Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny_nie_z_własnej_winy

Moim problemem jest za duży penis, a co za tym idzie częsty brak orgazmu

Polecane posty

Gość xdvfbgfnhj
albo dajesz fote albo spadaj, ! to prowokacja jak nie dasz foty, nie wierze ze masz takiego DAWAJ FOTE DAWAJ FOTE DAWAJ FOTE!

Gość pewnie że prowo nawet na
maila ci koleś nie wyśle jest cinki polek i zrobił prowokacje :P

Gość hmmmmmmmmmmm....
to jest temat z 2008 r. nie wiem po co ktoś to odgrzał. Autora raczej juz nie zobaczycie. :/

Gość 8888malinka8888
DO AUTORA Hey, opowiem Ci moją sytuację. Mam wspaniałego chłopaka- z wyglądu zupełnie niepozorny, większość pań określiła by go jako przeciętnego ale dla mnie jest najwspanialszym i najprzystojniejszym mężczyzną na tym globie :P Tyle wstępem. Poznaliśmy się przez internet. Po miesiącu czy dwóch 'pisania ze sobą' postanowiliśmy się spotkać. Ok tydzień przez spotkaniem rozmawialiśmy już o wszystkim, również o rozmiarach. Kochaliśmy się na pierwszej randce i było ciężko ;( 19cm dł. i 14cm obw. 6 MIESIĘCY zajęło nam dopasowanie się do siebie- tzn opracowanie techniki, która pozwalałaby kochać się bezboleśnie. Przez 6 miesięcy mogliśmy się kochać raz na 2,3 dni- przerwa była potrzebna abym mogła dojść do siebie czyli po prostu się zagoić. Pewnego razu w pozycji misjonarskiej wszedł inaczej i wtedy odkryłam, że jednak można bezboleśnie :) Od tamtego dnia minęło kolejne 6 miechów i za każdym razem jest ekstra!!! Czasem się zapomni i trochę zaboli ale zawsze to sygnalizuję i potem jest już fajnie :) Przede mną mój chłopak miał 2 partnerki i na żadnej z nich jego rozmiar nie zrobił większego wrażenia. Moje kochanie mówi, że jestem o wiele ciaśniejsza. Mimo to w naszym przypadku wiele zależy od samego wejścia- przy odpowiednim rozpoczęciu stosunku możemy się kochać w każdej pozycji. Czasem zdarza się, że jestem wyjątkowo skrępowana, spięta i wtedy pomaga lampka szampana ;P Napisałam to wszystko, żeby pokazać, że jeśli obojgu na sobie zależy to da się dopasować, nawet jeśli będzie to trwało pół roku- jak u nas :) P.S. Przepraszam za ew błędy ort a wszystkim złośnicom, które będą zbulwersowane moją rozwiązłością pragnę powiedzieć, że owszem byłam łatwa (sex na 1 randce) ale nie żałuję, bo jesteśmy razem już rok, planujemy kiedyś się określić względem prawa :) i mieć dzieciaczki (jeszcze nie teraz) a póki co cieszę się seksem i polecam nad przyjemnością pracować każdemu :D

Gość Wielki ktos :)
Pisz do mmnie na maila ;) Pogadamy troche bo tez mam duzego ale nie az tak pisz: kamil989@vp.pl

Gość gość
Do samotny nie z zwasnej winy. A może chlopaka byś wziął? Ja lubię wielkie, mógłbyś działać bez oporu

Gość gość
24 lata taki gnojek i biadoli nad partnerkami ,i fiutem i orgazmami ,co za pokolenie mutantów

Gość gość
O mój Boże, jesteś grubszy tam od mojej ręki... Na pewno są kobiety do których będziesz pasował, szukaj dużych kobiet, wiadomo jak duża (wysoka, szeroka pupa) to i tam będzie duża. Ja niestety jestem drobna i muszę szukać drobnych panów, bo inaczej sprawiają mi ból. Mój obecny jest dla mnie trochę za duży i niektóre pozycje odpadają, bo boli...

Gość gość
Oj, facet z takim sprzętem jeśli chciałby ze mną być, musiałby zapomnieć o penetracji :D