Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani przez samo h

hahaha jestem od niej lepsza

Polecane posty

Gość pani przez samo h

ja mam świetną figure, jestem bardzo szczupła - ona wazy koło 60kg, ja jestem wysoka mam 173cm wzostu, ona 10cm mniej, ja mam czarne włosy i oczy, do tego opaloną karnacje, a ona jest blada, ma zwyczajne jasne włosy i jakies szaro niewiadomo jakie oczy:D jestem od niej ładniejsza o milion razy:D to pewne, ze ja mam u niego wieksze szanse :classic_cool:

boze,co za tepota,nie ma czegos takiego jak 'czarne oczy',sa piwne,brazowe,ale nigdy czarne

Gość pani przez samo h
potocznie nazywa sie je czarnymi...czyzbys zazdrosciła, bo sama jesteś przeciętna?:D

tak,jestem bardzo przecietna,chyba sie zastrzele!i bardzo,ale to bardzo ci zazdroszcze:-(

Gość pani przez samo h
mam od niej lepszą sylwetke lepiej sie ubieram mam ładniejszą twarz czegos jeszcze potrzeba?:D tu nie ma mowy o gustach, kazdy powie ze jestem ładniejsza

Gość halinka z gnojna
I mądrzejsza....Buhahaha

Gość pani przez samo h
i nie chodzi mi tu o charakter, bo ona tez ma fajny ale o sam wygląd...

Gość To powinno być
ale ja i tak wolę JĄ

Gość pani przez samo h
to ty juz jestes jakis wielkolud:D a ja akurat dobry mam wzrost...przy niej wyglądam duzo lepiej, bo mam i długie nogi i nie wyglądam przy chłopakach jak dziecko

Gość vbcv
lol herbus ma 155 cm i jest lepsza od wiekszosci wysokich lasek .

Gość halinka z gnojna
Jakbys nie wiedziała to Ci powiem.......WYGLĄD TO NIE WSZYSTKO

Może i ładniejsza ale mądrzejsza napewno nie :p a sama powiedz, po co komu ładna aczkolwiek pusta jak Ty panna?

Gość blondyneczkah
ja tez jestem ladniejsza od kogos i chuj

Gość pani przez samo h
po pierwsze - piszecie ze mądrzejsza napewno nie. a znacie ją? znacie mnie? znacie tylko jedna moją ceche - pewność siebie i próżność, ale mam do tego powody. A co do pustości - chyba kazdy wie, a szczególnie jest to rozpowszechniane na tym forum, ze dla facetów najwazniejszy jest wygląd. Oni wolą ładniejszą ale głupszą, niż brzydszą ale fajniejszą. Sprawdzone!

Gość pani przez samo h
zakladam topic bo wiem ze ona jest ladniejsza i chce sie tylko wyzalic

Gość halinka z gnojna
Chyba chłoptasie a nie prawdziwi mężczyźni...

Gość pani przez samo h
gdyby nie bylaby dla mnie zadna konkurencja to nawet szkoda bylby mi splunac na nia , a temat by nigdy nie powstal . WIadomo ze czuje sie zagrozona.

Oczywiscie że przede wszystkim faceci patrzą na wygląd ale tylko wtedy gdy potrzebuja kogoś szybko zerżnąć, jeśli szukają kogoś na dłuzej patrzą na inne wartości....

Gość blondyneczkah
panno, liczy sie niestety chemia bez tego ani rusz:/

Gość pani przez samo h
wii - ty w to naprawde wierzysz czy tylko teraz udajesz??:D a tak serio to zawsze, ale to zawsze najpierw bedą startowac do tej ładniejszej, czyli do mnie. Wiec jest duze prawdopodobieństwo, ze ja pierwsza im sie spodobam, i to nie tylko z wyglądu. W kazdym razie to ja pierwsza mam szanse, ona moze jej nie miec.

Gość halinka z gnojna
Pierdu pierdu, ile Ty masz lat? Zacznijmy od tego:-/

Gość blondyneczkah
a co, obie rywalizujecie o tego samego faceta? napisz cos wiecej... ciekawa jestem

Gość owszem wolny wybór
taaa puści faceci lecą na wygląd a puste panienki tylko na wyglądzie bazują Ty jesteś brunetką...tiaaa a są faceci którzy wolą niskie blondynki....osobiście nigdy bym nie chciała byc brunetką bo większość brunetek to właśnei takie złośliwe baby -jagi, no i brunetki zawsze wyglądają na starsze niż są

Gość pani przez samo h
mamy po 22l co ci mam wiecej napisać? nam dwóm podoba sie ten sam facet, ale jestem pewna ze to na mnie najpierw zwróci uwage. Ja jestem poprostu śliczna, i to nie jest tylko moja opinia, zawsze miałam olbrzymie powodzenie. A co do tego ze uwazacie mnie za glupią...nie kazda ładna to głupia:D Może i znam swoją wartość, ale oprócz tego jestem fajna laska. Wiec jesli on zwróci na mnie uwage, to bardzo mozliwe ze mu sie spodobam...najpierw moje drogie sie patrzy na wygląd!