Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulitka

Mamy BLIZNIAKOW

Polecane posty

Gość aniulitka

W piatek mialam watpliwosci czy jestem w ciazy teraz juz wiem ze jestem, jest to ciaza mnoga, nie planowana, mamy blizniakow odezwijcie sie!

odzywam się 🖐️ Moja ciąża jest planowana, ale chciałam jedno, tylko jedno, ale wyszło inaczej i mam już 8 miesięczne brzdące :)

a wiesz już czy jedno czy dwujajowe? :) jak dowiedziałam się o ciąży mnogiej, to zamarzyłam o dwóch dziewczynkach, ale mój synuś jest cudowny ❤️ i teraz nie wyobrażam sobie innej sytuacji.

Gość aniulitka
a to gratuluje wam strasznie!!!!Ja jestem dopiro w 5 tyg wiec jeszcze nie chce zapeszac, ciaza nie planowana typowa wpadka niestety, ale maz jest przeszczesliwy, ja mialam lek jak sie dowiedziala ze ciaza a ze mnoga to juz wogle, nie mam pojecia czy jedno czy dwujajowe bo dowiedzialam sie przypadkiem, dzis maz ma mnie umowic do ginekologa juz mojego to zobacze co on powie. Pozdrawiam

mam pewien problem dzis probowalam sie umowic na wizyte do najlepszego ginekologa jakiego znam wiem ze jest swietny i bardzo dobrze opiekuje sie swoimi pacjentkami niestety termin dopiero na 21 pazdzirernika - za 2 tyg myslicie ze to nie za pozno? o ciazy dowiedzialam sie w sobote przez przypadek u ginekologa w polsce teraz jestem juz w niemczech i chialam o to zadbac a tu pierwsza wizyta za 2 tyg i to po ogromnych blaganiach meza - mieli wolne dopiero 21 listopada

To tak wcześnie można stwierdzić ciążę mnogą? ja test robiłam w sobotę. do lekarza idę jutro. Też ciekawa jestem czy jedno czy więcej...

NO WIDOCZNIE MOZNA BO BYLO DOKADNIE NA MONITORZE WIDAC 2 PECHERZYKI, LEKARZ MOWIL PRZEZ CHWILE ZE MOZE TO JAKIS KRWIACZEK JEST ALBO COS ALE POZNIEJ STWIERDZIL ZE NIE NAPEWNO TO JEST CIAZA MNOGA.