Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie 25

panowie jak oceniacie kobietę która

Polecane posty

Gość bvnv
taka sobie 25 - a skad ty mozesz wiedziec, czy zaliczylem czy nie? znalazla sie wszystko wiedzaca :D

Gość taka sobie 25
To nie jest porównanie tylko przyklad.

Gość ...ike....
Każda kobieta ma prawo sypiać z tyloma partnerami z iloma ma tylko ochotę...tak samo jak każdy facet może mieć tyle kobiet ile chce, nie bądźcie wszyscy tacy obłudni

faceci sypiajacy z wieloma parnerkami to faceci zdobywajacy doswiadczenie. wiadomo ze kobiete o wiele trudniej doprowadzic do orgazmu. sypiajac z wieloma uczymy sie ciagle czegos nowego. doprowadzic faceta do orgazmu jest proste jak konstrukcja cepa. ;) 6 nie jest to wielka liczba partnerow.

Gość gniljathg
bvnv - za to Ty jesteś bezczelnym chamem nie umiejącym się kulturalnie wypowiadać

Gość ...ike....
R-> tak samo kobieta musi nauczyć się czerpać przyjemność z seksu

Gość ohooooo
oczywiscie ze ma ale niech pozniej nie dziwi sie czemu gdy ja zaliczyl - porzucil w dzien pozniej, to jej sprawa jak sie z tym czuje, ale po prostu watpie czy wielu facetow jest gotowych wziac taka pania na powaznie

Gość do R
Nie ma jak to dorobić sobie teorię...

Gość kertia
Matko, 6 to nie jest wielka liczba parterow? Gdzie ja zyje? Seks to dla was sport? Zalosne

Gość ...ike....
wiadomo, że jak idzie do łóżka z kimś poznanym tego samego wieczoru, to musi się liczyć z tym, że to tylko jednonocna przygoda. Ale zazwyczaj kobiety, które robią takie rzeczy, robią to tylko i wyłącznie dlatego bo maja ochotę na sex.. Autorka powiedziała, że z każdym ze swoich kochanków spotykała się dłuższy czas, więc nei rozumiem tych beznadziejnych ataków na nią. Żal mi Was chłopcy

Gość ona rownież 25
a mnie sie wydaje ze jesli chodzi o kobiety (z nie zabuzona samo ocena) to ida z facetem do łozka w tedy kidy licza na cos wiecej mowie tu o dlugotrwalym zwiazku nawet i do konca zycia ale nie zawsze to wychodzi i dlatego ilosc facetow w ktorych byly pokladane takie nadzieje rosnie nie z checi podonszenia swoich"kwalifikacji badz umiejetosci" bo to mozna robic ze swoim osobistym i na cale zycie facetem

Gość taaak kobieta
kobieta, która w tym wieku miała 6 partnerów to puszczalska, a facet, który w tym wieku miał 6 partnerek to cienias..

Gość ...ike....
ona rowniez 25-> zgadzam się z Tobą w 100%

Gość nooo autorko
na żone to ty się z pewnością nie nadajesz :( ale jako worek na sperme, jak najbardziej :)

Gość taka sobie 25
Ale ja jakos nie zamierzam wychodzic za mąz także akurat ten problem jest z glowy :p i w dalszym ciągu uważam że jeśli stracilam cnotę w wieku 18 lat, mialam 6 facetów to wychodzi 1 związek na rok, czyli calkiem normalnie raczej.

Gość najbardziej denerwujące
jest to, że oczywiście Panom wolno, Paniom nie. Oni mogą mieć niezliczoną ilość partnerek ale od kandydatki na żonę oczekują "świętości".

Gość ona rownież 25
no autorko- gratuluje ambitnych przemyslen

Gość nooo autorko
a dziekuje :)

Gość ona rownież 25
najbardziej denerwujace- Zal mi ciebie jesli sie spotykasz z samymi "zdobywcami cnoty" czemu od razu zakladacie ze to dobrze ze nawet jedna ze stron sie puszcza

Gość nooo autorko
taka sobie 25 - ale chlopa chcesz miec, wiec w mojej wypowiedz zamien zone na dziewczyne najbardziej denerwujące - i co w tym zlego?

Gość ...ike....
ona-> chyba nie zrozumiałaś sensu wypowiedzi tej osoby wyżej...

Gość ona rownież 25
jest przykre to ze odbieracie sex jak sport nie zaleznie od plci

Gość taka sobie 25
Nie, ja chlopa już mam :p a to z iloma spalam jest dla niego zbędną informacją, ale tak pytam sobie z czystej ciekawości

Gość fgjyukuk
ona rownież 25 jest przykre to ze odbieracie sex jak sport nie zaleznie od plci seks to nie sport to przyjemność, i dlaczego sobie ktoś ma odmaiwac jej nie rozumiem....

Gość ona rownież 25
ike - chyle czola masz racje :) po zatym uwazam ze posiadanie jednego partnera jest bezpieczniejsze :

Gość najbardziej denerwujące
jak kurde co w tym złego?? Dla mnie to nie jest fair! To hipokryzja! Jeżeli facet się puszcza, to czego krytykuję kobietę, która, powiedzmy, robi to samo. Dlaczego mężczyznom tyle rzeczy uchodzi a kobietom nie?? Dodam na marginesie, że mam 38 lat i miałam "tylko" 2 partnerów.

do R Nie ma jak to dorobić sobie teorię... czy za kazdym razem trzeba Wam pisac legende? ;) - oznacza wiecej zartu niz powagi. ZAR-TO-WA-LEM! ;> ...ike.... wiadomo, że jak idzie do łóżka z kimś poznanym tego samego wieczoru, to musi się liczyć z tym, że to tylko jednonocna przygoda. Ale zazwyczaj kobiety, które robią takie rzeczy, robią to tylko i wyłącznie dlatego bo maja ochotę na sex.. Autorka powiedziała, że z każdym ze swoich kochanków spotykała się dłuższy czas, więc nei rozumiem tych beznadziejnych ataków na nią. Żal mi Was chłopcy amen. ona rownież 25 a mnie sie wydaje ze jesli chodzi o kobiety (z nie zabuzona samo ocena) to ida z facetem do łozka w tedy kidy licza na cos wiecej mowie tu o dlugotrwalym zwiazku nawet i do konca zycia ale nie zawsze to wychodzi i dlatego ilosc facetow w ktorych byly pokladane takie nadzieje rosnie nie z checi podonszenia swoich"kwalifikacji badz umiejetosci" bo to mozna robic ze swoim osobistym i na cale zycie facetem amen.

Gość nooo autorko
Bo od mezczyzn kobiety oczekuja doswiadczenia, to faceci powinni wprowadzac kobiete w swiat seksu.

Seks niby taka prosta czynność a tyle teorii się tu namnożylo odnośnie tego......

Gość ona rownież 25
fgyukuk- ja nie neguje tego ze sex jest przyjemnoscia jest i to ogromna i mozna z niego badzo duzo skozystacale ale jak to nie jest tylko zblizenie fizyczne ale i cos wiecej szacunek, wyrozumialosc, sympatia itp.