Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem nie wiem

czy krawat to dobry prezent???

Polecane posty

czy to dobry prezent dla fajnego faceta, w miarę eleganckiego ale nie stroniącego od sportowych ciuchów również..wiek średni około 30....

jaką owce???:D

Gość lokakla
Proponuje kupic ladny krawat. Ja mam taki do sprzedania. Przywieziony z USA firma Calvin Klein. Do obejrzenia na stronie www.tofiktofik.blogspot.com - musisz tam znalezc bo duzo rzeczy innych jest na tej stronie do sprzedania.Po prawej stronie jest spis rzeczy- m.in krawat. Co do ceny mozemy sie dogadac-moge cos spuscic.

Gość peach9000
krawat to zawsze doby prezent dla faceta, oczywiście pod warunkiem, że w nich chodzi :P ja często kupuję krawaty na allegro http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=68950&us_id=4639777 dobieram tylko jakiś fajny, nowy, modny kolor, albo coś z wzorkiem, tak żeby krawat nie był taki "pospolity" i póki co zawsze trafiałam w gust ;)

Gość adam jasnyk
Zdecydowanie coś takiego, co pokazuje przedmówca, oczywiście o ile budżet na to pozwala. Kupowanie takich prezentów jak krawat to dla mnie bzdura, bo to żaden prezent, to taka odwalanka!

Gość Ilona

Każdy prezent jest dobry, jesli jest szczery 😉
Jesli chodzi o krawaty to polecam sklep Pako Lorente, nie drogie i uniwersalne

Gość 19Kaska90

Hmm... to zależy kto co lubi, mój chłopak by się z takiego prezentu nie ucieszył, bo nie cierpi krawatów;) zawsze mu kupuje koszulki z receapl i jest zadowolony, może rzuć sobie okiem 🙂