Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie 25

panowie jak oceniacie kobietę która

Polecane posty

Gość taka sobie 25

Panowie jak oceniacie kobietę która w wieku 25 miala 6 partnerów seksualnych? Wy byście byli 7. Czy wg Was 6 w tym wieku to dużo czy malo?

Gość franussssssssssssss
ale na raz i ze zaden o sobie nie wie czy wszyscy na raz cie jebali w dupsko czy co wieczór inny a w niedziele dzien wolny??

Gość franussssssssssssss
a duzo od nich wzielas?? jak nie wiecej niz 80 za godz to ja moge byc 7...

Gość taka sobie 25
Czy Wy nie możecie normalnie dopowiedziec tylko od razu jakieś kretyńskie komentarze?!

Gość mi by to nie przeszkadzało

Gość ona rownież 25
nie chce ciebie martwic ale to co tu napisali to napisali szczerze nie powiem bo obcesowo i po chamsku ale prawdziwie

Gość ona rownież 25
wiekszosc facetow naj lepiej by chciala zebys miala doswiadczenie i umiejetnosci ale bez kontaktu z kims w przeszłosci

Gość taka sobie 25
Jeśli mam byc szczera to ja absolutnie nie uważam zeby to bylo dużo. Nigdy nie mialam ochoty marnowac życia tylko z jednym facetem i nie wiedzieć co to jest prawdziwy seks.

Gość taka sobie 25
ona rownież 25 wiekszosc facetow naj lepiej by chciala zebys miala doswiadczenie i umiejetnosci ale bez kontaktu z kims w przeszłosci Bo większośc facetów to idioci :o

Gość franussssssssssssss
a moze wiekszosc facetow woli kobiety a nie puszczalskie... ja tam nie uwazam ze to idioci...

Gość ona rownież 25
to co wczesniej napisałam to nie moja opinia tylko juz utarta opinia w srod facetow ale sama przyznaj ze jak sie mowi o podbojach facetow to mowi sie to w sposob prawie że chwalebny a kobieta w takich sytuacjach jest poprostu dzi..ką

Gość taka sobie 25
Jak narazie to z tego co ja sie orientuje 16 letnie opanienki w weeken mają więcej facetów niż ja przez cale życie więc mi tu nie pier* że się puszczam bo akurat z każdym facetem spotykalam się na dlużej.

Gość taka sobie 25
ona rownież 25 - wiem i wkurza mnie to starsznie :o dlatego tak z czystej ciekawości pytam czy mój wynik to sporo ich zdaniem czy ujdzie

Gość ona rownież 25
to co franusssss napisam ma swojsens i logike sama jak sobie pomysle o bylych mojego faceta to mnie sciska dlatego to rozumiem

Gość jak nie na raz
tylu mialas to ujdzie jakos...

Gość ona rownież 25
zadna liczba kochankow nie bedzie zbyt mala dla twojego faceta ktoremu zalezy na tobie taka prawda

Gość filip z konopi
To zależy co Ci robili czy pełny serwis?

Gość ona rownież 25

Gość bvnv
"Jeśli mam byc szczera to ja absolutnie nie uważam zeby to bylo dużo. Nigdy nie mialam ochoty marnowac życia tylko z jednym facetem i nie wiedzieć co to jest prawdziwy seks." nie dosc, ze puszczalska, to jeszcze uwaza, ze 6 facetow to malo. :o bezczelna szmata

Gość taka sobie 25
Nie na raz, wyraźnie pisze że przez cale zycie. Wiem że mojemu i tak będzie źle i tak, ale pytam z ciekawości jak patrzą na to faceci. Bo mnie w sumie liczba partnerek mojego faceta nie interesuje wogóle, ale moze ja jakaś dziwna jestem :p

Gość pytasz o opinie
a pozniej wsciekasz sie. nikt nie chce laski, z ktora spalo tylu facetow. jestes takim pucharem przechodnim i tyle

Gość ...ike....
skoro kobiety to dziwki to kim sa faceci sypiający z kilkoma kobietami w swoim życiu??? tez dziwki, tylko że męskie :P

Gość ohooooo
moze jeszcze sie porownaj do kobiet z agencji, bo one maja wiecej to czemu ja mam nie miec... wedlug mnie to duzo. przedstawie moje zdanie: jesli dziewczyna sie szanuje to rozwaznie bedzie dobierac partnerow, czy odpowiadaja jej jego cechy, czy w koncu to dobry kandydat na dluzsze partnerstwo, jesli idzie z jakims nowo poznanym bo po prostu jej sie podoba, albo czyms jej imponuje albo chce sobie 'rozladowac napiecia' to dla mnie jest puszczalska.

Gość bvnv
"skoro kobiety to dzi**i to kim sa faceci sypiający z kilkoma kobietami w swoim życiu" ale zauwaz, ze kobiety chca doswiadczonych facetow, a nie prawiczkow, faceci na odwrót.

Gość taka sobie 25
bvnv - aco kochanieńki? Ty jeszcze nawet jednej panny nie zaliczyleś i boli Cię to tak że musisz się wyżywac na innych? :o

Gość taka sobie 25
ohooooo - nie rozumiem dlaczego mialabym się do kogokolwiek porównywać?

Gość ...ike....
skoro non stop zaliczają laski, to niech sie nie dziwią, że dziewicy znależć nie mogą :o chyba tylko w naszym kraju faceci są tak puści

Gość niby 6 to
nic strasznego ale straszne jest to jak ona sie z tym obnosi. mialas i zachowaj dla siebie i najwyzej dla kolejnego i kolejnego i kolejnego kochanka ale kurwa nie chwal sie tym tu i nie wmawiaj nam ze to normalne. moja spala tylko ze mna i to mi sie podoba ze jestem i bylem jedyny i dodam ze innej niz ona nie mialem

Gość ohooooo
już to zrobiłaś "Jak narazie to z tego co ja sie orientuje 16 letnie opanienki w weeken mają więcej facetów niż ja przez cale życie więc mi tu nie pier* że się puszczam bo akurat z każdym facetem spotykalam się na dlużej."