Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani przez samo h

hahaha jestem od niej lepsza

Polecane posty

Gość pani przez samo h
ona jest blondynka

Gość owszem wolny wybór
jesli nie wierzysz sama się przekonaj czemu wszystkie kobiety z wiekiem rozjaśniają włosy zamiast je przyciemniac.... jasne włosy są kojarzone z młodością, dzieci mają przeważnie jasne włosy, które potem ciemnieją czarne włosy wyostrzają rysy, podkreślają wszelkie niedoskonałości cery, zmarszczki, przebarwienia, bez makijażu w ciemnych włosach wygląda się blado, nijako podam jeden przykład: Steczkowska która cały czas nosiła kruczoczarne włosy, po trzydziestce zaczeła je rozjaśniac i teraz ma ciemny blond-jasny brąz to daje do myślenia, ale ty jesteś tylko pustą, tępawą siksą, która myśli że jest lepsza od koleżanki

Gość owszem wolny wybór
kurde, skąd macie moje foto ?

Gość rzeczywiscie nie masz szans
lepiej idz sie utop

Gość no jak tam..
to ty jestes cyganicha:O

no i co z tego ze mam ciemniejsze włosy jak wyglądam pieknie. Jak latynoska. Ty mozesz mówic co tylko chcesz, a tak naprawde bo jestes zazdrosna. Mów sobie dalej, mów, pewnie sama masz nadwage i brzydką morde:D zaraz sie zacznie, jaka to ty ładna i wysportowana...dobrze dziecko, takie bajeczki to do mamusi:D

Gość o luduuuuuuuuu
ale pasztet!!!!!!!!!!!!!ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!FUJ

Gość rzeczywiscie nie masz szans
oprocz tego masz szanse z poslankami LPR

Gość fdsdfdsfdfssdf
Pani przez samo h, widać, że kompleksy wyłażą :) Ale pozdrawiam, mimo wszystko

no rzeczywiscie!!! cofam swoje poprzednie slowa... to nie ona jest piekna tylko TY!! bostwo poprostu !!!!! przepraszam i obiecuje poprawe!!!!!!

zresztą podam przykład: mamy 2 kumpli, znamy sie od kilku lat, wiec znają wszystkie nasze wady i zalety charakterów, a jednak wybrali mnie:D I zapewniam, ze nie do wyruchania

Gość ewellllllllllllll
po pierwsze - piszecie ze mądrzejsza napewno nie. a znacie ją? znacie mnie? znacie tylko jedna moją ceche - pewność siebie i próżność, ale mam do tego powody. A co do pustości - chyba kazdy wie, a szczególnie jest to rozpowszechniane na tym forum, ze dla facetów najwazniejszy jest wygląd. Oni wolą ładniejszą ale głupszą, niż brzydszą ale fajniejszą. Sprawdzone! Ile Ty k...wa masz lat?tak pustej dziewuchy to jeszcze nie słyszałam;/ ładne dziwczyny przeważnie mają ciężej(tak z mojego punktu widzenia) dlaczego? otóż: jestem troszke starsza i pracuje,mam sporo koleżanek w tym jedną bardzo ładną,nie jest szanowana,i każdy mysli że skoro ładna to i mega głupiutka,i mają racje,jest prymitywna strasznie,i niestety w tej firmie bedzie jedynie na stanowisku sekretarki brak jakichkolwiek szans na awans

Gość taaaaaak......
jesteś piękna niczym Jola Rutowicz ....... przynajmniej napewno jesteś tak "mądra" jak ona :):):):):):):):) (co za pustak!)

skoro jej nie szanują to moze wyglada jak jakis plastik?:D A ja w zyciu naprawde duzo osiagnełam, i to nie dupą, jak pewnie zaraz by zaczeły pisac zazdrośnice. Znam 3 jezyki, dostałam sie na UJ, a do tego jestem bardzo ładna. Potrzeba czegoś wiecej?:D

jestem od niej lepsza i tyle. A wy pewnie jej bronicie bo poprsotu mi zazdrościcie. I kazdy, ale to kazdy facet bedzie mnie wolał Papa, biedne tucznkiki, musze niestety od was iść:) ale smiac sie z was bede jeszcze dłuugo dluugo:D

Gość jestes ladna jak jola rutowicz

Gość wiesz czemu uważa się
że ładne znaczy głupie bo to jak jesteśmy postrzegani kształtuje nasze zachowanie dziewczynka która w dzieciństwie ciągle słyszy komplementy za wygląd uczy się że musi skupiac sie na własnym wyglądzie bo za to jest chwalona, zaniedbuje inne sfery życia skoro wszyscy prawią jej komplementy i chwalą ją to staje się pewna siebie i próżna, zaczyna traktowac innych z góry, staje się wyniosła i wymagająca...do tego stopnia że ludzie przestają ją lubiec bo jest niesympatyczna i humorzasta....ale ona myśli wtedy że jej nie lubią bo jest LEPSZA, piękniejsza, mądrzejsza, och, ach...i nie lubią jej nie za jej chatrakter ale dlatego że jej ZAZDROSZCZĄ i właśnie taka jesteś

acha i skoro jestes taka ladna madra i w ogole najlepsza to czemu w wieku 21 lat nie masz chlopaka tylko musisz sie starac o jakiegos???? to chyba on powinien... przeciez jestes taka ladna

Gość sila aa
chlopaka tylko musisz sie starac o jakiegos???? to chyba on powinien... przeciez jestes taka ladna nie wiesz ze ladne dziewczyny sa podrywane na seks . FAjny chlopak nie podrywa czasem jest oniesmielony .

Gość sila aa
ja mam 178 a 173 raczej malusia jesteś to raczej ty jestes guliwer

Gość wiesz czemu uważa się
gdybyś naprawdę była ładna i mądra nie musiałabyś udowadnaic na siłę swoich racji na forum i przez moment nie zastanwaiałabyś się kogo wybierze tamten chłopak....on nie wybierze piękniejszej z Was ale tą, która MU się podoba to jest jak odpowiedź na trudną zagadkę, której nie potrafisz rozwiązac