Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martellla

mam 32 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość martellla

myślicie że to wstyd? nigdy z nikim nie byłam:(:(:( jaki jest waszym zdaniem najlepszy wiek na stracenie dziewictwa?:(:( jestem straaaaaaaaaaasznie załamana:(

Gość ciekawe he
nie bylo trzeba jesc ,bo na pewno przy kosci jestes i nie znalazlas nikogo

Gość Aldonka666
Nie rozumiem czemu masz z tym problem to w brew pozorom wcale nie ejst taka przyjemnosc a juz napewno ni e musisz sie wstydzic

Gość 10 kafli
to straszne ! konieczne napisz o tym do GW jak nic pierwsza strona. Czy popuszczenie komuś szpary coś Ci da ? jak tak to nie trać czasu i szukaj jakiegoś bolca :)

Gość ewfhqiuo3ghrqFDW3agvfTW4E
40lat to odpowiedni wiek na utrate dziewictwa

Gość wolna amerykanka
roznie to bywa, ja stracilam jak mialam 24 i zaplanowalam to. Pojechalam na wczasy sama, tam szybko poznalam drugiego takiego samego, ale wakacyjna milosc miedzy nami rozkwitnela i wtedy sie to stalo i z nim, bardzo mile to wspominam. Mysle ze takich chcetnych znajdziesz tez w necie, ale nie musisz tak odrazu mowic czy pisac, ze jestes dziewica.

Gość martellla
to na serio nie jest dla mnie śmieszne poprostu nie spotkałam nikogo fajnego, mam pecha

Gość ten fajny
Chcesz to pozbawie cie dziewictwa :):):)

Gość wolna amerykanka
wiecie co, to nie jest tak, z kazdym kolejnym rokiem wzrasta zniechcecenie do szukania etc, a w tym wypadku jeszcze wstyd. Traktuj to normalnie, nie mysl o tym. Np. znam kilku Świadkow Jehowy, ktorzy nie moga bez malzenstwa i sa prawiczkami czy dziewicami z wyboru w wieku 30 i 4o paru lat.

Gość wolna amerykanka
haha no prosze ilu kandydatów

Gość ten fajny
Tylko nie mozesz byc pasztetem--czyli gruba i brzydka :) bo ja tez nie jestem

Gość martellla
tyle tylko że ja nie jestem świadkiem jehowy i czuję się z tym faktem bardzo bardzo źle, boję się że nawet jeśli kogoś spotkam to ten ktoś mnie wyśmieje, a tak w ogóle to wydaje mi się że nie spotkam bo skoro do tej pory nie to dlaczego nagle teraz....czuję się beznadziejnie, ludzie mówią że jestem ładna....

Gość Ceremonia
Mam 30 lat, miałam jednego faceta. Który z początku bardzo o mnie zabiegał, a kiedy już byliśmy razem 2 lata okazało się, że miał przede mną 10 partnerek, że ma problemy z alkoholem, że czasem kłamie, że "niewinnie" flirtuje z kobietami. Dałam mu szansę, czego żałuję. Po 6 latach razem odkryłam, że mnie zdradza. I żałuję, że nie jestem dziewica. Ponieważ Prawiczek i faceci z dużą ilością zaliczonych kobiet wyzywają mnie na tym portalu od szmat, stawiając znak równości przede mną, która była wierna, pomocna i kochająca, a pannami, ktore od 13 roku życia sypiają z kim popadnie na dyskotekach, po pijanemu. Czuję się jak szmata :(

Gość 10 kafli
oj diewczyny dziewczyny ale wy głupoty wypisujecie :)

Gość 25 godzina
"jaki jest waszym zdaniem najlepszy wiek na stracenie dziewictwa?" - bez obrazy, ale to pytanie jest na poziomie nastolatki, i to mało rozgarniętej. Ja mam 26 lat i też jestem dziewicą. Nie wstydzę się tego, tak wyszło, że nikogo nie spotkałam. Trudno się mówi.

