Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akronim

Proszę o radę odnośnie zagadania do obcej Kobiety

Polecane posty

Gość Akronim

Po prostu mam problem (podejrzewam, że jak i wiele facetów) z podejściem do Kobiety, która mi się spodobała i powiedzeniem czegoś w miarę sensownego. Dlatego prosiłbym i Panie i Panów o jakieś porady w sferze tzw. openerów rozmowy, bo dalej to już będzie ok. Tylko proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dzięki wszystkim ;)

Gość Taki z Ciebie ą i ę
a udajesz, że nie potrafisz ... udajesz skarbeńku głubszego niż jesteś?

W sumie, można by się było tłumaczyć że od kiedy zobaczyłem Miriam nie mogę się powstrzymac by nie sprawdzić. :classic_cool:

\"cześć jestem Bożo, zapamiętaj to imię bo niedługo będziesz je krzyczeć\" albo \"cześć wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz\" a poważnie przećwicz kilka zwrotów cześć może spotkamy się jutro ... cześć może masz ochotę napić się ze mną kawy :D jak nie będzie spontanu to będziesz jechał z pamięci :)

Akronim...regułke to mozna zastosowac przy spowiedzi a nie w spotkaniu z kobieta....jesli nie masz nic sensownego d o powiedzenia to z czym ty chcesz startowac do babki? a tak na serio to temat mozesz wziasc nawet z kosmosu ....jesli tylko chcesz i masz krzte inteligencji to sam cos wymyslisz. Ja obecna partnerke zwerbowałem na temat sportowy jakim jest zuzel.....wiec jak widzisz wszystkie chwyty sa dozwolone:P

Gość oina_zielona
do mnie zagadał jakis obcy koles w sklepie niby chciał zaprosic na kawe był z kumplem z ktorym cał czas sie podsmiechiwali chyba opracowujac taktyke nie był zbyt przystojny po zachowaniu staiwerdziłam ze tez niezbyt madry wiec jak do mnie podszedł kiedy wychodziłam ze sklapu i spytał sie czy wypijemy kawe oczywiscie powiedziłam nie!!! proponuje bardziej subtelny podryw niz z kumplem! mogł sie do mnie usmiechnac spytac sie czy sie nie znamy przypadkiem bo jesteśmy taka ładna ze chyba juz mnie widział czy cos w tym stylu jego sposob podrywu był oblesny:)

Nie ważne co powiesz, przejdzie każdy nawet drętwy i oklepany text, bo ważne jest jak wyglądasz - tak przedstawia sie 90% podrywu nieznajomych kobiet... przy pozostałych 10% poza dobrym wygladem musisz jeszcze sien ie zbłaźnić zanadto... Nie ma wiekszego sensu doradzac Ci tutaj co masz powiedzieć, bo skoro sam tego nie wiesz, to raczej nikt Cie tego nie nauczy...

Luśka - lepszy jest tekst "dobrze, że wreszcie sie zjawiłaś, bo juz na mnie ochrona sklepu wilkiem patrzy, tyle czasu sie tu kręce, by Cie spotkać" :P warunek - przy takim tekscie nie mozna wygladać i mówić jak desperat :)

Gość komiczne podpowiedz mi
więcej takich fajnych powiedzonek masz ich dużo?

aha, rada moja jest taka ze trza kobiete najpierw rozbawic i wtedy atakowac z propozycja spotkania

ja polecam tekst któy usłyszałam nad morzem tego lata: \"Ale wieje, nie?\" Całkiem dobry tekst.... :P

retro - jakbys odpowiedziala "tak" to by ci zaproponowal ze Cie swoja kurtka okryje ale nie dalas szansy :P

Nie ma czegos takiego jak zestaw skutecznych tekstow... trzeba improwizowac.. ale zaczepianie kobiet w tzw codziennych sytuacjach życiowych nie jest dobrym sposobem... co prawda ja kilka kobieta tak poznałem w tym moją obecną kobiete, ale mamy w takim przypadku duze szanse porażki i to wcale nie dlatego, że sie nie spodobamy... Kobieta, kóra w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach umowilaby sie z nami bez problemu, moze sie gdzies spieszyc, lub najzwyczajniej przestraszyc nagłą propozycją i spławic faceta, bo nie wie co odpowiedziec, bo jest zbyt zaskoczona

Tekst Komika to psychiczna analna palcóweczka... Bleh! Nie nadaje się na pierwszy raz.. Nie polecam.