Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHRZEST

KILKA PROZPOZYCJI PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość CHRZEST

DROGIE MAMY ; Z CZEGO BYŚCIE SIĘ BARDZIEJ UCIESZYŁY ? MAM NAMYŚLI PREZENT NA CHRZEST ? CO WAM BY POMOGŁO ? MAM PROBLEM BO MUSZE COŚ KUPIĆ ALE CHCIAŁABYM KUPIĆ COŚ FAJNEGO : KILKA PROPOZYCJI: 1.LEŻACZEK BUJACZEK http://www.allegro.pl/item451555377_fisher_price_2008_hustawka_delux_3w1_lezaczek_gw.html 2.ROWEREK http://www.allegro.pl/item445445691_cozy_coupe_dla_ksiezniczki_little_tikes.html 3. PIENIĄDZE 4. BIŻUTERIA - ŁAŃCUSZEK 5.CHODZIK http://www.allegro.pl/item444899464_babyono_chodzik_z_pulpitem_i_stoperami_2_kolory.html PORADŹCIE

Gość CHRZEST
A MOŻE COŚ INNEGO

Gość CHRZEST
ALE WISIOREK CZY KOLCZYKI ?

pieniadze - sporzytkuja na co beda uważali oczywiscie jesli masz pewnosc ze pieniadze pojda na potrzeby dziecka nie rodzicow zadnej bizuterii - na kijek dziecku bizuteria???

Gość CHRZEST
NO WŁAŚNIE WOLAŁABYM KUPIĆ PREZENT TYLKO NIE JESTEM PEWNA CZY ZABAWKĘ CZY PAMIĄTKĘ

Gość CHRZEST
NO JA JESTEM CHRZESTNA DO KOLEŻANKI DZIECKA

z punktu widzenia dziecka to napewno zabawke malalala czy jak Ci tam :) - a ty chcialabys dostac prezent ktory ci sie przyda dopiero za 7 lat? :p

Gość CHRZEST
I WIEM ŻE CHRZESTNY DAJE PIENIĄDZE ; WIEC DLATEGO WOLAŁABYM DAĆ PREZENT ŻEBY DZIECKO NIE DOSTAŁO TYLKO KASY

Dziecko rosnie troche szybciej niz my. Kazdy ma swoje zdanie i wlasnie je tu wyrazilam.Zabawka sie pobawi i pojdzie w kat a pamiatke ma sie na dluzej.

wydaje mi sie,ze ten lezaczek jest duzo lepszy dla dziecka,po co dziecku lancuszek,kawalek metaltu,ktory bedzie gnil w szufladzie,tyle pieniedzy chyba lepiej wydac na cos przydatnego. rowerek jest dla starszego dziecka,chodzik niezdrowy na biodra.ja tam nie lubie dawac pieniedzy,dla mnie to takie malo tworcze,w stylu "nie chcialo mi sie myslec,to masz kase"

Gość CHRZEST
NO JA SIĘ ZASTANAWIAM NAJBARDZIEJ NAD LEŻACZKIEM I CHODZIKIEM ; ALE NAPRAWDĘ CHODZIK JEST NIEZDROWY?

musialabys poszukac,ale czytalam gdzies,ze chodzik w sposob nienaturalny przyspiesza pewne sprawy.jesli dziecko bedzie mialo juz na tyle "silny szkielet",to samo bedzie probowalo wstawac.poki tego nie robi,nie powinno sie go do tego zmuszac chodzikiem,bo niby to prowadzi do jakis znieksztalcen kosci...ale nie chce mieszac..wiem tylko,ze coraz mniej ludzi go uzywa

to w takim razie stawialabym na lezaczek co do chodzikow - chresniaczka meza nauczona chodzic w chodziku do dzis chodzi na placach i wykrzywia stopy

Gość CHRZEST
NO FAKTYCZNIE ZNALAZŁAM ARTYKUŁ NA TEN TEMAT ZE NIE ZABARDZO POWINNO SIE UZYWAĆ CHODZIKA ; WIEC CHYBA STAWIAM NA LEZACZEK

Gość CHRZEST
JEDNAK CHYBA KUPIE TEN LEŻACZEK DZIĘKI ZA PORADY

Gość yetwe
moja córeczka na chrzest dostała od chrzestnej śliczny złoty łańcuszek z krzyżykiem.

Gość memet
A ja dalam w prezencie album malego dziecka i srebrny obrazek z matka boska---wisi nad lozkiem chlopca

Gość jest topik
zdecydowanie lezaczek

moja cóka dostałą pieniądze - spożytkowane zostały na jej potrzeby czyli np.dodatkowe szczepionki. poza tym pościel, kocyk- przydał sie mimo że już miałam i matę edukacyjną - też fajowa rzecz.

Najbardziej bym była zadowolona z propozycji nr 1 czyli leżaczek-Bujaczek (u nas takie cudo się sprawdziło) .A w drugiej kolejności te autko którym odpychasz się nóżkami. Owszem kasa jest fajna ale tylko na chwilkę,wiadomo że zazwyczaj idzie na inny cel niż na dziecko :) Nie podoba mnie zwyczaj dawania kolczyków,łańcuszków itd na chrzest Jeśli chodziło chodzik jestem przeciwna chodzikom :) Moje dziecko nigdy w tym nie siedziało i gdyby dostał to w prezencie to bym podziękowała i tyle.Ale w życiu by w nim nie usiadło.