Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos pieczarkowy

Pasuje sos pieczarkowy do jajek na twardo---na obiad?

Polecane posty

Gość sos pieczarkowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musztardowy lepszy do jajek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos pieczarkowy
Ale mam właśnie duuużo pieczarek. Zrobiłam już sos. nie mam w domu nic takiego co mogłabym na szybko przygotowac do tego sosu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos pieczarkowy
Wiem,że koperkowy lub chrzanowy lepszy,ale szkoda mi tych pieczarek,no i już zaczętego sosu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to zrób pieczarkowy
to zrób pieczarkowy, przeciez chyba nikt nie umrze od tego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos pieczarkowy możesz
zamrozić a pasuje do wielu rzeczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos pieczarkowy
Już zjedzone Ziemniaczki,jajko w sosie pieczarkowo-pietruszkowym ;) i surówka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o rany obiad przed 12
zjedzony, a ja jeszcze śniadania nie jadłam:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja daje troche chrzanu do
pieczarkowego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos pieczarkowy
12:52 o rany obiad przed 12 zjedzony, a ja jeszcze śniadania nie jadłam Dlatego zależało mi na czasie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hoihhi
kwestia gustu... ja na jajko w sosie chrzanowym to mogę co najwyżej popatrzeć z niesmakiem (nie pojmę jak ludzie mogą takie coś jeść) ale już z pieczarkowym zjadłabym, zapewne z przyjemnością to, co zaserwowałaś, brzmi bardzo apetycznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
piers kurczaka w drobne kawaleczki usmazyc a raczej poddusic na patelni dodac sos poddusic, dodac makaron swiderki i 4 plastry ser zoltego by sie roztopil, poddusic wszystko i voula

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale glupie pytanie
a czemu ma nie pasowac?? robisz to na jakis konkurs gastronomiczny czy co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×