Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce uczyć sie języka ang.

Jak szybko nauczyć sie angielskiego?

Polecane posty

Gość gość
teraz wygodną i fajną formą nauki jest przez skypa w domu. Taką formę nauki prowadzi T. Zalewski. Zdecydowanie polecam!

Gość gość
No z pewnością nie obędzie się bez kursu językowego, może jakieś indywidualne lekcje angielskiego? Jak jesteś z Gliwic, to zajrzyj na www.linguastrefa.pl. Oferują m.in. też angielski dla firm, może kogoś to zainteresuje ;)

Gość gość
a dla mnie najlepsza meto da to u Tomka Zalewskiego. Fajnie, bo uczę się w domu, co dla mnie jest dużym komfortem:). Polecam!

Gość gość
Ja jednak na początek polecam szkoły językowe. Sam chodzę do Empik School (jestem z Gniezna), choć jestem już na wyższym poziomie, to jednak uważam że dobrze rpowadzone kursy są bardzo efektywne. A jeśli jesteś też z wielkopolski to teraz sa zniżki jak zapiszesz się z kimś: https://naspole.pl/#/partner-offer/8825c153-bfe2-429e-9adb-679147d4025b

Gość gość
Na electro.pl kupiłam taniutki tablet i tam zgrałam córce piosenki po angielsku z polskimi napisami i zainstalowałam gry edukacyjne po angielsku. Jest to fajny wstęp do dalszej nauki.

Gość gość
Nauka języka u Zalwskiego to jedyna najszybsza forma nauki jak i najskuteczniejsza.

Gość darek4554
ja polecam "metodę zuzy" polega na nauczeniu się tylko najpotrzebniejszych słówek ja się tak nauczyłem angielskiego w 2 miesiące, wpiszcie se w google i poczytajcie

Na początek proponuję immersję. Zmienić język w telefonie, w komputerze i na innych urządzeniach które używamy. Oglądać filmy w obcym języku, słuchać piosenek, pisać na forach, grupach dyskusyjnych. Wyjechać na zagraniczny kurs językowy np. wyjazdy-jezykowe.eu To wg mnie najskuteczniejsza metoda

Gość gość
GORĄCO POLECAM ! :) http://www.zlotemysli.pl/new,ebookstime,1/prod/13486/nauka-czasow-w-jezyku-angielskim-dla-wzrokowcow-anna-szpyt.html

Gość gość
Również i ja korzystam z nauki u Tomasza Zalewskiego. jest to bardzo wygodne. Siedzisz w domu i się uczysz. nikt Ci nie przeszkadza, dla mnie to mega komfort!

Gość gość
nauka przez skypa, to bardzo fajny i efektowny sposób. skorzystałam z oferty pana Zalewskiego i nie żałuję!

Gość gość
Fajną metodą jest przez skypa z dobrym lektorem. popytaj o Tomasza Zalewskiego!

Gość gość
Też polecam Pana Tomasza Zalewskiego! Super nauczyciel

Gość gość
wypieprzaj z tym zalewskim spamerze

Gość gość
języka naj szybciej uczysz się w domu lub w miejscu, gdzie ten język jest używany. Np ja jestem w Niemczech i uczę się niemieckiego przez skyp z lektorem. Fajna, pomocna metoda!

Gość malami55
Osoby które chcą uczyć się w domu będą zadowolone z tej platformy https://www.ellalanguage.com/ . Możesz wykupić jeden z kilku pakietów. Możesz też przez 2 dni wypróbować platformę za darmo.

Gość gość
Gość mentorska567
Ja zapisałam się do szkoły językowej do malej grupki 4 osobowej do Pi School. Szybko idziemy z materiałem, dużo mamy konwersacji, lektor narzucił tempo i nauka idzie :) Wcześniej próbowałam sama, ale miałam problem z gramatyką i mówieniem, więc poszłam do szkoły językowej.

Gość gość
Do mnie przemawia nauka w domu z Krzysztofem Zalewskim. Bardzo fajnie i rzeczowo tłumaczy. naprawdę wiele z tego rozumiem.

Gość gość
Ja polecam nauke słówek np na Quizlet, ja uwielbiam się tam uczyć. Nie nudzi i uczymy się przy okazji jak sie pisze czyta i jakie jest polskie znaczenie. Genialne. Do tego słuchać angielskieo ile się da, filmiki na YT, filmy, wiadmości, muzyka (no nie RAP bo tego nawet nativ nie rozumie). Napisałem mały poradnik dla osób które chcą spokojnie swoim tempem uczyć się. http://castaway.com.pl/jak-szybko-nauczyc-sie-jezyka-angielskiego/

Gość gość
Polecam naukę przez Skypa z panem Tomaszem Zalewskim. Próbowałem już wielu możliwości nauki i dopiero teraz trafiłem na właściwą.

Gość gość
Uwielbiam uczyć się języków i tym bardziej cieszę się, że mogę się uczyc w domu. Uczę się przez internet a moim lektorem jest T Zalewski. Bardzo profesjonalny koleś!