Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiuroktesciowej

rady tesciowej

Polecane posty

Gość takiuroktesciowej

moja coreczka slicznie wyglada w kiteczku ,ma za dlugie wlosy zeby nosic rozpuszczone bo grzywka jej wchodzi do oczu ,zawsze jak do nas przychodzi zdejmuje jej kitka i mowi ze tak jej sie podoba "nie powinnam jej wizac wlosow" -tak ale jakby chodzila non stop w rozpuszczonych to by chyba oslepla (chyba zebym sciela jej grzywke ale ja nie chce) mi sie podoba w kiteczku...ostatnio na imprezie przy mojej matce "zdjela jej gumke z wlosow" i mowi "mama sama sobie zrob kitke "i rzucila do mnie gumka. Pamietam jakie byly dogryzki jak nazwalam corke nie po ich mysli a nazwalam nikola i mowi tesciowa ze jest wiele ladniejszych imion i podkusila mojego meza zebym nazwala amerlia,kornelia -ktore mi sie kompletnie nie podobaja -to przez pol roku zamiast mowic jej po imieniu to wolali do niej "dziewczynka"

Gość -------------------
kiteczku???? ile masz lat?? 15??? niektorym matkom na glowe sie rzuca, juz nie umiecie mowic normalnie, tylko te cholerne zdrobnienia :O

Gość -------------------
a swoja droga, to ale masz problemy matko swieta :O

Gość ale naprawde
nastepnym razem podejdz do niej i rozwichrz jej wlosy- i powiedz- mamie klepiej w takiej fryzurze potem przewiac jej apaszke, zachyl rekawy czy cokolwiek tam zmien w jej ubiorze nastepnie jak bedziesz u niej podejdz do szafek w kuchni i zacznioj przestawiac rzeczy z jednej polki na druga glosno twierdzac ze tak jest lepiej i wygodniej dla niej potem powiedz ze powinna zacza nosic inen buty bo w tym wieku obcas, za ciasne czy cos takeigo ( w zaleznosci co nosi) mozesz zdjac jej naszyjnik z szyi i stwierdzic ze tak jest lepiej bedzie aWANTURA, POWIEDZ ZE TAK SAMO tY SIE CZUJESZ JAK KTOS ZA cIEBIE DECYDUJE W SPRAWACH ZWIAZANYCH Z tWOJA CORKA najwyzej nie bedziecie sie odzywac- ja tak ostatnio zrobilam i nie odzywamy sie, tesciowa przyslal mi kartke z przeprosinami ale ja mam ja w dup[ie, bo wole sie nie odzywac i suki na oczy nie widziec powodzenia

Gość ale naprawde
byki sa ,ale mala na rekach sorki

Gość takiuroktesciowej
hehe dobre ,ale w moim przypadku chyba maz by mnie zabil ,wole opcje kiedy ona bedzie mowic a ja bede udawac ze jej nie slysze ,dzisiaj przychodzi do nas -mala bedzie w kiteczku na zlosc:P

Gość będzie miała
kucyk a nie kurwa będzię w kiteczku :O:O

Gość takiuroktesciowej
albo ...mowi mi ze mam mala na gaciach po domu puszczac najwyzej mi obiska dywan ;) bo ona tak oduczyla swoje dzieci na nocnik robic ,ja nie mam akich spodobow i sadzam ja na nocnik ,jej sie oczywiscie to juz nie podoba i za kazdym razem sie pyta czy jej daje hasać po domu na majtkach a ja odpowiadam "tak ,ocywiscie":D ona chyba chcialabym zebym po domu latala ze sciera i miska myjac siki

Gość dominaata
kiteczku ale ty jestes wsiora naprawde twoje swowa swiadcza o tym jaka z ciebie jest wiesniara zal mi ciebie i dziecka w /czy bez tego pieprzonego kiteczka

Gość nie wierze w to co widze
a moim zedaniem tesciowa ma racje kiteczki obciąża cebulki włsów z tym chodzeniem w majtkach swietny pomysł a jak mozna dac dziecku na imie NIKOLA nie rozumiem To imie swiadczy o twoi wiesniactwie nikt normalny tak dziecku nie da na imie tylko wiocha

Gość nie wierze w to co widze
mala na gaciach po domu puszczac pyta czy jej daje hasać po domu na majtkach a od kiedy to chodzi sie NA majtkach a nie na nogach

Nie rozumiem o co chodzi z tym nockiem.Uczysz dziecko nocnikowania ale mała chodzi w pampersie ?Tak to zrozumiałam :)

Gość po jakiemu ona pisze
? :O

Gość jak mozesz pozwalac
na to zeby twoja tesciowa wpieprzala sie nawet w uczesanie twojego dziecka??? Jak mozesz mowic tak oczywiscie i bac sie ze twoj maz by sie wkurzyl jesli bys sie jej postawila??? To kurwa twoj maz a nie jej, sam powinien jej zwrocic uwage!!! Pogadaj z mezem i albo zrob jak tak naprade pislala albo poprostu- prosto z mostu powiedz tej glupiej babie co o tym myslisz, a jak nie masz jaj na tyle to podaj jej nr sama do niej zadzwonie...

Gość gwatemalek
hahahhahahahaha