Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsa

Moje roczne dziecko spadło ze schodów

Polecane posty

Gość dsdsdsa

z pietra na parter, ma duzego siniaki, spi juz 2,5 godziny zazwyczaj ma krótkie drzemki do godziny zaczynam sie martwic czyjechacz nim do lekarza?

Gość rzeczywiście sierota
Forumowe matki nie przestają mnie zadziwiać....

Gość i to pędem
jebło cię? wzywaj pogotowie "mamusku"

no raczej jedź... nadmierna sennosć po takim wypadku powinna byc powodem do niepokoju...

Gość dsdsdsa
z czym zadziwiać? bramka sie zepsuła nie trzymało zapicie nigdy nam sie najmniejszy upadek nie zdarzył poza dzisiejszym,

Nie rozumiem na co ty jeszcze dziewczyno czekasz przeciez to jest zupelny brak wyobrazni i odpowiedzialnosci!slyszalas kiedys o czyms takim jak wstrzasnienie mozgu???na dodatek u tak malego dziecka???:-o

Gość dsdsdsa
dzwoniłam do lekarza do 16:30 mam przyjechać czyli go rozbudzić obecnie?

Dziwi mnie co Ty jeszcze w domu robisz....zwlaszcza położenie dziecka spac po takim wypadku to boski pomysł. Juz do szpitala

Gość prawie prawie prawie ze
gdzies tak 6/10 tylko 6 bo matki jest latwo sprowokowac

Gość rzeczywiście sierota
ja bym nie czekała, pojechałabym do szpitala.

No właśnie, o to chodziło z tym zadziwianiem a nie o sprawność twoich domowych zabezpieczeń. Ja tez nie mogę zrozumieć czegoś takiego

Gość a moze byscie uargumentowały
swoje wypowiedzi?? dlaczego nie mozna kłaść dziecka spac to takim wypadku?? i z tym wstrząsnieniem... nasłuchały sie głupot a potem straszą ludzi:o autorko bez paniki, obudź dziecko i do lekarza. zrobi przeswietlenie i po kłopocie. zapewne nie ma się czym martwic ale kontrola nie zaszkodzi:)

dsdsdsa - ale nikt cie tu nie oskarza o to ze dziecko spadlo bo wypadki sie zdarzaja zwlaszcza u tak malych dzieci!brakiem wyobrazni i odpowiedzialnosci jest to ze jeszcze tu siedzisz zamiast gnac na pogotowie!rozumu nie masz czy co?:-o

Gość głupota tej
matki mnie poraziła.

i nie ma czegos takiego jak wstrząs mózgu:o za dużo seriali moje drogie, za dużo:o

ja na twoim miejscu nie siedzialabym w tym momencie na forum dziecka nie mozna po upadku klasc spac przez conajmniej godzine, dwie malo ta madre co robisz, lepiej zabieraj dziecko do lekarza, a nie siedzisz przed kompem

A co tu argumentować?? Uważasz, że mamusia powinna dać dziecku pospać, żeby odpoczęło po upadku? Sama też niech się najlepiej położy albo tu jeszcze z nami trochę pogada, co? Co będzie to będzie

Argumentowaly? Prosze bardzo! Trzeba było dziecko obserwować nie kłaść spać to po pierwsze, że nie wspomnę że natychmiast do lekarza a nie czekać czy się cos stalo czy nie. Taki maluch nie powie ci co go boli, sen w przypadku wstrząśnienia mozgu to kiepski pomysł, własnie z powodu braku mozliwosci obserwacji dziecka - to chyba logiczne

Nie ma czegoś takiego jak wstrząs mózgu? Ojejku, to w takim razie idż i poinformuj o tym lekarzy, bo chyba jeszcze tego nie wiedzą:P

tak w ogole to dobrze ze ma jakiekolwiek watpliwosci i pyta na forum a nie siedzi i pije kawe :D ale tak w ogole to chyba prowo bo juz to czytalam z tymi schodami i spaniem raz :O

a klasc nie wolno jak sie domagasz argumentow chociazby dlatego, ze dziecko moze miec wstrzasnienie mozgi i moze zaczac wymiotowac i zakrztusic sie, jesli np spi na plecach, chyba wystarczajacy powod

Gość gdyby chodzilo tylko
a moze byscie uargumentowały i nie ma czegos takiego jak wstrząs mózgu' :D :D :D :D: :D :D dziecko za rok bedziesz miec biologie to sie dowiesz, ze mozg nie jest do niczego NICZYm przywiazany rozumiesz ? PLYWA sobie wiec kazde, nawet SCHODZENIE ZE SCHODOW jest dla niego wstrzasem :) a upadek i mocne uderzeni sie moze prowadzic do krwiaka, guza, itp. przypadlosic ktore w najczarnijszym scenariuszu moga skonczyc sie naprawde tragicznie. nadmierna sennosc przy uderzeniu sie w glowe wskazuje na spiaczke a na pewno moze do niej dojsc ...

nie nie ma jest wstrzaśnienie:p wstrzas to okreslenie stanu tapatoligicznego:p wy lepiej idxcie swoich bachorów pilnowac a nie siadłyscie na kobiecie...:D

Inteligenta sie znalazla ;/ Wstrząs mózgu = wstrząśnienie mózgu. Słyszałaś coś o terminie mowa potoczna ?