Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

ostatnio w TVP udziela sie sfustrowany pismaczyna wabiacy się

Polecane posty

R.Ziemkiewicz, ktory w przypływie szału był uprzejmy podrzeć publicznie na antenie TVP egzemplarz GW. pytam co zrobil ten marny pismak miotajacy sie sam ze soba by oceniac p. A.Michnika i Jego Gazete? p. A.Michnik cierpial w wiezieniu tracąc zdrowie za wolność Wasza i Nasza. gdzie wtedy byl i co robil pismak Ziemkiewicz?

Gość hummm
hahahahahahahahahahahahaha Pan Michnik cierpiał w więzieniu hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha itd.

Gość Zuzia smarkula
ładny ten ziemkiewicz

Gość boski Marian
józio zmien dilera bo twoj stan dramatycznie sie pogarsza z dnia na dzien:o

Gość wer31
Ziemkiewicz? - kolejny piesek kaczyńskiego, marionetka Rydzyka.

Gość Ziemkiwicz kiedyś był
w porządku. Miał zawsze coś ciekawego do powiedzenia i mimo, że mam skrajnie różne poglądy, zawsze lubiłam go słuchać. Jednak ostatnio trochę mu odpierdoliło:O To chyba po porażce pisuarów, nie wiem. Poza tym nie wiem, co ma do Michnika, bo przez lata pracował w Agorze, np. w Tok Fm. Chyba, z ego wyrzucili...😴

Ziemkiewicz jest spoko gościem, ale ma skłonność do teatralnych gestów - kompletnie bez sensu, bo to woda na młyn dla Michnika (\"patrzcie, tak wyglądają prawicowe oszołomy!\"). Formę pisarską to ma różną, ale np: \"Pieprzony los kataryniarza\" albo \"Ciało obce\" to bardzo dobra beletrystyka. Politycznie dla mnie za bardzo na prawo, ale cóż... każdy ma jakieś poglądy, ja mam swoje, on ma swoje...

tego typu demonstracje czy tez frustracje moze pan we wlasnym domu , gronie prywatnie wydzielac z siebie. w TVP taka forma jest nie do przyjęcia. zaniza standarty dziennikarskie wogole demokratyczne. przy mnie czy milionach telewidzów to moze jest pan kims tylko dlatego , że wydzielil pan z siebie książki i , że pana wpuszczono do TV ale na tle Pana A.Michnika to jestes pan NIKT! kto za panem stoi , ze nie boisz sie pan tak publicznie obrazac GW i P.Michnika?

Gość ytui
Michnik - ma szczescie ze go nie zabili , a powinni !! jak kazdego kto jest przeciw systemowi i jest kolaborantem

Tu się zgadzam - TV to nie miejsce na takie operetkowe demonstracje... Natomiast krytykować Michnika może dokładnie każdy. Zdaje się, że o to pan Michnik swego czasu walczył.

Gość boski Marian
musial wielokrotnie przedawkowac;)

Gość jak było ciężko
to pan Ziemkiewicz uciekł z kraju ojczystego wrócił jak się już poprawiło Oto co on osiągnął.