Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z Pawłem

Czy Paweł Sobczak z Poznania jednak żyje?

Polecane posty

Gość POMARANCHA
nie rozumiem.... ale Ty głupia jesteś:O Przecież na jego ewentualne samobójstwo złożyło sie wiele czynników a nie tylko żona:O Myśl, to nie boli:O

Gość ja tam nie wiem
A miał tylu przyjaciół i zainteresowań.......

Gość jego żona ma na imię
do pomarancha:po pierwsze jeśli już to głupi a nie głupia laleczko a po drugie on był moim dalszym znajomym i wiem troszkę więcej niz jest napisane niz ty odebrałaś swoim tępym móżdżkiem

Gość wiele drog
Blog jest pisany z myślą o ‘realu’ – zamieszczam tutaj informacje, które mogą przydatne dla moich współpracowników, studentów i znajomych Tak napisal czyli by winikalo ze byl wykladowca

podpisał sie ...Brat,i pisze pilnujcie sie z Michałem a jednoczesnie pyta czy sa jeszcze razem>>.dziwne czy to kinga czy jakas inna jest jego zona to jezelijezeli popelnił samobojstwo to ta osoba doskonale bedzie wiedziała przez kogo

Gość dolinaaaa
jego żona ma na imię.. też byłam jego daleką znajomą- mieszkam na słonecznej i chodziliśmy razem do szkoły. Może go jednak odnaleźli żywego zanim to zrobił? Masz jakieś info?

Gość dolinaaaa
wiele drog, wykładał na uniwerku, był chemikiem

Gość wiele drog
Kurde dziwne przeciez wykladowca musi to musi byc koles o silnej osobowosci a on sie zalamal

do Dolina: O to niedaleko mnie ja na Beresteckiej mieszkam. Wiesz słyszałem wiele plotek ale nie znam blisko jego znajomych. Podobno znaleźli jego ciało ale co i jak to dokładnie nie wiem

Gość dolinaaaa
jego żona ma na imię - to jesteśmy sąsiadami :) No ja też coś tam słyszałam, ale wiesz jak ludzie gadają. Każdy coś wymyśla, ale nie wiadomo jak jest.

no właśnie tez prawda, ludzie rózne rzeczy mówią.Ale mimo wszystko mam cień nadziei że Paweł jednak żyje.Nie znałem go osobiście ale dużo dobrych rzeczy o nim słyszałem.

Gość dolinaaaa
No ja też słyszałam i to że jego ojciec zmarł na raka, ogólnie nieciekawa sytuacja tam była, jego matka została wtedy sama z czwórką dzieci, więc nie mieli lekko. Przedtem pamiętam, że mieli tą hurtownię, a potem nie wiem z czego żyli. Może jednak Policja do niego dotarła po IP zanim zrobił to co zaplanował?

Gość to plota
policja nie podała jednoznacznej odp.

Gość zieleniak
No właśnie skąd wiadomo że nie żyje? Dlaczego Policja nie daje udziela informacji w jakim stanie go znaleźli?

Gość rodzina sobie tego nie życzy
- tak czytalam.

Gość Stefanowski
LUUUDZIE! Czytajcie ze zrozumieniem tego posta o samobójstwie! Cytat: \"W zakodowaniu tego ficzera pomocne było podejrzenie źródła wtyczki CSS Naked Day\" Ten CSS Naked Day to taki skrypt, który dodaje Ci wpis na blogu o ustawionej dacie i godzinie. On ten wpis napisał już wcześniej (pewnie w sobote czy kiedy) i włączył ten skrypt coby ten wpis SAM się dodał 7.10. Rozumiecie? Więc równie dobrze mógł skoczyć z tego mostu w sobotę i po prostu tak długo szukali ciała (jak to zwykle bywa z ciałami w rzekach).

Gość Piotrek84
nie do końca prawda z tym CSS Naked Day - dzięki temu Paweł tylko tak skonfigurował stronę, że po paru dniach styl (kolory strony) zmieni się z czarno-białego z powrotem na kolorowy. CSS Naked Day nie dotyczy pojawiania się wpisu w określonym dniu (choć można taką funkcję napisać, ale to inna historia).

Gość mandarynka na pomarańczowo
Ja też uważam, że przez CSS Naked Day to ma się zmienić na szaro czarne. Może jak we wtorek to napisał, to Policja go namierzyła przez IP i uratowała? Nigdzie nie ma oficjalnego info, że nie żyje.

Gość enoooooo
wiec co i jak? nie znam ani nawet nie słysząłam o nim a jednak to jest smutna historia kiedy młody człowiek odbiera sobie zycie :(

Gość enoooooo
mi się wydaje że on zyje.... tyle osób dziennie ginie....wielu z nich odnajduje sie umarłych i nikt tego nie ukrywa...a tutaj?

Gość matka muminka
szczerze powiedziwaszy, sam zrobił sobie rozgłos, wystawiając takie 'pożegnalne' notki na oczy wszyskich, a teraz nawet nie możemy się dowiedzieć czy żyje. :o Skoro, nie zależalo mu aby bylo to tajemnicą, że ma zamiar się zabić, to znaczy, że chyba nie mialby nic przeciwko by rownie ujawniono że nie zyje :o

Gość enoooooo
po co komu ukrywanie smierci? dla mnie paranoja

Gość matka muminka
chyba pozostaje tylko czekać :(

Gość mandarynka na pomarańczowo
no ale w jakim celu mieliby ukrywać że nie żyje? przecież byłyby nekrologi, info o pogrzebie itp. w niedzielę pójdę do kościoła to się dowiem, bo u nas zawsze w ogłoszeniach parafialnych czytają kto zmarł w danym tygodniu.

Gość enoooooo
tez mi sie tak wydaje:| choc nie wierze w smierc samobójcza jakos intuicja mi podpowiada że zyje...a często sie sprawdza

Gość dołączam
19:15 madzialennka poczytaj tutaj http://blog.pawelsobczak.pl/2008/koniec-blog a#comments policja nie podala tego do publicznych danych, ale on si zabil taka jest prawda. to przykre, ze tak mlodzi ludzie popelniaja samobojstwo, to straszne. 19:15 zieleniak odnaleźli ciało, ale nie wiadomo czy żywe 19:19 madzialennka zielnik poczytaj koncowe komentarze na blogu, on nie zyje! 20:34 mandarynka na pomarańczowo Tam nie ma wiążących informacji, że nie żyje.