Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamama

załamana jestem

Polecane posty

Gość ja wam tylko powiem ze
nie wychodzisz z domu bo mieszkasz na 4 pietrze??????? ja tez mieszkam mam teraz rocznego synka i codziennie, a jak mi sie nie chcialo to co 2 dni zapierdalalam gora dol, a latem to i 2 razy gora dol....nie wierze normalnie w to co piszesz....moze Ty masz depresje kobieto??? dodam, ze moj wozek jest 3 kolowy i sam wazy 18kg + 10 kg chlopak to wazy troche nie???

Gość kami_111
kiepsko coś z tymi waszymi facetami ...

Gość koorva mać
nie wychodzisz z domu bo na 4 p ? To dla mnie nie pojete. Ja tez mieszkam na 4 p i z 3 dzieci codziennie wychodzilam. i to juz o 7 na nogach bylismy wszyscy bo najstarszy np do przedszkola szedl na 8. Ubieralam dzieciaki zaprowadzalam najstarszego do przedszkola a dwojka zostawala ze mną ,oczywiscie tez mialam wozek i tez go dzwigalam. Po drodze z przedszkola robilam jakies zakupy w domku obiad i gralo. Piszesz ze codziennie masz obiad a w 1 poscie napisalas ze facet sie czepia bo nie ma obiadu :( dziwne skoro codzien gotujesz:o Jak robisz jakies sosy czy leczo albo bigos to zrob po prostu wiecej a potem to zamrozic i masz na inny dzien gotowe tylko odgrzac. Trzeba jakos kombinowac. Nie wiem dlaczego macie taki chory uklad ze to on trzyma kase i ty nic nie mozesz kupic, przeciez ty tez potrzebujesz kasy na jakies kosmetyki czy chocby podpaski to co masz chodzic do niego za kazdym razem i sie prosic o 5 zł ? To powalone. Ja bym na to nie pozwolila. Bedąc na twoim miejscu Poszlabym do pracy i dziecko zostawila z nianią albo w zlobku czy tez z babcia itd zawsze cos si znajdzie. Jesli tak by sie nie dalo to np zeby miec wlasne pieniadze sprzedawalabym na allegro ciuszki z ktorych dziecko wysroslo.I facet wcale nie musi o tym wiedziec przeciez oni tak sie znają na ciuchach dla dzieci ze jak przyjdzie co do czego to nawet nie wie jak kaftanik wygląda :P kombinuj tak bys miala dla siebie tez cos a nie tylko na jego utrzymaniu. To bardzo niebezpieczne. Nie masz nikogo z kims z kim mozesz pogadac? Poza tym nie musisz wcale siedziec w domu jeszcze bardziej sie tym dolujesz. Nie zabieraj wozka na gore tylko zostawiaj w klatce albo w piwnicy a jak ci w domu potrzebny do bujania dziecka to za sprzedane ciuchy kup sobie jakąs uzywaną chocby chuste na allegro i tak sobie z ta chustą spacerujcie. Zawsze mozna tez poprosic sasiada by pomogl ci zniesc badz wniesc wozek. Naprawde da sie tylko trzeba pomyslec i dobre checi wykazac.