Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_groszek

oryginalne nagrody w konkursach

Polecane posty

Szukam pomysłów na zabawne, oryginalne nagrody w konkursach weselnych. Chciałabym odejść od głupiej moim zdaniem tradycji wręczanie butelek z wódką. Uważam, że wystarczająca jej ilość będzie na weselu. Myślę o tym by kupić np. takie duże kolorowe lizaki. Może też macie jakieś ciekawe pomysły?

Taki troche trącący megalomanią ten prezent ;) Najfajniejsze prezenty to te z rodzaju śmiesznych np ekspres do kawy czyli paczka kawy i Super Expres (gazeta). Kilka takich krąży po necie :) A poza tym podnosze ten topik bo sama szukam takich zbitków językowych, które można przerobić na prezenty :)

Gość mloda zA ROK
fajne są oryginaslne pomysly, ale jak sie chodzi na wesela-a teraz jest ich pełno u wiekszosci, to jak sie na trzecim z rzedu powtarza kawa i ten super ekspress to juz takie fajne nie jest, ja na przyklad znam to i dla mnie to jest oklepane. na poczatku bylo smieszne, teraz juz nie. lizaki duze fajny pomysł.

Gość lizaki duze to juz oklepane
mloda za rok.

Jak dla mnie lizak super pomysł :D Z ekspresem,kawą się nie spotkałam :D Ale ostatnio jak byłam na weselu to Młodzi w nagroda dawali...papier toaletowy.Owszem śmiechu było co nie miara - ale ja bym się na coś takiego nie zdobyła :)

Papier toaletowy? :o My kupujemy lizaki, bo chcieliśmy aby to było coś przyjemnego i praktycznego (zawsze można schrupać) albo oddać dzieciom, których też parę na weselu będzie :) O tym super ekspresie też słyszałam już. Jest jeszcze bodajże kolacja przy świecach w chińskiej knajpce dla dwojga czyli paczka ryżu, pałeczki i świece lub dwie zupki chińskie i świeczki. Rejs Batroym, czyli mała flaszka wódki batory czy tez polozez caro czyli wódka polonez i paczka caro. Ale to tez już oklepane jest. Ktos jeszcze zna coś ciekawego?

Gość gość
Nasz racje kochana my rowniez bedziemy mieli takie nagrody czyli supreekspres do kawy= paczka kawy i gazeta supereksprez 2 romantyczna noc z brunetka i nowoczesny samochod = lalka barbie i samochod dzieciecy 3 zmywarka do naczyn= gąbka i płyn Pur 4 bezprzewodowy odkurzacz= szufekla i zmiotka 5 najnowszy telefon komorkowy samsunga= telefon z cukierkami zabawkowy 6 najnowsza bizuteria firmy APART= naszyjnik kolczyki z makaronu i pierscionek z automatu 7 relaksacyjny pobyt w SPA= zel pod prysznic i balsam i wiele wiele innych nagrd musimy wymyslec hehe ;) mam nadzieje ze gosciom sie spodoba juz nie moge sie doczekac ich miny jak sie beda starac o telefon albo bizuterie a tu niespodzianka hehe ;)

Gość gość
Taaaa jasne tylko ylto jest jyz strasznie oklepane i kazdy to zna i bedzie dokladnie wiedzial co sie za tym kryje itp więc wontpie zeby goscie sie az tak ztarali dla deski do krohenia i rolki papieru toaletowego lub naszyjniju z makaronu oraz kolczykow czy plynu do mycia naczyń i gabki.

Gość Paluserka
A może medale? Spotkałam się z tym na jednym weselu i taki medal mam do dzisiaj. Takie medale można zamówić np. tutaj http://mccmedale.pl/

Gość gość
Nie wychodźcie za mąż! Jesteście zbyt dziecinne. To nie przetrwa, to się nie ma prawa udać.