Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani przez samo h

hahaha jestem od niej lepsza

Polecane posty

Gość ruuuuuka
ja na pewno jestem ladniejsza od ciebie a poza tym uwazam,ze taki watek powinien byc ignorowany bo w ogole nie ma sensu

Gość rutowicz tez uwaza ze jest lad
na a to pasztet . Dlaczego mamy ci uwiezyc ?

Gość MarcinBeku
heh, powiem Ci coś kolezanko przez samo h, z męskiego punktu widzenia. Gdyby moja ukochana dziewczyna którą mam juz 5 pięknych lat była tak próżna jak Ty, wystawił bym sie do niej dupą juz wieki temu. Moja kobieta jest piękna a zarazem tak skromna iż nigdy nie usłyszem by powiedziała o sobie piękna, chociaz jest tak cudowna że na pewno zdaje sobie z tego sprawe - trudno by nie skoro każdy facet się za nią ogląda. Dziwię się do dziś, że zwróciła na mnie uwagę ale myśle ze swietnie dobralismy się pod względem intelektualnym, ponieważ ona nie jest powierzchowna ani troche. A Ty nie mów, że oceniają Cię a Cię nie znają, ja juz wyrobiłem sobie o Tobie zdanie bo nikt inteligentny nie założyłby takiego topiku. Założe się, że facet wybierze tą drugą jesli zalezy mu na kimś wartościowym, a przynajmniej wartościowszym od Ciebie. Współczuje ptasiego móżdżku, a teraz powiedz że jestem zazdrosny hehehe

Gość halinka z gnojna
Ha - wypowiedź powyżej dała Ci do myslenia co autorko????

dla mnie jesteś tępą strzałą i te wszystkie co się tutaj wypowiadają jakie to one śliczne i powabne. żal mi was idiotki.

Gość szcerosctopodstawa
panna przez samo h, wiesz jaki ona ma atut? że nie pisze jak jakas ciota glupich postow na kafeterii, jest juz 198289238392839 km nad tobą a ty coraz nizej. i nie mow o sobie ze masz fjany charakter, bo nie masz ;/

Gość leonnn
taka pewna jesteś,że wybierze Ciebie?W liceum też konkurowałam z jedną dziewczyną o chłopaka:za mną latali wszyscy chłopcy,ona była mniej niż przeciętna,koszmarne imię,straszne ciuchy.Wybrał ją,bo była zawsze uśmiechnięta,skromna i dobra

Gość Ewa289375
kolejna kretynka ehh

Gość Piotruś Ban słodkie czary
Ten topik to jakaś kumulacja tępaków :D Troche mi wstyd że sie tu wpisuje, ale musi wam ktoś uświadomić że niedomagacie intelektualnie