Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaka jedna

Dr Roman Wojnicz

Polecane posty

Zapisy pod numerem telefonu: 509 021 270. Również w piątek o godzinie 19-tej odbędzie się wykład dr. Wojnicza w hotelu Kopernik. Serdecznie zapraszam, wstęp kosztuje 10 PLN - opłata za salę. Doktor wykłady daje bezpłatnie. Pozdrawiam.

Gość kaja039
Akiedy znów bedzie Dr Wojnicz w hotelu Kopernik?

Dr Wojnicz będzie przyjmował w Olsztynie 13 listopada, następny Jego pobyt to 27 listopada. Pozdrawiam Dorota Grabowska

Gość helina
DR WOJNICZ RZECZYWIŚCIE POMAGA LUDZIOM. PRZYJMUJE CO DRUGI TYDZIEŃ W ROŻENTALU (GMINA LUBAWA) 60 KM OD OLSZTYNA. JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z LECZENIA.

Gość helina
MOŻE PODAM JESZCZE NR TEL GZIE MOŻNA SIE ZAREJESTROWAĆ : 504 284 888.

Gość Balea
Polecam serdecznie. Właśnie jestem po wizycie u tego lekarza. Jest niesamowity jeśli chodzi o diagnostykę. Tradycyjna medycyna była bezradna wobec mojej dolegliwości (2,5 mies. biegunka).Lekarka rozkładała ręce. Doktor postawił mi diagnozę, mimo że nie powiedziałam co mi dolega. Nastawił mi kręgosłup, chociaż o to nie prosiłam (bolało). Na razie nie wiem jakie będą efekty leczenia. Odezwę się za jakiś czas. R. Wojnicz przyjmuje raz w miesiącu w Kętrzynie. Tu tel. do Pani która to koordynuje 501-812-868, 89 751-31-88

Gość gość
witam! leczyłam mojego syna u R.Wojnicza syn ma astmę oskrzelową ,uczulony na plesnie i kurz domowy,dr.Wojnicz polecił kompanie w soli przez pol godz,a potem zawinac w koc i nasmarowac yodexem taka zielona masc zapach podobny do wika ale po wiku syn sie dusil a po tym nie,wszystko ustapilo astma atakowala napadami kaszlu dusznosci nad ranem codziennie o 4,lekarz rozkladali rece przyjol wszystkie antybiotyki lekarz rodzinny powiedzial sprobuj i pojechalam do wojnicza przyjmowal wtedy w ostrowi maz.Wspanialy czlowiek.sterydy odstawiłam gdy syn miał 5 lat teraz ma 12 skonczyly sie wizyty u lekarzy w szpitalu,osrodku zdrowia itd...profilaktycznie bierzemy jesienia preparaty pax i nutrimax ,jesli pojawia sie kaszel bierzemy detox i mija nastepnego dnia.Mnie wyleczyl z bolow glowy,nie biore zadnych tabletek.Jestem szczesliwa ze poznalam tego czlowieka.Polecam z calego serca jako matka.

Gość gość
790202822 to nr do pani ktora ma namiary do dr R.Wojnicza,zawsze do niej dzwonie gdy ktos prosi o nr do niego.polecam!

Gość jjjjjjjjj
Doktor Roman Wojnicz jest lekarzem czy Wam się to podoba czy nie. Skończył anestezjologię, jest internistą i do tego chiropraktykiem. Wielu ludzi miało z nim styczność i zdecydowana większość stoi za nim murem!!! Sam dołączyłem do tego grona gdy wyleczył mnie w 2 dni z zapalenia stawu gdy lekarze twierdzili, że po przebytej chorobie ból nie ma prawa ustąpić przez parę najbliższych miesięcy!! Jeżeli ktoś chciałby umówić się z nim na wizytę w WARSZAWIE to proszę o tel. ja przekażę osobiście a doktor osobiście się skontaktuje. tel. 504-329-629

Gość gość
Morze się przedstawie nazywam się MARIOLA KOWALEWSKA --pracuje na rynku medycyny naturalnej zioła natura warzywa owoce posiadam w swoich programach profilaktycznych takie rozwiazania od 10 lat --zawód kosmetolog .Mam doświadczenie jak i masę efektów zdrowotnych współpacuje z firmami o najwyższych standartach światowych w swej ofercie mamy kilka programów związanych z profilaktyką zdrowia od poprawy konycji z eliminacją danych przypadłości z odchudzaniem włącznie ,ale nie tylko z poprawą i pielęgnacją urody , którą nam dała matka natura. W zgodzie z przyrodą i naturą W indywidualnych programach dla każdego. Mamy rozwiązania i ciekawe propozycje dla wielu z nas jeśli chciała by Pani /pan więcej wiedzieć chętnie to zrobie dziś podaje kontakt i tel by móc Pani udostemepnić zakup dobrego kremu z mucyna ślimaka do rąk pozdrawiam --MARIOLA KOWALEWSKA ..Jeśli masz pytania to skantaktuj się z nami dzwoniąc na numer Tel: 48 790 202 822 Skype: mariolakowalewska osoba kontaktowa Mariola Kowalewska www.tiandeeu.pl Facebook -tiandeeu.pl facebook-Tiande Poska lub wysyłając wiadomość na adres email kontakt@tiandeeu.p W SWOJEJ OFERIE MAM KILKU SPECJALISTÓW Z KTÓRYMI WSPÓŁPRACUJE MIEDZY INNYMI DOKTOR ROMAN WOJNICZ ....

Gość gość
Słyszałem dużo dobrego o Romanie Wojniczu - głównie w zakresie leczenia i nastawiania kręgosłupa. Wybieram się wkrótce po raz pierwszy na wizytę do niego z inną dolegliwością przewlekłą. Ale co ciekawe - przed wizytą sprawdziłem, czy Roman Wojnicz figuruje w rejestrze lekarzy RP - i niestety nie ma tam Romana Wojnicza. Stąd moje pytanie czy to jest doktor medycyny - czy też np doktor nauk przyrodniczych. S.C.

Gość brula
Witam serdecznie. Byłam dziś na wizycie u dr. Romana Wojnicz, jest niesamowicie inteligentny i posiada ogromną wiedzę( przynajmniej tak mi się wydaje po pierwszym spotkaniu). Czy mi pomógł, nie umiem tego powiedzieć bo kręgosłup jak bolał tak i boli. Jednak nie spisuję jego na "straty", gdyż na pierwszej wizycie nikt jeszcze nie zdziałał cudów na ludzkim organizmie. Więc mam nadzieję że nam się uda wspólnie współpracować i będę mogła temu człowiekowi zaufać. Pozdrawiam.