Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony.......

moja żona przestała się myć

Polecane posty

Gość zrozpaczony.......
czy ja bym sobie wymyslil spanie w rajtuzach.. na glowe chyba upadles/as ciekawe co ty bys powiedzial/powiedziala jakby twoj partner/partnerka nie przebieral sie do snu.. prowokacje sobie wymyslil.. a niby czemu mialbym zmyslac ??

Gość konstantynka13
a może przez pare dni chodziła w tych samych rajtuzach i jej się poprzykeljało a teraz zdjąc nie może? ;]

Gość rajstopki
to nie normalne spac w rajstopach i nie wierze ze ona w nich spi normalnie kazdy moze spac w bieliznie ale nie w rajstopach ... po gówno by w nich miała spac????

Gość malowana lal
z ta depresja to moze byc prawda przy tej chorobie nic sie czlowiekowi nie chce i zwykle codzienne czynnosci staje sie prawie niemozliwe do wykonania wiec z tym psychiatra to ja wcale nie zartowalam

Gość zrozpaczony.......
czy ja bym sobie wymyslil spanie w rajtuzach.. na glowe chyba upadles/as ciekawe co ty bys powiedzial/powiedziala jakby twoj partner/partnerka nie przebieral sie do snu.. prowokacje sobie wymyslil.. a niby czemu mialbym zmyslac ??

Gość kydeassdzc
lalka wawa jakby i kobieta właziła do wyrka oblana pefumami to by dostała kopa za balkon.

Gość zrozpaczony.......
a ska ja mam wiedziec czy ona ma depresje... konczylem automatyke z robotyka.. nuic na zajeciach nie mowili o depresji... z reszta od czego by ja miala ??

Gość rajstopki
powiedz jeszcze ze spi w czapce bo włosów nie myje to ci upiekszy topik

AAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA JAK AUTOMATYKĘ I ROBOTYKE TO NA BANK MAM RACJE!!!!! JAK SIE WYJDZIE NA SALE GDZIE AiR MIALO WYKLAD TO PAŚĆ IDZIE HEHEHEHE

Gość kydeassdzc
w to akurat wierze ja w zime spie w skarpetkach jak mi zimno, ale czystych :D

Gość zrozpaczony.......
dobra.. zakladajac ze ja sie nie mylem.. doprowadzilem ja do tego stanu.. myslicie ze by to tyle trwalo.. no dobra..ale powiedzmy ze tak bylo.. po prostu poradzcie co zorbic.. zeby to wrocilo na dawny tor..

Gość rajstopki
aaaa czyli kara za bycie brudasem trzeba było tak od razu buahahahhahahhah zacznij sie myc to i ona zacznie

Gość kydeassdzc
tez sie nie myj nie bedziesz czuł jej smordu

Gość zrozpaczony.......
EriC... z ręką na sercu powiem ci.. JESTEŚ DEBILEM... chyba bardziej od smierdzieli nie cierpie DEBILI

Gość malowana lal
w zasadzie to depresja moze sie pojawic bez zadnych konkretnych powodow,coraz wiecej osob na nia choruje.. a powiedz mi jak to wyglada w przypadku innych czynnosc,np.obowiazkow domowych-czy w tej kwestii tez sie zmienilo jej podejscie?

Gość konstantynka13
aha a moze ty lubisz troszke smrodku i jej to przeszkadzało więc zwalcza Cie twoja bronią? :D

Gość zrozpaczony.......
powiedzialem ze zakldajac.. wierz mi pracuje z takim zespolem ludzi.. ze jakbym smierdzial to nie dali by mi zyc... nie mialem nigdy problemow z czystoscia... z reszta mam bardzo wrazliwa skóre.. wystarczy ze po robocie nie przebiore gaci to na drugi dzien nie moge chodzic.. taki jestem poodparzany...

Gość znawca kobiiet
nic nowego. Każda po slibie taka jest. takie życie. A jak sie zacznie znowu myć to wiedz,że to i tak nie dla ciebie. :-)

HEHEHEHE NIE NO SERIO, TRZYMAJCIE MNIE. EJ... ZAKLADASZ TEMAT "MOJA ZONA SIĘ NIE MYJE" , ZAKLADASZ TEN TEMAT NA KAFETERII I TY... TY NAZWYWASZ MNIE DEBILEM HEHEHEHE

Gość będzie coś dalej
rozpal chopie w chacie bo pewno ziąb macie... heeheheh

Gość kydeassdzc
znawca kobiet trafiłes w sedno ale tak samo jest z facetami :)

Gość rajstopki
no tez sie usmiałam i dalej twierdze ze PIERDOŁY opowiada sam sie nie mył to go ukarała i tyle a z tymi rajstopami to juz przegiałes buahahahahhaha

Gość zrozpaczony.......
jesli chodzi o czynnosci domowe.. to zona prawie nigdy mi nie pomagala.. zazwyczaj sam piore nasze ubrania i swoje rzeczy prasuje bo ona nie umie... a jak mi wyprasowala kiedys koszule.. to dajcie spokoj.. wiec robie to sam.. gotowac nie musi bo jedzenie przywoze ze stolowki.. zmywac tez nie bo jest zmywarka.. odkurzam tez ja..bo ona zostawia pelno parpochow na podlodze.. ale mi to nie przeszkadza.. bo wole sam to zrobic

Gość będzie coś dalej
no to jeszcze sam sie bzyknij.... hehhehehe

Gość rajstopki
no patrzcie ogólny brud po niej mu nie przeszkadza a to ze ona capi tak hmmmmm

Gość Margarettt
ojojoj.... kup jej śliczny balsam i namów,że marzysz o tym by po wieczornym prysznicu(może byc wspólny!!) była ubrana jedynie w ten zapach...