Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martellla

mam 32 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

pamietasz lepszego Darkera?? Nie wierze :P

Gość Gdzie tu problem?
Darker "30 lat i dalej dziewica? Jak wybrednym trzeba być aby przez 15 lat nie spotkać i nie poczuć niczego do drugiej osoby? Rozumiem, że rodzice z domu do szkoły i na studia wypuścili a nie trzymali pod kluczem w piwnicy?" Nie chce mi się powtarzać, bo pisałam o tym na 5 stronie tegio wątku. Przeczytaj sobie. 100% "Gdzie tu problem? a jak spotykasz się z facetem i on się o tym dowiaduje to nie ma obaw że będzie myślał że jesteś jakas dziwna?? Bo ja się tego boję?? Mamy trochę dziwne społeczeństwo i na takie osoby niektórzy patrzą jak na trędowatych". Moja odpowiedź jest tutaj, drugi mój post od góry: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4511647&start=120

Gość Gdzie tu problem?
Darker, to nie o bycie soplem lodu, lub nie, chodzi, tylko o to, że dzieci w podstawówce nie biorą takich spraw na poważnie. Jeszcze parę ladnych lat musi upłynąć, zanim na tyle dojrzeją, by można było w ich przypadku mówić o poważnym uczuciu i odpowiedzialności za związek, za swoje słowa i obietnice oraz by dorosnąć do założenia własnej rodziny. Ile to w tym wieku "wielkich" platonicznych miłości, gdzie jednego dnia "kocha" się jedną osobę, a następnego inną? Nie mów mi, że o tych uczuciach można mówić serio, choć oczywiście są naszymi pierwszymi doświadczeniami, których nabywamy i z których pewne miło wspominamy po latach. A wiele małżeństw, które zostały zawarte na studiach, rozpada się, bo ludzie często sami siebie na tyle dobrze nie znali, by wiedzieć nie tylko to, czego oczekują od partnera/-ki i od związku, ale nawet to, czego sami chcą od życia.

Gość Gdzie tu problem?
Miało być: "następnego dnia inną".

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
Hehehe żyć tyle lat i nie zaznać bliskości z drugim człowiekiem....masakra totalna już pomijajac sex jako sex. Miłość fizyczna to mistyczne przeżycie. Ty nic nie wiesz o zyciu. NIC! W zasadzie to najpozniej w wieku 29 lat powinno sie decydować na dziecko. Raany po 50 menopauza juz,za duzo to ci czasu nie zostało! Współczuc tylko! Ja miałam 19 lat gdy przezyłam pierwszy raz, od 6 lat jestem z tym samym człowiekiem którego bardzo kocham, pobieramy sie w sierpniu achh;D

Gość Gdzie tu problem?
100% "ok. Może masz i rację". Tak mi powiedział mój eks, któremu to powiedziałam, bo na tym dla mnie polega uczciwość. Odkąd się o tym dowiedział, zaczął mnie jeszcze lepiej traktować.

to dobrze :) ja się zbytnio tym nie przejmuję :) mam jeszcze dużo czasu, po prostu byłam ciekawa :)

Gość Gdzie tu problem?
eeeeeeeenergia--25 lata - masz ograniczone pole myślenia, skoro dla Ciebie bliskość to tylko seks. Bliskość to dużo więcej niż sam seks. I ta bliskość pozaseksualna jest dużo więcej warta niż sam seks, choć ten też jest ważny i stanowi wspaniałe dopełnienie związku dwojga ludzi. Ale na seksie, bez bliskości w formie intymności, przyjaźni, zrozumienia, szczerości, uczciwości i otwartości na drugiego człowieka, wzajemnego wspierania się i uczucia pomimo wad, nie zbudujesz trwałej relacji.

darker wyluzuj się trochę :) każdy ma swoje zdanie, chyba coś o tym wiesz :p Dobranoc!!

Gość Extensa
darker : Jesteś zajebisty. Normalnie podchodzisz do zycia. Te tu na forum to już stare dziwaczki! Jak pokazałam te wypowiedzi mezowi to sie usmiał ze pewnie tylko totalne bazyle w tym wieku moga być dziewicami albo lesby!

Gość Gdzie tu problem?
Darker, mi to nie przeszkadza, tylko mówię, że jeśli kto dał Ci kosza w podstawówce, to nie powód, by z tego powodu stać się takim cynikiem, jak Ty, na resztę życia, bo wtedy normą jest, że prawie wszyscy sobie dają kosza. Nikt wtedy jeszcze nie wie, co to naprawdę znaczy uczucie, więc nie możesz mieć pretensji do małych dziewczynek, że Cię odrzuciły, "bo takie sa kobiety". Wciąż nie widzisz absurdalności Twojego powoływania się na nieudane "związki" w tak młodych latach?

Gość Gdzie tu problem?
Extensa "Jesteś zaj**isty. Normalnie podchodzisz do zycia. Te tu na forum to już stare dziwaczki! Jak pokazałam te wypowiedzi mezowi to sie usmiał ze pewnie tylko totalne bazyle w tym wieku moga być dziewicami albo lesby!" To zdziwiłabyś się, bo podobam się mężczyznom, stąd wciąż się do mnie przyczepiają jacyś niechciani bawidamkowie, których muszę odprawiac z kwitkiem.

