Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokoloko25

Rzucanie palenia w ciazy????

Polecane posty

Gość Kokoloko25
---> ale pierdolicie---- zdecydowanie sama nie mam zamiaru brac jakichc tabletek, ani innych tego typu. Niestety na mnie Twoja metoda jarania az do zwymiotowania na mnie kompletnie nie dziala juz probowalam i... coz ja moge sporo spalic bez efektu mdlosci. Ograniczenie tez niewiele pomoze, bo niestety slaba wola rzadzi...

Kochane przyszłe Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się na portal i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

witam mam ten sam problem co po niektore forumowiczki i jest mi naprawde ciezko zerwac z tym nalogiem,palac wiem jaka krzywde robie dzieciatku a pomimo tego nadal pale.Modle sie aby dziecko urodzilo sie zdrowe czego i wam zycze.Silna wola u mnie nie pomogla a nie ma innego sposobu aby rzucic wiec ograniczam sie jak moge.

Gość gość
Ja rzuciłam całkiem niedawno, ale za to skutecznie. Wiesz co mi pomogło? Pasta do zębów 0Nicotin, którą kupiłam tutaj tiny .pl/gx7mt . Działa w 100 procent, a po niej nie chce się jeść.