Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Firletta

Sztuczki na uwiedzenie

Polecane posty

Autorko Kobieta powinna potrafic się wtopić w atmosferę, sytuację, być elastyczna, momentami poddawać się facetowi i pociągać go za sobą ... - to jest sztuka budowania ciekawych relacji, które wymagają pomysłowości, zaangażowania, a nie wykładania kawy na ławę prostu z mostu. Sama sobie odpowiedziałas, to po co pytasz. Chcesz udawac kogoś innego niż jesteś - Twoja sprawa. ja lubię, cenie naturalność, spontaniczność nie suchy scenariusz jak uwieść faceta, krok po kroku...

SZUbrawiec, nie myślałam nad tym zbyt długo, jesli Ci o to chodzi ;) Dla mnie to są takie oczywistości, że wstukuję to w 30 sek. bez zbędnych refleksji :P

No wlasnie to sa rzeczy oczywiste wiec nie rozumiem po co to pisac ? Temat tez idiotyczny... rownie dobrze moge pytac jak zrobic kanapke ;/

SZUbrawiec, no chyba jednak nie do końca Ty i brzydka rozumiecie, skoro piszecie autorce ładnie brzmiące bezdety, że uwodząc faceta, trzeba być przede wszystkim sobą :P

"Temat tez idiotyczny..." ni3 bardziej, niż przynajmniej połowa (jak nie więcej tutaj), na któych się ciężko nie raz udzielałeś :) a co do oczywistości - to, że ja napisałam, że dla mnie jest oczywiste, nie znaczy, że takie jest dla Ciebie :P

Czlowiek cale zycie gra ... wiec o jakim udawaniu czy byciu soba mowa ? Pewnie ze sie udzielam ... jakos musze nabic te 10k postow ;/

Gość kanapka z dżemem
chleb, masło, dżem

:P ja zawsze powtarzalem ze jestem debilem ;/ ale masa madrych ludzi na tym forum uwaza inaczej ... i kto tu jest gópi ?

tekst (brzydkiej) "bądź sobą" pojawia się bardzo często u kobiet, które chcą coś mądrego "powiedzieć", a jest tak idiotyczny i nieprzystający do rzeczywistosci, że trudno to przemilczeć więc nie "przemilczałam" :)

Gość kanapka z dżemem
weź pieczywo, nóż, deskę do krojenia. Połóż peczywo na desce i odkrój kromkę. tym samym nożem albo specjalnym do masła, pomajdruj trochę w pudełku z jakimś masmixem i rozsmaruj to, co złapałeś na chlebie. Cienko albo grubiej - jak lubisz. Nożem albo łyżeczką nabirz trochę dżemu ze słoika i rozsmaruj to na chlebie posmarowanym masłem. Już

klaudka 27 (klaudia027@o2.pl) SZUbrawiec, no chyba jednak nie do końca Ty i brzydka rozumiecie, skoro piszecie autorce ładnie brzmiące bezdety, że uwodząc faceta, trzeba być przede wszystkim sobą Klaudka czemu wciskasz mi w usta cos co z nich nie wyszlo ?:P Lubisz tak ?

klaudka ______gópia jezdem:P i gópio piszem:P ale przynajmniej moje podejście do życia sprawdza się na co dzień, jakoś tak gópio wychodzi:D

Gość kanapka z dżemem
taką do leżenia?

A lubisz jak na ulicy ktos znajduje gume do zucia (cudza) i wciska Ci ja miedzy zuchwe a szczeke pokrzykujac ze Twoja ?

Gość kanapka z dżemem
położę się dżemem do góry. wiśniowy