Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Getki Maniek

tak z rana

Polecane posty

mam dzis piekny dzionek z rana a bo byłam przeleciana :D

chooju mooju dzikie ptaki z rańca potop ... e, nie, nie pasuje tematycznie to może tak Strasznie mnie dziś już od rana męczy chcica niesłychana. Chętnie bym poroochał sobie, ale zapiechdalam w rowie :O

a teraz ja swój ulubiony wierszyk powiem: Na górze róże na dole fiołki Chcesz się roochać?

dawno tak nie było :) vicia wyroochana kwaśna rozjechana koń z jajtzami czerwonymi warkoczyk z warami drżącymi [od wqurvienia] :o tylko bidok ajron w rowie. :p

Gość Getki Mietek nowy
wyjalem kwasnej z dziury a on jakis brazowo-bury czyzbym dzis pomylil dziury?

pomylułeś chłopcze młody widać brak Ci tej ogłady gdzies Ty wsadzał nie wiem sama... moja dziurka nieruszana.

Dziurka faktem nieruszana ale chętna jest od rana Koniu z tyłu się dobija jajtza sobie poobijał choojka sobie przydeptuje w Mańka rowie wyląduje

marynowane jajka to całkiem inna bajka ale jak trącą zbukiem czy śledziem kuchni francuskiej dzisiaj nie będzie

wczoraj była noc ciekawa teraz leczy mój stan kawa bo stęskniony, wyposzczony przyjechałem do mej przyszłej żony w pustym łóżku wino piłem bo tak umówiony byłem że psiapsiułki ma i ploty klimaty z dawnej roboty... więc po winku lub po drinkach budzi w nocy mnie dziewczynka chciała tylko dać buziaka, ale żądza w nas jest taka że od przodu, potem z tyłu zaś na koniec zaś u celu kucnąłem nad tyłkiem lubej i kicając niczym wróbel lub zając roznamiętniony na kucaka akt był spełniony ekstremalna dosyć pozycja gdy trzymałem ją za cycka ona na brzuchu na płasko (jest rozkoszną bardzo laską) Uda palą żywym ogniem po, bo w trakcie jest wygodnie w udach siłę mieć potrzeba kondycję od Pana z nieba ale tego nie brakuje bo ja dużo spaceruję:D:D:D:D

Ja zaś wczoraj - o nieszczęsny, chciałem badać żony wdzięki, bowiem przerwa była duża, czas spędzany na podróżach. Los złośliwy jednak działa, ciotka wredna przyjechała :O

jak marynarz zakochany pragnie bardzo swojej żony to przez morze choć czerwone celem środki poświęcone;) Acz możliwe to z miłości w seksie-sporcie wzbudza mdłości;)

eee... to wszystko chooja warte trzeba dalej iść w zaparte ranna żona twa w podróży całkiem dobrze Tobie wróży bo to gwarancją być może nie przyprawiła Ci poroża :D

Gość był przypadek taki
że rano, dla draki choooj twardy, naoliwkowany napadł na p*czkę śpiącej damy dama mocno się wypięła, i stękała jak cholera: nie wiedziałam że to lubie ale mam cię Tomku w d*pie

W Czerwonym Morzu kąpiel rzecz niezastąpiona, lecz mieć miejsce musi w kraju Faraona. :) Zaś do rogacizny pijąc, niestety - wciórności - nawet przyjazd ciotki nie daje pewności :D

Gość był przypadek taki
Wolę rano od budzika Wepchniętego tam kucyka Lubię poleżeć zaspana czując twardego mospana tak milutko rozluźniona jestem przysposobiona do dupy wypięcia i mocnego jebnięcia

Gość szlaban
Podczas spania Nie lubię je*ania co innego pod prysznicem kiedy złapie mnie za cyce i bez ceregieli wyje*ie żelem do kąpieli potem ci*ka pachnąca trochę jest szczypiąca

kiedyś tak zbudziłem ją całkowicie zaspaną nie wiedziała o co chodzi a mój członek już w nią godził jest to trudne lecz urocze "na śpiocha" penetrować krocze:)

coś was wena opuściła żadna wam nie dogodziła? z tego prosty morał taki żadne chłopcy z was yebaki.

Gość jestem jestem
z miłym gestem: Nie zwracając uwagi na złośne mruczenia I dupy nieprzyjazne prężenia Wędruję chujem wzdłuż jej ud Aż trafiam w jej cud miód.

Gość jestem jestem
ja typuję: kwaśna rozgrzała się rączką i nie daje teraz rady z gorączką ci*ki kontynuuj, kontynuuj poczekamy

Gość szlaban
Mała ci*ka, duża pic*a Jak zaspana trochę z rana Zanim będzie wyjebana Lubi być wylizana.