Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chilloutka

Dlaczego faceci się gapią na biust??

Polecane posty

Gość hyhy
Co za głupie pytanie...

Mój facet ciągle na nie patrzy zwłaszcza jak jesteśmy gdzieś w sklepie też mam duży biust noszę bluzki z małymi dekoltami i zawsze tam patrzy i sie podśmiech*je a ja się tylko zasłaniam i zawstydzam się ;) hehe

Gość popatrzzzz
bo chca miec tak wielkie jaja jak cycki tych kobiet wiadomo ze im wiekszy samochód tym mniejszy kutas im wieksze cyce u partnerki tym mniejsze jaja na dole badz ich brak trzeba czyms sobie nadrabiac swoje braki przeciez

Gość popatrzzzz
moja była powiedziała mi ze mam za chude kutasa co mnie akurat bardzo cieszy poniewaz zorepchane cipy beda mnie unikac a była bedzie wolała wielkie słoniowate ujerzdzac zamiast mnie :)

Gość 4535356
Dziwne masz podejście autorko. Biust to Twój atut, a nie wada. Ja uwielbiam głębokie dekolty, traktuję biust jako swoją "kobiecą broń" :P a nie jak coś, czego powinnam się wstydzić :O Ja właśnie specjalnie go używam :) Faceci są milsi, ja czuję się bardziej kobieco...

Gość dzień dobry czy to ZOO ?
"My patrzymy w kierunku biustu, bo chcemy swym wzrokiem do serca za nim się kryjącego dotrzeć" dobre :)

Gość Mifgjfkgjkffjitkg
To sa glupie pojeby.

Równie dobrze można by spytać kobiet, czemu patrzą na facetów jak są w związku. Po prostu patrzymy na wasz biust bo jesteśmy heteroseksualni, pedały na wasze cycki nie patrzą. Wielokrotnie, jak się z kolegami patrzyliśmy zbiorowo na idącą dziewczynę, to ona aż się pękała z zachwytu i się uśmiechała że kila młodych facetów nie umie oderwać od niej wzroku. Dla niej to był z pewnością szczęśliwy dzień i dziewczyna była wyraźnie zadowolona że podoba się tylu facetom. W końcu nie podarmo kobiety się stroją, malują i swoje ciało odsłaniają.....

a ja rozumiem w zupełności autorkę tematu. Na studiach mam kolegów, ktorzy bardzo często robili uwagi na temat mojego biustu. to mnie peszyło to tego stopnia, że przestałam nosić dekolty. do niedawna nawet miałam chyba jakąś traumę w związku z tym i przed zalożeniem bluzki z dekoltem zastanawiałam się 10 razy czy warto żeby ktoś mi się tam gapił... wiem, że być może to jest samcze, naturalne itp ale ja tez czuje się bardzo nieswojo widząc że ktoś zamiast patrzeć na twarz gapi się w dekolt podczas rozmowy

leśny "...to ona aż się pękała z zachwytu i się uśmiechała że kila młodych facetów nie umie oderwać od niej wzroku. Dla niej to był z pewnością szczęśliwy dzień i dziewczyna była wyraźnie zadowolona..." Kiedyś pisałeś, że kobieta, która Cię zobaczyła w lesie od razu uciekła z krzykiem, a przecież tylko stałeś i się patrzyłeś...

Gość A dlaczego
kobiety zerkają na męskie tyłki lub rozporki? - odpowiedz sobie sama..

Gość Heniu
A dlaczego idziemy do galerii i gapimy się na obrazy, chociaż wiemy doskonale co to jest obraz i jak to wygląda? Bo są eksponowane i reklamowane :)

Gość gloria455
patrzą się bo go widać, zwłaszcza w bluzce z dekoltem. sama wiem to z własnego doświadczenia też mam duży biust. nie narzekam, lubię czasem wyeksponować, mam też oczywiście inne atuty. nie ma co z tego robić tragedii jak kobieta jest mądra to faceci i tak to docenią. pozdrawiam miłego wieczoru wszystkim

No i anis1995 ma rację, bo czym lepiej kobiety będą ukrywać biust to tym bardziej faceci będą rozgryzac te tajemnicę nahalnym gapieniem się nań :-)

zawsze szczery a na co mamy sie gapic? na mozg?? Na ciuchy, bo po to każda ubiera się inaczej, by jej styl oceniać :-)

A ja np. Namiętnie oglądam nogi, ale te w rajstopach lub pończochach i na szpilkach :-)

Gość gość
A na co mają się gapić i to normalne ,więc nie widzę tu żadnej sensacji