Gość Gdzie tu problem?
Darker "totalne bazyle w tym wieku moga być dziewicami albo lesby!" "Różnie się ludziom układa w życiu ale o ile ja dostawałem cały czas 'spadaj palancie!' to z 30-letnie dziewice mają jednak jakiś problem z sobą. O ile nie poslubiły Jezusa (dziewica konsekrowana) to albo są tak ochydne - jakkolwiek ta ochydność się objawia -, że nikt ich nie chciał albo przebierały, przebierały aż obudziły sie z ręką w nocniku i jedyne co pozostało to dorobić zgrabna ideologię i modlic sie o jakiegos faceta". No proszę, wmawiasz innym rzekomą ideologię, a sam święcie czcisz zasadę: "jak Kali ukraść krowa, to dobrze, a jak Kalemu ukraść krowa, to bardzo źle". Jak Ty jesteś sam, to "różnie się ludziom układa w życiu", ale jak ktoś inny sam, to "ma problem z sobą" albo "jest ochydny". Hipokryzja po raz drugi! Lepiej idź już spać i dobrze się wyśpij, bo robisz się coraz bardziej zabawny, a to przecież niezgodne z Twoim cynizmem. :-P

Gość Gdzie tu problem?
Darker - a w kim mam przebierać: w mężczyznach-oblatywaczach od jednej do drugiej kobiety, czy w mężczyznach, których pokochałam i z którymi chciałam stworzyć trwały związek, ale oni albo nie odwzajemniali uczucia, albo kompletnie do siebie nie pasowaliśmy? (Miłość po jakimś czasie przygasa, więc ludzi musi jeszcze coś ze sobą łączyć, aby się udało).

Gość a.....
Jak wytrzymasz do końca życie to złóż destament, że chcesz aby Cię wpisano do Księgi Ginesa.

ups musz esie spieszyć - bo niedługo coś ze mną bedzienie teges.... szpetna nie jestem i żeby mieć faceta z którym chce spedzic zycie nie zamierzam po drodze doświadczyć takich traum jak co poniektórzy na tym forum ...

Gość ex 33letni prawiczek
no a ja mam 33 lata i niedawno ten pierwszy raz :) jakoś samo wreszcie wyszło.....

moje gratulacje :) nie bój nic nadrobię z nawiązką :):)

Gość nie mam nicka bo i po co
Gdzie tu problem? "Jak już pisałam, z wiekiem każdemu zmienia się to, czego oczekuje od drugiej strony, z upływem czasu inaczej ocenia ludzi. Miałeś do czynienia z kobietami, które nie były na tyle dojrzałe, by docenić Twoją szczerość i brak bajerów. Dla dziewczyn na pewnym etapie (gdy są młode) liczy się to, by się pokazać np. z przystojnym facetem, może takim właśnie nażelowanym i po solarce (a fuj), którego będą zazdrościły koleżanki, z gościem, który ma np. duże albo "wpływowe" towarzystwo, dla innych ważne jest, by im kupował drogie prezenty i wszystko fundował, inne chcą, by miał np. duży tyłek, itd., itp. Ale jedne z tego wyrastają, inne nie, a jeszcze inne w ogóle nie mają takiego etapu i od początku do końca szukają przede wszystkim mężczyzn szczerych i uczciwych. Tylko musisz taką kobietę znaleźć - w życiu nic nie przychodzi łatwo, ale warto próbować. A gdy ją znajdziesz, wynagrodzi Ci to z nawiązką. " Na pewno , bardzo to pocieszające dla Darkera i jemu podobnych, że mają szansę na laskę, którą wydupczyły wszystkie jebaki w mieście zanim przerzała na oczy, tudzież dorosła do związku ze "szczerym i uczciwym" :s

nie mam nicka bo i po co .. ona dobrze napisała a ty pominołas jeden wątek z jej wypowiedzi czyli : " a jeszcze inne w ogóle nie mają takiego etapu i od początku do końca szukają przede wszystkim mężczyzn szczerych i uczciwych. Tylko musisz taką kobietę znaleźć - w życiu nic nie przychodzi łatwo, ale warto próbować. A gdy ją znajdziesz, wynagrodzi Ci to z nawiązką. "

Gość Gdzie tu problem?
Cześć Cream. Dzięki za pomoc w wyjaśnieniu tego, co chciałam przekazać, a co najwyraźniej nie dotarło do wszystkich (a może po prostu nie chcieli tego zrozumieć, i tyle).

Gość Gdzie tu problem?
Cześć Cream. Dzięki za pomoc w wyjaśnieniu tego, co chciałam przekazać, a co najwyraźniej nie dotarło do wszystkich (a może po prostu nie chcieli tego zrozumieć).

Gość Gdzie tu problem?
Cześć Cream. Dzięki za pomoc w wyjaśnieniu tego, co chciałam przekazać, a co najwyraźniej nie dotarło do wszystkich (a może po prostu nie chcieli tego zrozumieć).

Gość Gdzie tu problem?

Gość Gdzie tu problem?
Przepraszam, były jakieś kłopoty z serwerem Kafe, więc odpowiedź wkleila mi się kilkakrotnie. Ze smutkiem muszę przyznać Ci rację, Cream. :-( Ale są też takie kobiety, które nie muszą doceniać po innym, który je bił czy upokarzał, bo gdy na takiego trafią i się zorientują, że taki jest, po prostu wysyłają go do wszystkich diabłów, bo nie pozwolą sobie na takie traktowanie i na patologiczną rodzinę. Tak więc życzę spotkania takiej właśnie kobiety. :-)

spoko szanse są . dziwie sie tym kobietom które wybierają sobie najpierw debili a potem szukają normalnych pomijam jakies romantyczne cioty

Gość fjjsaa
"ciekawe he" ja tam jestem szczupła nawet bardzo i też jeszcze nie uprawiałam seksu a mam 26 lat. Czy to aż tak ciężko zrozumieć że człowiek zwyczajnie się nie zakochał a z pierwszym lepszym nie chce??