Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga1604

bole brzucha w 15 tyg ciazy

Polecane posty

Gość kinga1604

mam straszne bole brzucha i nie wiem jak sobie z tym radzic pomozcie mi

Gość 111111111111111111
jak sobie poradzić??? jeżeli chcesz utrzymać ciążę to zasuwaj na izbę przyjęć do najbliższego szpitala

Gość kinga1604
slyszalam tez ze sie rozciaga macica i z tego sa te bole

Gość 111111111111111111
STRASZNE bóle brzucha to nie jest normalna rzecz

Gość kinga1604
to jest takie chwilowe klocie i po tem jest ok ale czesto to sie nawraca mam to od poczatku ciazy lekarz mowi ze to normalne

Gość jelonek123
No ale opisz te bole. Jesli masz takie podobne do tych okresowych to wtedy jest zle.

Gość kinga1604
no wlasnie one nie sa podobne do takich tylko takie klocie ostre chwile czesto z prawej strony i to zaraz mija

Gość jelonek123
Tez tam mialam. Nie raz mnie zaklulo taz ze az podskoczylam. Lekarka mi mowi, ze jesli boli jak podczas miesiaczki to wtedy powinno sie zglosic do lekarza.

Gość 111111111111111111
a mi lekarz mówił,że kazdy ból który mnie niepokoi powinien być skonsultowany,pierwszą ciążę poroniłam

Gość kinga1604
we wtorek ide do lekarza zobaczymy co mi powie w ktorym tyg poronilas jesli mozna spytac?

Gość jelonek123
Moze postaraj sie to wyobrazic: macica rosnie z dnia na dzien, wszystko tam sie powolutku przemieszcza i naciaga. Jak jestes w jakiejs pozycji to jest np. bardziej naciagniete albo ucisniete i kluje. Mama mi powiedziala ze tez tak miala, a ze prawdziwy bol to przyjdzie jak zacznie sie miednica przemiemieszcxac albo jak nas dziecko w jajnik czy nerke kopnie.

Gość kinga1604
moja mama nic wlasnie nie czula zero klocia i czula juz pierwsze ruchy w 15 tyg a ja nic nie czuje:(

Gość miałam to samo
to od rozciągania sięmacicy takie kłócia. Ja nic nie brałam ale wiem ze można 2x1 nospe

Gość kinga1604
tez lekarz mi mowil w razie takiego czegos brac no spe ale ja sie boje brac w ciazy lekow

bardziej sobie zaszodzisz nie biorąc tej nospy.. JEŚLI twoje bóle to te które są niebezpieczne dla dziecka! Ja miałam bole w pierwszych tyg ciązy i dostawałam w szpitalu nospe 3x1! teraz juz nie biore.. ale lekarka powiedziała ze jak bedzie mnie mocno bolało to brac! takie bole -skurcze jak na @ moga doprowadzic do przedwczesnego \"porodu\"!.. no ale decyzja nalezy do ciebie.. najlepiej zadzwon do swojego lekarza! pozdrawiam