Gość do Martelli
Jestem w twoim wieku i mi rowniez nikt sie odpowiedni nie trafial przez bardzo dlugi czas a nie uwazam dziewictwa za cos co trzeba stracic w pewnym wieku bo taka jest norma spoleczna.... przeciez nie bedzie ci otoczenie dyktowalo co masz robic i kiedy i czy jestes dziwna z tego powodu czy nie, Jak znajdziesz tego odpowiedniego to on sie wcale nie zdziwi tym faktem a wrecz doceni a przeciez nie chcesz sie wiazac z facetem co z powodu twojego dziewictwa uzna cie za dziwaka. POza tym naprawde nie musisz sie z tego nikogo zwierzac ani nad tym ubolewac bo nparawde nie ma nad czy, Mysle, ze to nie twoje dziewictwo cie tak naprawde smuci tylko fakt, ze nie znalazlas tego odpowiedniego czlowieka jeszcze. Ja zrobilam ta pomylke, ze o tym moim \'nie-doswiadczeniu\' wiedzialo moje otoczenie, a niestety bylo to towarzystwo dla ktorego takie rzeczy nie maja zadnej wartosci. Po odpowiednim czasie prania mozgu czulam sie, ze jestem z tego powodu kaleka (!) Tak wiec kiedy spotkalam mojego ex-chlopaka poszlam na calosc (a maialm wtedy 29 lat). Powiem tylko tyle, ze z perspektywy czasu, mam zupelnie inne odczucia na ten temat i zaluje, ze skoro 29 lat przezylam bez tego to i pare wiecej by mi nie zaszkodzilo. Mysle, zakladajac, ze jestes ososba w miare normalna, ze naprawde nie masz z czego robic dramatun a wrecz powinnas przejsc do porzadku dziennego nad tym faktem. Tak jak sama mowisz - nikt Ci sie nie trafil do tej pory (takie jest zycie) i nie ma co sie porownywac do kobiet co maja swietnego meza, wyszly za maz w wieku 20 lat i maja juz podrosniete dzieci itd. Pamietaj, ze kazdy ma swoja wlasna historie zycia i jezeli zaczniesz patrzec na siebie i na swoje zycie oczami innych ludzi (ktorzy maja swoje wlasne doswiadczenia i poglady) to tylko mozesz wpasc w depresje. Trzymaj sie i pmaietaj , ze nie jestes jedyna kobieta w tej sytuacji. Nie nakladaj na siebie jakis wiekowych ograniczeni typu \' w tym wieku juz powinnam to czy tamto zrobic czy osiagnac, czy miec jakies tam doswiadczenie\'. Nie mysl w takich kategoriach bo to pulapka! Uplywajacy czas i tak ograniczy kazdego z nas, po co wiec ograniczac i zamykac siebie w jakies nieistniejace ramki przed czasem ?

Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią. Nie ma w tym nic dziwnego, że niezamężna kobieta - niezależnie od wieku - jest dziewicą. Seks to nie jest modny sport, ktory należy uprawiać bo inaczej jest się dziwolągiem. To raczej dopełnienie głębokiego związku dwojga ludzi ktory nazywa się MIŁOŚĆ.

Gość tomek36
Jesli chcesz to cos z tym zrobimy.

Gość tomek36
Mieszkam w trojmiescie.

Gość 10 kafli
ps ja także uważam, że kobieta powinna mieć dziecko przed 30tka bo im starsza kobieta tym większe szanse na patologie ...ale ciąży.

Gość ratujcie topik
a jesteś pewna że jesteś dziewicą? brak współżycia nie oznacza ze się ma błonę. ja nie miałam błony bo byłam często badana ginekologicznie. przed badaniem lekarze pytali tylko czy już współżyłam. a ja mówiłam że nie. potem dowiedziałam się ze jej nie mam. nawet nie wiem od kiedy. mój chłopak macając mnie powiedział że już z kimś spałam aja zaprzeczyłam i z nim zerwałam. byłam obrażona. współżycie zaczęłam bardziej z ciekawości niż z miłości. i nie żąłuję bo facet był doświadczony i nie pytał o dziewictwo. kochaliśmy się namiętnie. on był pewien że ja to mam już za sobą. jakoś samotak wyszło. podpowiedziała mi matka natura i wyzwolony popęd.

Gość do autorki topikuuu
jestem w twoim wieku i ttez jestem dziewica z tych samych powodow co ty. ostatnio kogos poznalam z kim na ten temat rozmawialam i musze ci powiedziec ze temu facetowi wcale by to nie przeszkadzalo(nie jestesmy razem para ale o tym rozmawialismy)

Gość still a virgin
o ludzie, zalamalyscie mnie. Mam 24 lata, tez jestem dziewica i jak sobie pomysle, ze w wieku 30 lat moglabym nia byc, to mam ochote skoczyc z mostu...

a czym sie przejmujesz. w sumie to w tym wieku to moglabys sobie kogos znalezc,kogo dobrze znasz,pociaga cie...chocby dla seksu. teraz to juz nie ma na co czekac,ale radze ci sprobowac,nic nie stracisz,ale mozesz zyskac konkretna przyjemnosc:)

Gość still a virgin
Moim zdaniem ma sie czym przejmowac, bo to normalne nie jest. Ja sie czuje jak dziwadlo, jak nie zrobie tego przed 25 rokiem zycia, to ide do klasztoru:O

Gość ofe rma
"mam 32 lata i jestem dziewicą" trzeba ci przyznać - dałaś czadu. to nie jest dziwne, to jest patologia.

Gość a ja 28 lat i dobrze mi z tym