Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce uczyć sie języka ang.

Jak szybko nauczyć sie angielskiego?

Polecane posty

Gość Mariolka

Uczę się sama angielskiego. Jeden z lepszych kursów, jaki przerabiałam smart-language.pl/. Powiem tylko, że jak się z niego nie nauczysz to już z niczego prawdopodobnie. Bardzo przyjemny, słówka nowe szybko wchodzą, masz przynajmniej fajne odniesienie, dużo osób korzysta, więc zawsze znajdziesz kogoś, z kim możesz doświadczenie wymienić.

Ja sobie chwalę najbardziej zajęcia grupowe. Trafiłam do Pi School i bardzo mi u nich zajecia odpowiadają. Są fajnie luźno prowadzone. Dobrze tłumaczona jest gramatyka. Podstawy można fajnie opanować. A resztę pracy trzeba w domu włożyć.

Gość lusia

Chodzę już drugi miesiąc na kurs angielskiego do szkoły TFLS. Super podejście lektorów, fajna, bezstresowa atmosfera, zajęcia zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, nigdy się nie nudziłam. Zdecydowanie polecam!

Gość Tusia

Ja angielskiego nauczyłam się w szkole Norton, mają bardzo profesjonalne podejście i skuteczne metody nauki

Gość rychu

A ja uczę się w TFLS. Szkoła w dobrej lokalizacji. Ceny bardzo przystępne, a lektorzy wymagający. Póki co jestem zadowolony.

Gość zamczak

angielski to gówwno, na chuuj komu ten zjeebany język

Gość Jezka

Mi bardzo odpowiadają do nauki niewielkie grupy jakie są w Pi School - nauka jest spokojna, w fajnej przyjaznej atmosferze. Wszystko jest tłumaczone także nie ma żadnych niejasności. Szkoła dla mnie jest na plus!

Gość gosc

Bardzo polecam TFLS. Wspaniała szkoła. Ciekawa i zabawna prezentacja materiału. Zajęcia są w komfortowym otoczeniu i są dalekie od nudnych lekcji w szkole. Materiał całkowicie odpowiada poziomowi.

Gość Ola

Ja już mam za sobą pare lekcji w TUTLO . Jest to szkoła językowa online i widze już postępy . Bardzo fajna forma nauki bo tylko po 20 min aby się nie przemęczyć i dużo speakerow co pozwala na oswojenie się z językiem .

Gość Krzysiek
Dnia 8.04.2019 o 10:17, Gość Ola napisał:

Ja już mam za sobą pare lekcji w TUTLO . Jest to szkoła językowa online i widze już postępy . Bardzo fajna forma nauki bo tylko po 20 min aby się nie przemęczyć i dużo speakerow co pozwala na oswojenie się z językiem .

To prawda - nigdy nie sądziłem, że nauka przez internet może przynosić tak fenomenalne efekty.

Prosty sposób - masz jakiś dyktafon? No najlepiej mieć profesjonalny, ja używam modelu MR-1000 ze spyhop i bardzo sobie chwalę, btw jest przeznaczony dla dziennikarzy. Nagrywasz słówka, odtwarzasz, szybciej zapamiętujesz. Działa!

Gość janek

Polecam kursy w szkole TFLS, to dobra szkoła z długoletnim doświadczeniem. Podoba mi się to, że w szkole TFLS jest dobry dostęp do native speakerów i w ofercie szkoły jest dużo konwersacji i to bezpłatnych!

Gość mokka7

Odpowiadają mi  do nauki niewielkie grupy jakie są w szkole językowej  profiLingua , nauka jest bardzo skuteczna , w fajnej atmosferze. Zajęcia prowadzą doświadczeni lektorzy, bardzo dużo się nauczyłam,  coraz lepiej mi się rozmawia po angielsku :)

Gość gloria

Ja też chodzę do profilingua i uważam, że moje postępy są bardzo dobre. Jakoś ani w liceum, ani na studiach żaden nauczyciel nie potrafił zmobilizować mnie do nauki, jak oni. Super!

