Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myczka

pytanie o zniszczone włosy

Polecane posty

czy bardzo zniszczone/popalone przez prostownice końcówki są w stanie się same zregenerować jeśli przestane prostować włosy, czy powinnam je podciąć? zapuszczam włosy i nie wiem co mam zrobić z tymi nieszczęsnymi końcówkami:P

Gość aniu
same sie nei zregeneruja ale lepiej nie podcinaj, wlosy rosna od czubka a nie od koncowek

ale czy zniszczone koncowki maja wplyw na to czy włoski rosną szybciej czy wolniej?

Gość aniu
własnie to samo bym chciala wiedziec........

Gość nie nie nie nei
nie radze podcinac, dalej beda sie niszczyly

Gość niebieskooookaa22
ja bym podcięła nieco + wax f-my L'biotica do zniszczonych włosów olejek kokosowy-maski albo po umyciu trochę wetrzec w końcówki albo jak bedzie tłuścic to jedwab zastosuj suszchłodnym pwietrzem, spłukuj chłodną wodą, stosuj delikatne szampony :)

Gość plasterek
no własnie oooomocy

Cóż z tego, że rosną od 'góry', skoro porozdwajane i tak się połamią i najzwyczajniej w świecie odpadną, włosy nie mają szans urosnąć gdy są porozdwajane.

Włosy połamane, rozdwojone i zniszczone trzeba podcinać. Ponieważ gdy końcówki się rozdwajają to włos umiera a jeżeli podetniesz to naprawdę urosną Ci o wiele więcej niż podcięłaś. Zalecam tu jeszcze Jedwab do włosów oraz szampon i odżywkę z Loreal. A jeżeli się farbujesz to najlepiej farbować włosy henną.