Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foungot

jak to mozliwe zeby inteligentny facet zakochał sie w głupiej kobiecie??

Polecane posty

Gość foungot

Mój brat jest świetnym facetem, inteligentny, robi doktora, przystojny, z poczuciem humoru, oczytany, z kasą, oczywiscie ma swoje wady, ale ogólnie jest świetnym, cudownym, czułym facetem. I właśnie zakochał sie w pewnej głupiutkiej, po zawodówne fryzjerce. Nie chodzi mi tutaj o sam jej zawód, bo znam fryzjerki, któe jednak w głowie cos mają, a z tą nie da sie mówić o niczym innym niz o solarce, o tym jakie sobie ostatnio kupiła buciki, gdzie są wyprzedaze, jakie zrobiła tipsy albo jaki widziała zajebisty cień:O Nikt z naszych wspólnych znajomych jej nie lubi. Jest strasznie pusta i denna, poprostu. I tutaj moje pytanie - jak dorosły, inteligentny facet moze sie zakochan w takiej dziewczynie?? Dodam ze on na jej punkcie świruje 'Moniczka to, Moniczka tamto, Moniczka ma ochote na ciasteczko z końca Krk, Moniczka chce zebym jej dał swoją karte':O Ok, zrozumiałam bym gdyby chciał sie z nia spotykac ze wzgledów wizualnych, moze mu sie podobac, moze go podniecac, ale zeby chciec sie z nią ozenić?! Przeciez miłość to nie jest sam sex, trzeba sie ze soba zgadzac, nadawac na tych samych falach, interesowac sie podobnymi rzeczami...i nie wiem czym mój brat sie kieruje, chcąc sie z nią ozenic...cos mi sie wydaje,ze nie jest taki inteligenny jak myslalam:O

Gość moze poziom twego brata jest
podobny :O

to juz bylo. masz ochote na brata czy co? przestan ciagle o tym pisac.

Gość Ranyyyyyyyyyyyy
znów tu mędzisz... ale ostatnio nie wspominałaś o doktoracie brata... spadaj idiotko, kup sobie jakieś wycinanki i zajmij się pozyteczną pracą...

Gość jezeli w pracy gada o kij wie
pisze prace doktorska i ma setki przyjaciol z ktorymi moze sobie porozmawiac o naturze wszechwiata, szukac rozwiazania probelmu glodu w afryce czy w miedzyczasie przy piwku z przyjaciolmi szukac lekarstwa na raka to moze w domu chce od tego odpoczac ? a brew pozorom ktos pusty, albo raczej calkowicie od nas odmienny moze pomoc nam w inny sposb niz ci sie wydaje. calkowity relaks od powaznych spraw i problemow jest czasami na wage zlota

Gość foungot
przezylismy ze soba naprawde duzo czasu, oprócz rodziną jest tez dla mnie najwiekszym przyjacielem, wiem o nim bardzo duzo i wiem jaki jest (no własnie??)...ale nie moge zrozumiec jak taki człowiek moze oszalec na punkcie tak głupiej dziewczyny?!?! Chciałam zeby wreście poznał kobiete, z którą spędzi reszte zycia, ale napewno nie taka. Nie wiem jak do niego podejsc i nie wiem czy zrozumie swój bład, jak juz nie bedzie za późno:O

Gość defełde
po pierwsze miłość jest ślepa,po drugie przeciwieństwa się przyciągają, po trzecie raczej na pewno ich związek prędzej czy później się rozpadnie

Gość zezziba
też znam taką sytuację twój brat nigdy nie miał do czynienia z wieloma kobietami i ta mu się trafiła, zrobiła mu fantastycznie loda, przyssała się do rozpora , angażuje się ona w sex i facet wpadł w pułapkę, zakochał się i nie wyobraża sobie innej.

a moze ona dobra kobieta jest a on wcale nie taki mądry jak myslisz

Gość foungot
Pierwszy raz tu pisze..wiec moze jak był podobny temat to podajcie mi do niego linka?

no wlasnie, moze on taki malo kumaty z kobietami jest, nie wie jak poderwac, a tu sie tak przyssała i jemu to sie podoba

Gość zadlaw sie inteligencja
Skad wiesz, o czym oni rozmawiaja? Moze ona tez uwaza, ze z Toba nie pogada o niczym innym niz tipsy czy cien do powiek? Czy Ty i Wasi wspolni znajomi daliscie jej jakakolwiek szanse? Czy z gory zalozyliscie, ze jest pusta i denna :O On ja kocha, wiec jest mu z nia dobrze, moze lepiej niz z niesamowicie inteligentna zimna ryba, ktora nie potrafi wykrzesac z siebie odrobiny cieplych uczuc.

Gość mala miiiiiiiiii
Po co to robisz?Chcesz miec czyste sumienie?To pozwol bratu zyc jego wlasnym zyciem

To nieprawda, ze przeciwieństwa się przyciągają, a Twój brat jest po prostu zakochany, co nie znaczy, ze ta miłość przetrwa lata. Bo wybierać trzeba kogoś, z kim będzie o czym pogadać na wet za ćwierć wieku :)

Gość to długo nie potrwa
nie martw sie, na dłuzszą metę bedzie potrzebował czegos wiecej, ale to ze sie z taką zadał nie swiadczy o nim najlepiej, czy ona taka piekna jest?