Gość Dorotaaa

Swoją przygodę z angielskim po 10 latach zaczęłam znów ze szkoła tutlo i powiem Wam ze to najleszpe co zrobiłam . Po roku już mówię biegle co przydaje mi się w mojej pracy .

Gość Gosia

Jak wyglądają lekcje w tutlo? Są to lekcje online ? 

Gość sammer

Dobra książka na ten temat - livro.pl/fast-languages-szybka-nauka-jezykow-obcych-grzesiak-mateusz-sku1224830604.html Najważniejsza jest systematyczność i kontakt z językiem. To, że dzisiaj coś umiecie, nie sprawi, że będziecie to samo umieć za rok, jeśli nie będziecie powtarzać. Jest dokładnie tak samo, jak ze wszystkim innym. Bez powtarzania wiedza po prostu się szybko ulatnia. Inaczej to wyglądać nie może. 

Gość Daria
Dnia 6.06.2019 o 08:30, Gość Gosia napisał:

Jak wyglądają lekcje w tutlo? Są to lekcje online ? 

Sa to lekcje online od 7-22 wiec wybierasz sobie sama godzinę . Lekcje trwają po 20 min . Dziennie możesz odbyć ile chce lekcji ale ja polecam dziennie po te 20 min wtedy w głowie więcej zostaje .

Gość Sara
Dnia 6.06.2019 o 08:30, Gość Gosia napisał:

Jak wyglądają lekcje w tutlo? Są to lekcje online 

Dla mnie TUTLO to tez strzał w dziesiątkę . Oszczędzam czas na dojazdy a teraz w te upały to na prawdę jest wybawienie .

Gość Kasia80

Nie idź do żadnej szkoły językowej! Zajęcia dwa razy w tygodniu nawet po półtorej godziny to za mało. Efekty będziesz miała takie jak po wyjściu z liceum, czyli zazwyczaj żadne. Wystarczy popracować trochę samemu w domu. Tutaj masz parę rad jak nauczyć się angielskiego: http://www.uczsieinaczej.pl/jak-nauczyc-sie-angielskiego/  U mnie sprawdziły się świetnie

Gość Aksa

dobra szkoła to podastawa. ja polecam Pi School - mają niewilkie grupy, dobrze dobrane. SZczerze mówiąc widzę u siebie na prawdę postępy spore!

Gość Magda

Ja chodzę do szkoły TFLS i bardzo mi tam odpowiada nauka . Zajęcia ciekawe, niewielkie grupy - dobrze dobrane. Widzę swoje postępy.

Gość mik6a5

ja uważam, że warto zainteresować się ofertą szkoły www.britishacademy.pl

Gość Marcin

Dobra i skuteczna szkoła to zdecydowanie TFLS. Chodziłem do tej szkoły na kurs CAE i oceniam ją bardzo wysoko. Lektorka profesjonalnie prowadziła zajęcia, każda minuta lekcji była odpowiednio wykorzystana. Polecam

Gość Tissa

Angielskiego uczyłam się w Pi School – szkoła na poziomie, mają wiele języków i kursów. Ja chodziłam na intensywne podstawy i szczerze mówiąc mam zamiar kontynuować bo daje to efekt! Jest to szkoła bardzo ok!

Gość Mirka

Ja zdecydowanie się dobrze uczyłam w Pi School – szkoła bardzo fajna, mają dobrze dobrane grupy i szczerze mówiąc jestem zadowolona bardzo z całego kursu.

Gość ewelina

Zdecydowanie polecam TFLS! Szkoła, w której nauczyciele są oddani swojej pracy są po prostu profesjonalistami. Doskonale przekazują wiedzę, a podczas zajęć potrafią złapać odpowiedni kontakt z uczniem. Zero nudy, suchej teorii, zero zbędnych podręczników. Każda lekcja to możliwość szlifowania swoich umiejętności