Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie _mysli_mam

Ci, ktorzy nakryli na zdradzie

Polecane posty

Gość glupie _mysli_mam

Czy mieliscie przeczucie, ze was partner/partnerka zdradza? Nie chodzi mi tu o dowody, ale zwykle przeczucie, intuicje ze "on", "ona" wlasnie was zdradza? Sprawdzilo sie? Normalnie zaraz walne... Od wczoraj mam uczucie ze moj maz mnie zdradza. Jest na wyjezdzie, nie pierwszy raz beze mnie i z moim blogoslawienstem. Ale pierwszy raz mam uczucie, ze wlasnie mi rogi rosna...

Gość przyłacze się
miałam takie przeczucie... prze kilka dni za mna cos chodziło i siskal mnie w dolku i... :(

Powiem tak: był taki czas kiedy miałam silne, cholernie silne przeczucie i niestety czas pokazał, że prawdziwe.

Gość glupie _mysli_mam
Pocieszajace to nie jest, ale liczylam na takie odpowiedzi. :( Eh...

Gość xxxxxffffff
intuicja to olbrzymi dar..czasem nie trzeba sie domyślać bo fakty mówią same za siebie. Zaszły jakieś zmiany między Wami?

Gość przyłacze się
bo to sie nazywa "kobieca intuicja" :)

Gość glupie _mysli_mam
Nie moge sie na niczym skupic. To glupie, ale niemal slysze jego smiech, niemal czuje jakbym byla miedzy nim a ta "ona". Kurcze. Chyba jak stanie w drzwiach po powrocie to na dzien dobry dam mu w pysk. ;) Najgorsze jest, ze bede po jego powrocie szukala doglebie podtwierdzenia, czy zaprzeczenia mojego przeczucia...

Gość dziewczyna_dupka
Ja też miałam przeczucia. Ba. Miałam dowody. I okazało się, że sie myliłam.

Gość przyłacze się
wiesz tylko uważaj, bo moj przysięgal (dosłownie) że to nie prawda i że sobie cos wymyslilam ale...wtedy mialam jeszcze wieksze przewczucie że jednak to jest prawda i się w końcu przyznał:(

Gość glupie _mysli_mam
xxxxxffffff zmiany? Nie. Nic sie pozornie nie dzieje. Tylko to przeczucie, ze wlasnie on robi cos czego nie powinien... Tylko tyle i wystarczy, zebym od wczoraj chodzila jak zakrecona. Zawsze mialam silna intuicje. Do tego stopnia, ze zawsze jak rodzice, ktorzy mieszkaja daleko chcieli ukryc przede mna jakies rodzinne klopoty od razu wiedzialam. Dzwonilam majac przeczucie, ze jest cos nie tak i okazywalo sie, ze mam racje. A teraz pierwszy raz mam to uczucie w stosunku do meza...

Gość dziewczyna_dupka
A pozniej ja go zdradzilam :)

Gość przyłacze się
ja też:)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
ojoj zasem intuicja podpowie ci wiele warto sie nia sugerowac czesto ale nie zawsze

Gość glupie _mysli_mam
postaram sie opanowac. Tez sobie powtarzam, ze bez przesady, ze moze mi sie tylko wydaje. No nic musze czekac. I nie dac po sobie znac, ze cos mi sie wydaje. Jeszcze 2 dni...

Gość xxxxxffffff
dzwoni do Ciebie wieczorami na dobranoc? w tle jest głucha cisza? jego ciuchy mają obcy zapach? odstawił Cię od łoża? zmienił coś w sexie? kupuje nową bieliznę? nagle przesadnie dba o siebie? czesto wraca późno po pracy>- odpowiedz na te pytania i jeśli na jedno odpowiedź brzmi : TAK- nie bagatelizuj swojego przeczucia.

Gość glupie _mysli_mam
dzwoni do Ciebie wieczorami na dobranoc? - nie bo nie robimy tego. Rowniez ja jak wyjedzam nie pisze kazdego dnia SMS-ow ani nie dzwonie w tle jest głucha cisza?- jak dzwonil ostatno to byl kobiecy smiech, ale rownie dobrze mogla to byc kobieta przechodzaca obok jego ciuchy mają obcy zapach?- nie mam pojecia, bo jest za granica i glupio bedzie jak pojade do niego wachac mu ciuchy ;) Ewentualnie poniucham jak przyjedzie :) odstawił Cię od łoża?- tak, ale to ze zrozumialych przyczyn. Chwilowo jego loze znajduje sie kilkaset km od naszego malzenskiego :) zmienił coś w sexie?- no wlasnie mam przeczucie ze tak, zmienil cos...Partnerke. :( kupuje nową bieliznę? nagle przesadnie dba o siebie?- nie wiem czesto wraca późno po pracy> nie Sorki xxxxxffffff za ten moj zartobliwy ton, ale pomoglo mi to nieco wyjsc z wisielczego nastroju. :) Poczekam jak wroci z urlopu i wznowie sledztwo. Wtedy jak przeczucie potwierdzi sie, to juz nie bede zartowac. :)