Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajacamamusia

Ile przytylyscie do 6,7,8,9 i 10 miesiaca ciazy??

Polecane posty

Gość Pytajacamamusia

Napiszcie wage przed ciaza rowniez .Ja do konca 5 plus 4 kg.

przed ciążą 65 kg drugi miesiąc - 6 tydzień - 62 kg (czyli 3 na -) trzeci miesiąc - 10 tydzień - 60 kg (czyli kolejne 2 na - ) czwarty miesiąc 14 tydzień - 61 kg piąty miesiąc - 20 tydzień - 62 kg szósty miesiąc - 24 tydzień - 65 kg czyli wracam do wagi początkowej :) siódmy miesiąc - 28 tydzień - 70 kg ósmy miesiąc - 32 tydzień - 70,5 podsumowując do początku 8 miesiąca przytyłam łącznie 10,5 kg, ale od wagi początkowej przybyło mi tylko 5,5 kg :)

A ja przytyłam aż 15 kg, przed ciążą ważyłam 55kg a przed porodem ok 70 kg.

Gość ciąża 10 miesieczna
nie wiedzialam - to cos nowego .

ciąża 10miesiecy trwa?? hm??? w zeszłym roku tylko 9 miesiecy :D ale odpisze przed ciaża 53 w dniu porodu 65 na plusie 12

Gość Ilza
No jeśli ktoś przenosi ciążę to rodzi w 10-tym miesiącu. Moja bratowa urodziła dwa tygodnie po terminie, co jest dość powszechne, a to już jest 10 miesiąc :) Ja od początku pierwszej ciąży przytyłam troszke ponad 20 kg, ale mam niedowagę, więc i tak szczupło wyglądałam ;) A schudłam po porodzie w pierwszych miesiącach i byłam chudsza niż kiedykolwiek. Teraz jestem w 10 tyg. i przytyłam może z kilogram. Najważniejsze, że nie schudłam, bo i tak chuda jestem.