Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

problem stary jak swiat

Polecane posty

a wiesz, ja mam gleboko co mi fustratki na kafe powiedza;) jedna lepsza od drugiej a na mile spedzenie czasu niekoniecznie chodzilo mi o seks, bezwstydniku;)

tak tak ;) Ja też jak widzę atrakcyjną kobietę to myślę "ech jakby cudnie z nią było przemierzać europę , jak cudnie było by przechadzać się razem po parku i rozmawiać aż po blady świt przy winie i kominku z tańczącymi wesoło płomieniami"

Gość arletka pietruszewska
Fajna a tak na marginesie to gdzie Ty pracujesz, że tylu masz przystojniaków w tej swojej pracy? ;)

a byłbym zapomniał , uważam że kobiety uśmiechające się często mają to coś ;) NIe wyglądają głupio , raczej (oczywiście to tylko moje zdanie) są otwarte, lubią ludzi,mają pozytywne nastawienie do życia i prawdopodobnie duży temperament.

ja pracuje w zwykklym magazynie to pierwsza praca i jak wiekszosc osob zaczynam wlasnie tam;) od grudnia bede czegos innego szukac;) ale mam swietna atmosfere w pracy, czuje sie jakbym nie byla w pracy a gdzies ze znajomymi, powaga:) czesto sie smiejemy, zarty sobie robimy, ale na poziomie sa ludzie:) pelno polakow tam jest i ciesze sie ze tam trafilam:) swietna atmosfera, szlam tam sama bez nikogo a po miesiacu juz z kazdym na luzie gadalam, juz wiekszosc osob znam, zawsze ktos podejdzie sie usmiechnie pogada:)

Gość coffee time
fajna_madchen, a w jakim miescie jestes? I jak znalazlas prace?

Gość arletka pietruszewska
A to powodzenia w nowej pracy ;)

Gość parafara
fajna madchen,nei mogąłs sie zakochać,tylko zauroczyłas wizualnie

zrobilam co mialam zrobic:D jutro jestesmy na impreze ustawieni:D odwazylam sie i do niego zagadalam, nawet nie wiem o czym, dal mi swoj numer:D aaaa:D

wlasnie sie szykuje na impreze z przystojniakiem:D sama nie moge uwierzyc, kurcze ze ze mna idzie:D wiem wiem, jak dzieciak sie zachowuje ale cholera no, zakochalam sie;)

nie dziekuje:) jejkus jak ja bym chciala zeby cos z tego wyszlo:( ale sie nakrecam, glupia ja:D ale gdybym mu sie nie podobala ani nic to nei dalby mi swojego numeru nie?:D a dal bez problemu, tak ochoczo pisal ze szok:D

heh i tak pewnie nikt tego nie przeczyta ale chce sie wygadac:( siostra mi go odbila:( na imprezie bylo super, tanczylismy caly czas ale nie calowalismy sie, nie umialam jakos, poszlam do toalety i siostra sie moja wokol niego zakrecila, i go pocalowala, i calowali sie:( cholera jasna a prosilam, jest mi strasznie przykro:( strasznie:( ale za to pogodzilam sie z kolega na ktorym mi zalezalo a z takich czy innych powodow nasz kontakt sie urwal:)