Gość defełde
nie uda się, takie rzeczy to tylko e telenowelach brazylijskich się dobrze kończą...Nie martw się, wkrótce będzie się jej wstydził i sam przejrzy na oczy (jeśli brat rzeczywiście taki fajny , a ona taka głupia).Na razie jest etap zakochanie-głupawki

Gość foungot
ja z moim męzem moge porozmawiac na kazdy temat, o zupełnych błachostkach i powaznych sprawach, mamy podobne poczucie humoru i gdyby nie to, to jednak ne mogłabym z nim byc, mimo ze sex jest swietny. Poprostu musimy byc na podobnym 'poziomie'...a mój brat nie jest typem kujona-nudziarza. Jest bardzo rozrywkowy, potrafi sie bawic, nie zanudza opowiesciami o jakis tam cząsteczkach, ale ma wielka wiedze. Zna 3 jezyki, umysł ścisły, oczytany, mozna z nim naprawde fajnie porozmawiac, powygłupiac sie. Jest to bardzo fajny człowiek. Domyslam sie ze ta dziewczyna jest dobra w sexie, ale nie rozumiem jak cos takiego moze otumanic mu umysł, do takich rzeczy jakie on robi. I nie widzi tego jak ona go wykorzystuje. A ja sie o niego poprostu boje.

twoja siostrzana troska i milosc jest powalajaca:D moze zapytaj wprost swojego brata co w niej widzi i czemu z nia jest chyba sie nie wstydzisz:)

Gość to długo nie potrwa
a nie wydaje Ci sie dziwne ze w ogole sie nią zainteresował? do seksu są rozne chętne, wiec to nie o to chodzi. To musi byc z nim cos nie tak, moze ma jakies kompleksy

Gość foungot
oczywiście, ze dalismy jej szanse! Spędziła z nami 2 tygodnie w górach, próbowałam z nia sie zaprzyjaźnić, chciałam zebysmy zostały dobrymi kolezankami. Ale poprostu nie potrafie. Mój mąż tez jest zaskoczony ze Maciek (mój brat), wybrał sobie taką dziewczyne. Widziałam tez jak ze soba rozmawiają i o czym. I raczej nie ma problemów z kobietami. Przed nią był juz w związkach.

Gość musztarda
Albo nawiedzona mamusia, która układa życie swojej latorośli, albo nawiedzona siostra. Sama nie wiem co gorsze.

Gość fffddd
A ja wam cos powiem.Moja siostra skonczyla tylko szkole srednia,studia nigdy nie byly jej w glowie,a jest zona wplywowego,inteligentnego faceta z klasa ktory skonczyl 2 kierunki,zna ze 3 jezyki a ona nic i jakos sie dogaduja,kochaja.I ona tez nosi tipsy,ma mala pustke w glowie i przedluza wlosy.Nie w tym regula ze sa inni,mu to odpowiada a mi nic do tego ze sobie zyja.Wazne ze sa szczesliwi!

Gość fffddd
I najwazniejsza zasada. Nie wpierd...c sie w zycie doroslych ludzi,to sa ich idywidualne wybory.Jak spadna na du.. to sie otrzasnal i wstana,bez tragedii

Gość raczej sądzę że pisze jego eks
niż jego siostra....bo siostra by co najwyżej panny nie lubiała ale nie byłaby zazdrosna o brata a co Cię obchodzi z kim on do łóżka chodzi ? przecież nie spędzisz z nim całego życia, nie będziesz mu prowadzic domu ani rodzic dzieci.... skoro ma taka pannę to widocznie taka mu odpowiada....to że facet ma 3 doktoraty nie zmienia faktu że może gustowac w laskach w typie Doda czy Jolka Rutowicz i że mu się takie śnią po nocach, mało wiesz o męskich potrzebach i fantazjach to że ktoś jest wykształcony nie znaczy że nie ma potrzeb jak każdy inny człowiek

Swój siostrzany obowiązek juz spełniłaś - powiedziałaś co o tym wszystkim myślisz. Nic więcej nie mozesz zrobić. A brat wcześniej, czy później na pewno dojdzie do odpowiednich wniosków.

Gość to długo nie potrwa
a Ty autorko jak myslisz, co podejrzewasz, dlaczego on sie nią zainteresowal?

Gość raczej sądzę że pisze jego eks
zrozum kobieto facet ma swój mózg i na pewno widzi tyle ile potrzebuje nie myśli jedynie członkiem i ten mu nie zasłania całkowicie rzeczywistości może dla niego wystarczy by dziewczyna była atrakcyjna, kobieca a w domu wykazywała się zaradnością, troską o męża, dzieci i gospodarnością.... może wcale nie oczekuje od niej by była partnerem do naukowych dysput i tyrad ktoś kiedyś mądrze napisał że jak facet chce z kimś pogadac to ma od tego kolegów przy piwie

Gość to długo nie potrwa
mnie to nie dziwi ze siostra sie martwi o brata, to w koncu brat a nie były facet ktory obchodzilby mnie tyle co zeszloroczny snieg, tez bym sie martwila i o ile on sobie tylko pouzywa i po znajomosci to ok, gorzej jak sie zdecyduje na cos wiecej, ona zajdzie w ciaze, slub, tu juz bym byla zalamana taką bratową

Oczywiście, ze to normalne, ze siostra martwi sie o brata. Jednak nic nie poradzi, bo człowiek dorosły i tak zrobi, co zechce. Myślę, ze może tylko zaczekać i mieć nadzieję, ze jednak do ślubu nie dojdzie jakoś bardzo szybko

Gość to długo nie potrwa
nie wiem czy taka kobieta z długimi tipsami i pustką w głowie tak sie nadaje na cieplą zonę, ktoa bedzie gotowała obiadki, okaze sie ze nie bedzie mial ani mądrej zony ani dobrej gospodyni