Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasdagggg

Tak sie boje

Polecane posty

Gość nasdagggg

nie chce miec blizniaków , u nas w rodzinie ich nie ma , ale pzrezczytałam własnie na forum ze po poronieniu moze byc ciaza bliznaicza a ja wlasnie poronilam , 1,5 roku temu , a teraz sie staramy od nowa

nie boj sie nawet jakby to poradzisz sobie....lepiej miec dwoje niz zadnego...pozdrawiam

wow..czyli coś jednak w tym prawdy... Mojej Perły mama poroniła, a jak zaszła w ciążę to z bliźniakami.. była dziewczynka ( Moja:)) i chłopiec

Gość ciża bliźniacza zależy
od kobiety wiec jak u ciebie nie bylo bliźniaków to naprawdę małe prawdopodobieństwo. No chyba że jakies leki hormonalne bierzesz

myśle ze poronienie nie ma tu nic do rzeczy saMA 2 RAZY PORONILAM I URODZILAM 1 ...jesli w rodzinie nie ma a ty nie masz powyzej 30 l to nie masz co panikowac ;) zreszta nawet gdyby bylo 2 to bedziesz juz miala z glowy rodzenstwo dla malucha ;p

Gość l.kjhghnfgdfdf
te blizniaki po poronieniu to jest wieksze prawdopodobieństo jak sie zajdzie w ciaze od razu, bo organizm troche swiruje, po kilku miesiacach juz nie ma zadnego ryzyka z tego powodu

Gość nasdagggg
dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) ja jestem 1,5 raku po poronieniu , hormonółw zadnych nie biore i w rodzinie nie ma blizniaków ale mimo wszystko powiedzcie mi czy jesli moj organizm wariuje na tle hormonalnym a ja tego niewiem to czy moge mmiec ciaże mnogą przepraszam ze tak pytam, ale zrozumcie mnie , jedne chca blizniaki a ja nie :)

Gość nasdagggg
a mam 29 lat