teraz nie chcialby mi sie kombinowac, trzymam kciuki by korekcja u Ciebie byl w ogole mozliwa