Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupota galopująca

skreślenie z listy studentów

Polecane posty

Eh, dzieki za odrobine optymizmu :) Mi bardziej niz roku szkoda tego, ze zamaist mgr inż będe tylko mgr, jak to wyglada na moim kierunku. Zalapalam sie "rzutem na tasme" na ten bonus i jakos teraz szkoda mi tego najbardziej....

Gość Eltona Żona
co to jest za kerunek ze zabrali tytul inz.? jak to kierunek politechniczny to po studdiach dwustopniowych tez powinien mgr inż.

Gość
a mnie szkoda, że nie zmieniłam wcześniej zdania, to może bym się ugadała z dziekanem i zapisała się na zaoczne "na piękne oczy". tak na kredyt, że obronię się w grudniu, ale pozwolą mi studiować bez licencjatu te 3 miesiące, tak ludzie robili :P a teraz to chyba za późno, bo jeszcze nawet nie wiem co promotorka powie... kurde macie jakiś pomysł na kit jaki mogę jej wcisnąć? :o nie wiem co powiedzieć, jak się wytłumaczyć że nie pisałam pracy i jestem na dzień dzisiejszy tabula rasa nawet bez sprecyzowanego tematu :o

Jam myslalam o sciemnianiu, ze ciezko mi bylo zdac warunek i ze chcialam zrezygnowac z tych studiow (trudna sytuacja prywatna bla bla), ale jednak teraz nie chce i prosze aldnie o ostatnia szanse. Bo to ejst tak, ze zaliczenia mam z samego pcozatku sesji, pozniej czarna dziura i sie obudzilam chyba okolo 29wrzesnia...:o Ale to raczej nie przejdzie...

Gość gfjfgj
no i jak sie ułozyło? Skreslili Cię?

Gość angieee
warunkowy wpis na 2 rok studiów i niezdany ten przedmiot z warunku. mam ten pierwszy ro k zaliczony ??????

Gość ziomek z UG
Witam, otrzymałem dziś decyzję o skreśleniu mnie z listy studentów na UG. Przyczyną jest długotrwała nieobecność na studiach (miałem w październiku ubiegłego roku zacząć tam studiować, ale zmieniły mi się plany i wypisałem się, tak jak kazała Pani z dziekanatu - wysyłając informacje mailem). Zostawiłem tam jednak papiery, które miałem odebrać, ale zupełnie mi to wyleciało z głowy. W każdym razie byłem tam takim studentem, że nawet nie mam indeksu. Nie zapłaciłem ani za jeden miesiąc. Pytanie moje do Was, to czy zostanie na mnie nałożona jakaś kara? Pozdrawiam i dzięki za wszystkie opowiedzi

Gość gość
A na jaki adres wysyłają powiadomienie o skreśleniu? Jestem na Umcs