Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee to kul a pat bez porówania

JAKI PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ NAJLEPSZY I NAJZDROWSZY ????

Polecane posty

Gość ee to kul a pat bez porówania

Gość pytanie-pytanie
upuje,bo jestem ciekawa jaki według Was płyn do higieny intymnej jest najlepszy w takie upały? Który nie podraznia?

Dla mnie jeden z lepszych to Lactacyd. Ale czasami można poczytać wypowiedzi lekarzy którzy polecją mycie bieżącą wodą. Latem łatwiej o infekcje

Gość kupuję lactacyd i polecam

Gość chorwatka
ja kupuję płyn Flosleku (dostępny w aptekach) i stosuję go już od dłuższego czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. łagodzi podrażnienia i pozostawia uczucie świeżości i czystości-idealny na upalne dni i nie tylko.

Gość chorwatka
ja kupuję płyn Flosleku (dostępny w aptekach) i stosuję go już od dłuższego czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. łagodzi podrażnienia i pozostawia uczucie świeżości i czystości-idealny na upalne dni i nie tylko.

Gość wifi456
Fajna jest pianka do higieny intymnej eva medica, gdyż nie wymaga użycia wody, wystarczy zwykła chusteczka jednorazowa. W sam raz na wakacyjne wojaże :-)

Gość chorwatka

Gość wifi456
Fajna jest pianka do higieny intymnej eva medica, gdyż nie wymaga użycia wody, wystarczy zwykła chusteczka jednorazowa. W sam raz na wakacyjne wojaże :-)

Gość mam1
Ostatnio wypróbowałam emulsji Cleanic i jestem bardzo zadowolona, delikatny, nie uczula i ma super zapach :-)

Gość jola_23
Czy ta emulsja jest w takich samych wariantach jak chusteczki ? czyli np.rumiankowa?

Gość dewdw
ja uzywam AA jak jakas infekcja, a jak nie to z Joanny o zapachu jagod! mniam!

Gość krystyna22
O jeszcze o takim zapachu nie słyszałam,ale moze dlatego ze za jagodami nie przepadam i bała bym sie ze będzie mnie uczulac.

Gość dla mnie bardzo dobry jest
plyn z serii ziaja intima z kwasem laktobionowym. po lactacydzie mam podraznione wszystko i troche mnie piecze, ale moze to wina kwasu mlekowego, bo po nivea z kwasem melkowym mam to samo.

Gość Nieszczęśliwa77
Polecam płyn z serii Biały Jeleń.

Gość dla mnie tylko ziaja neutral.
ja już przertobiłam setki tysięcy płynów, bo niestety czasem mam podrażneinia sama nie wiem od czego:(( są dwa które w miarę sie sprawdzają - ziaja neutral( tylko jego teraz używam), oraz lactacud, ale ten płyn do rozcieńczania byl w miarę ok. pozxa tymi większośc mnie "wyszusza", podrażniania, np ten zachwalany latacyd emulsja - dla mnie masakra. a przerobiłam ich już na prawde dużo. nawet mydełka dla dzieci i dupa;/

Gość agata-----
a ja najbardziej lubie plyn do hieny intymnej ziaji ochrona przeciwgrzybiczna z macierzanka, pachnie ziolowo i jest tani i wydajny. jak wiekszosc kosmetykow ziaji