Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

problem stary jak swiat

Polecane posty

jejkus ludzie zakochalam sie:D codziennie widuje takiego przystojniaka, cudo normalnie:D ale do cholery, brak mi odwagi zeby sie do niego odezwac:( i tu jest moje zapytanie co mam zrobic w takiej sytuacji;) takiego przystojniaka nie odpuszcze, nigdy:D

Gość wiele drog
Ile masz lat?

juz nie umawiasz sie z kolega z pracy? co sie stalo? ps. fajnie ze sie pojawilas, dawno cie tu nie bylo:)

Gość deser smak kija
Ja też codziennie przy goleniu w lustrze widuję takiego przystojniaka, że normalnie cudo. I nie boję się do niego zagadać :P.

ma taka troche wredna twarz, blondyn, ciemne oczy, ale cholera ma cos w sobie i w usmiechu:D jejkus no przystojniak jak ta lala:D no z tamtym to juz koniec, nabroil chlopak, ma przegrane juz:P

niech Ci coś przy nim upadnie:P albo udawaj, że robisz wywiady z przechodniami na temat jesieni dla koleżaki z dziennikarstwa:D

Gość Pan Jaweł
Podejdź do niego i powiedz, że jesteś studentką medycyny. Zbierasz ankiety dotyczące higieny odbytu. To może być pierwsze przełamanie lodów :classic_cool:

Gość fajnaaaa madsien
a co sie stało z twoim niemcem??

nie no wy chyba nie na powaznie:P pierwszy raz mnie chlopina widzi, a ja wyskocze ze mnie zna:P narazie sie delikatnie usmiecham idiotycznie do niego, ale cholera no ja nie wiem jak do niego zagadac:( chociaz pracujemy w tym samym miejscu i jakby sie uprzec to on jest od tego zeby mi pomagac..:D czyli juz mam jakis pretekst zeby sie do niego odezwac:P

Gość fan dobrej muzyki
co się mówi w pierwszej chwili, to niewazne ;) ważne jak zostało powiedziane i przez kogo :D

no niby tak;) ale cholera pewnie sobie o mnie jak o jakiejs idiotce mysli bo ja sie bezczelnie na niego gapie i glupio usmiecham:( cholera eh a zreszta, co ma byc to bedzie:D

on jest angolem, ale tak pieknego angola to ja nie widzialam nigdy:D nie jest typowym przystojniakiem, ma taka wredna twarz ale cholera jest zajebisty po prostu:D pamietam w pracy jak mialam trening, on tez mial, pogadalismy chwile ale to byla tylko chwila:( eh:( nie no ja nie pojde do niego i nie zagadam bo ja sie zblaznie:( cienka jestem w gadce:(

Gość on_27
fajna madchen ile masz lat?? jestes bardzo ladna....:) fajna masz fryzurke

ja sobie powiedzialam kiedys ze murzynow, ciapatych i innych takich to ruszac nie bede;) za angolami tez jakos nie przepadam ale ten to kurde no cudo normalnie:( a myslalam ze jest polakiem bo na takiego wyglada;)

Gość o matko ale ty glupia jestes