Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyberrdude21

hey dziewczyny ! co pomyslalybyscie o chłopaku który ma 21 lat i nie ma

Polecane posty

Gość cyberrdude21

żadnych znajomych ???? kompletnie nikogo nawet kolegów :o

Gość cyberrdude21
kolego no jak dla mnie to jest beznadziejna sytuacja :( której mam już dość ale cóż zrobić. . . . swoją drogą sam sobie zgotowałem taki los :o

Gość cyberrdude21
przegrałem życie :o nie jestem samotnikiem. . . . po prostu nie potrafie rozmawiac nie mam w sobie nic ciekawego :o jestem nudny i ogólnie beznadziejny wiec kto by sie z kims takim jak ja chcial zadawac :o

Gość reff
dla mnie nic dziwnego, jak patrze ilu jest idiotow i debili jest na swiecie to sama sie dziwie ,ze sie z nimi zadaje..

Gość cyberrdude21
smutno mi :( mam juz dosc tego ciaglego siedzenai przed kompem :o i póki co wiekszych problemów nie mam :P musiałem sie komuś wyżalić :) a że nie mam nikogo to wylewam swoje smutki na kafe :D :o

Gość cyberrdude21
na dodatek on nie chce normalnie uprawiac seksu... :-o wymysla takie rozne dziwne uklady... ostatnio przebral sie za krokodyla a ja mialam byc atakowana przez niego antylopa :-o jak juz udawal ze odgryza mi noge to widzialam ukradkiem ze sie spuszcza w gacie ale ja nie mialam orgazmu albo tylko taki slaby

Gość myślę że on
jest ciekawszy niż ty...

Skoro siedzisz całe dnie przed kompem to może poprostu zacznij rozmawiać z ludźmi na czaterii czy gg, zawsze jest mozliwośc poznania kogoś normalnego:)

Gość cyberrdude21
>>>> reef dokładnie :D i wlasnie to byla tez chyba jedna z przyczyn tego że tak jakby sie od nich wszytskich odciąłem :o ale wcale nie jest mi teraz lepiej :o :o :o

Gość głupia koza
może ma inną pasję ......... njlepiej nie osądzać pochopnie

Gość reff
wiec nie przejmuj sie tym, bo po co bezwartościowe znajomości? ja juz tak mam ,ze sie dostosowuje, ale szczerze? meczy mnie to jak cholera i od 2 dni odcielamm sie od świata,zeby odpoczac ;)

Gość cyberrdude21
9:25 podszyw :o 3OPCJE neistety ale nie mam tak normalnie na gg czy jakims czacie o czym gadac :( boje sie nawiazac taka normalna rozmowe :o w sumie nie wiem dlaczego ale tak jest :o jedynie pisze na kafe od czasu do czasu ;)

Gość cyberrdude21
czasem to jak ich widze to bardzo bardzo zaluje ze nie jestem taki jak oni ;) nie mailbym wtedy takich porblemow jak samotnosc :P czy nuda. . . ciagle piwko + fajki + imprezy w weekendy 😡

Gość reff
no ale powiedzco Ci po tym pozostanie? kac i kapeć w buzi? no może troche śmiesznych chwil, ale dlaczego nie zastapic tego czyms wartosciowym?? zajac sie czyms na co nigdy sie nie mialo czasu?

Gość wylogowany ultra ziom
ziiioooooom :) korzystaj z zycia poki mozesz :) rusz tyłek i idz sie zabawic a nie smucisz sie jak baba :P :o zyj szybko umieraj młodo :classic_cool:

Gość wylogowany ultra ziom
ja na przykład ruszam tyłkiem bardzo intensywnie za każdy stosunek dostaję co najmniej 200 złotych, a niektórzy Panowie są jeszcze hojniejsi

Gość poczytaj sobie
raport o fińskiej młodzieży która ukazała się wczoraj w rzeczpospolitej to wtedy nic już nie powiesz

Gość a ja mam pytanie albo dwa
gdzie można kupić strój krokodyla i antylopy ? :classic_cool: na 1.70 m ?

Gość a ja mam pytanie albo dwa
dobra znalazłem takie kostiumy, strasznie drogie :classic_cool: