Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony.......

moja żona przestała się myć

Polecane posty

Mi sie wydaje, że ten gościu ma problem. Pewnie nieźle jej na głowe wsiadał z tym porządkiem i się wkurzyła. Nie wiadmo co takiemu do łba strzeli, o ile to nie jakiś żart.

Gość rajstopki
🖐️ zapros zone i odezwij sie :)

Gość ja kiedys spałam w rajstopach
a to dlatego, zeby rano bylo mniej do ubrania, bo mialam na wczesnie do pracy i nie chcialo mi sie wstac

Gość będzie coś dalej
ja w kadym razie wolałabym spać w bawełnianych dresach niż w rajstopach - jakie by nie były i ile kosztowały....

Gość rajstopki
a ja zakładam ze sam nie mył sie zbyt czesto (cos pisał o działce ale nie zrozumiałam tego, chyba cos ze sie nie mył i ona mu kazała) wiec sie wkurzyła i strajkuje:) to nie mozliwe zeby kobieta trzy lata była normalna myła sie i tym podobne a teraz od miesiaca spi w rajstopach i sie nie myje :) nie wierze

Gość rajstopki
o bhozeeee nie mów!! ile ci zabiera zakładanie rajstop ?? 30 s?? o tyle spałas sdłuzej? nei no nie moge buahahhahhahhah

Gość będzie coś dalej
nudził sie chop i kiepski temat se wybrał

Może i tak było Z tą działką to wydawało mi się że chciał jej na złość zrobić czy coś..

Gość rajstopki
no to ja bym spała dłuzej jakies 30 minut bo tyle mi zabiera zrobienie sie na człowieka (bez zakładania rajstop) o matko płacze :)

Gość ja kiedys spałam w rajstopach
niby nie zabiera duzo, ale jak wstajesz to tylko hop spodnica, hop bluzka (bo spalam w staniku) hop do lazienki i wychodze

Gość będzie coś dalej
a miał tyle tematów.... o kochance, może nawet kochance w ciąży, o penisie, o rowerze , o teściu (dla odmiany), o bezsenności, uzależnieniu od babskich forum... itp

Gość poiuyjkl
a ja mu wierze .....bo znam taka osobe....tacy ludzie naprawde istnieja...

Gość rajstopki
a hop pod prysznic rano?? czy nie

Gość będzie coś dalej
ale pewnie liczył na jakieś kosmiczne porady... a tu trywialnie: pomów z żoną...

Jak byłem młodszy jezdziłem na obozy wędrowne. Pamiętam akcje jak miliśmy taką dziewczynę co sie malowała wieczorem i ubierała na rano, żeby rano jak szlismy w gory nie musiala stac w kolejce do toalety.. Wszyscy sie z niej smieli...

Gość rajstopki
a co mu mozna powiedziec jak nie własnie -pomów z zona? jedynie chyba doradzic zeby ja mył w wanience wieczorami :)

Gość będzie coś dalej
pracuję z młodzieżą i wiem, że tacy ludzie są, ale o tym trzeba gadać... jak nie pomagają i nie skutkują delikatne uwagi to trzeba przejść do sedna...

Gość rajstopki
Patrix rózne rzeczy sie robiło na obozach ale to były extremalne warunki hahahah namioty latryny zimno w nocy goraco w dzien mało wody wiec kto pierwszy ten lepszy ale jesooooo autor pisze o zyciu codziennym:)

Gość będzie coś dalej
wszystko co najprostsze to najlepsze i zgadzam się, że ma pogadać z żoną, a nie z nami bo my mamy inne problemy pewnie... albo na razie żadych skoro nam wesoło...

Wy sie smiejecie.. Mam takiego kuzyna , który jest strasznym pedantem. W mieszkaniu ma doslownie wylizane. Jak do niego ide "na browara" to mam wrazenie ze nie pasuje do wnętrza i że swoja osobą powoduje nieporzadek w tym idelanym mieszkaniu. Nie wyobrazam sobie zycia w takiej bomboenirce

dlatego przyszla mi do glowy ta schiza z czystoscia, bo sam cos takiego widzialem.. No powiedzcie, żebyście sie nie wkurzyli, jakby was ktos ciagle poprawial, szalu bym dostal..

Gość rajstopki
w sumie to rzeczywiscie si eposmialismy hmmmm moze zbyt mocno hahahahhah ale ja nie moge sie powstrzymac no soryyyy pedant to tez jakas tam choroba ale troche bardziej pachnie hahah niz u autora:)

Gość będzie coś dalej
no o tym Partix właśnie pisałam, po co ma żona raz odkurzać jak on wraca z roboty i od nowa odkurza, jak się wtedy czuje zona?? strajkuje i tyle...

Gość Ale wy jesteście powaleni
Żal mi Was. Człowiek nie wie co robić, ma problem, próbuje sie poradzic a Wy jak zwykle plujecie tym swoim jadem. po cholere siedzicie na forum? Forum zazwyczaj jest od tego zeby pomóc innym jesli tej pomocy potrzebuja a jak lubicie sobie pisać tak po prostu żeby pisać to załużcie sobie osobny temat.

Gość rajstopki
szkoda ze poszedl rozwinałby co nieco dyskusje i byłoby wiadomo o co chodzi a tak to sie tylko domyslamy :)

Gość będzie coś dalej
przesadni pedantycy i zazdrośnicy mogą wpędzić normalnego człowieka w jakiś obłęd...

Gość rajstopki
załużcie - Załóżcie po co mamy zakładac jak własnie to autor zrobił i chyba po to zeby sie wpisywac? nie uwazasz?

Gość Ale wy jesteście powaleni
jakbyście mu normalnie doradzali to by nie poszedł... no al niestety wy inaczej nie umiecie więc odechciewa sie cokolwiek dalej pisać.