devils girl 0 Napisano Październik 9, 2008 Jest tu ktos mieszkajacy w Dubaju lub innym z Emiratow?? Zapraszam do rozmowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d86.... Napisano Październik 9, 2008 JA!!!!........ale dopiero za 6 lat... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devils girl 0 Napisano Październik 11, 2008 a czemu dopiero za 6 lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d86... Napisano Październik 11, 2008 po pierwsze musze skonczy studia tutaj- jestem juz/dopiero na drugim roku, do tego jeszcze magisterkie- kolejny rok.dwa lata po drugie musze dotac brytyjski paszport ( za 3 lata) i moj chlopak musi go dostac i akurat on dostanie go za 6 lat.... dlatego wlasnie jeszcze 6 lat musze czekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matryca Napisano Październik 11, 2008 A co Was pociąga w tym kraju? Piekielnie gorąco, dosłownie piekielnie, drożyzna, etc. Tam można tylko na zakupy wpaść i uciekać, ale mieszkać...? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devils girl 0 Napisano Październik 12, 2008 ja tu mieszkam juz 2 lata i nie jest wcale tak zle :) a co do drozyzny, to ceny mieszkan moze nieco wyzsze niz w Polsce, zarobki za to duzo bardziej obiecujace... prosta matematyka. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d86... Napisano Październik 12, 2008 to ci zazdrosze devils girl !!!! ja mieszkam w Londynie, i czasami juz nerwicy dostaje z tymi ludzmi tutaj- glupie ,niepotrzebne zaczepki,chamstwo ,pijanstwo,brak kultury.... ale coz , musze sie jakos jeszcze przemeczyc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do d86 Napisano Październik 12, 2008 A myslisz, ze w Dubaju to nie ma chamstwa? nie ma raju na ziemi, a ludzie to nie aniloy - nigdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devils girl 0 Napisano Październik 12, 2008 d86 chamstaw i pijanstwa raczej sie na ulicy nie widzi. w knajpach owszem jest pijanstwo, ale raczej nie ma przesady w tym :) duza zaleta, to to, ze mozna sie tu czuc bezpiecznie :) ostatnio bylam w Warszawie to po zmroku strach troche. tu sie tego nie czuje. ale jak wszedzie tak i w Dubaju mozna znalezc sporo minusow. ale zycze Ci d86, zeby Ci sie Twoje dubajowe marzenie spelnilo. dziwi mnie tylko czemu czekacie na brytyjskie paszporty zamiast przyjachac korzystajac z polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach