Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość li.....

wizyta domowa lekarza

Polecane posty

Gość li.....

czy za taką wizyte chory płaci lekarzowi.choc jest zarejestrowany w przychodni?

Gość Gginaa
Nie,,,za taką wizyte się nie płaci..ale wizyty domowe raczej zamawia się gdy chory sam nie jest w stanie zgłosić się do przychodni

Gość mysz159
gdy niedasz rady zajść i to udowodnisz to nie płacisz , ale możesz zadzwonić do lekarza swego i umówić się na wizytę domową i wtedy sobie zapłacisz jak cię stać -to tyle jak prywatna wizyta + koszty:D

Gość pokalka
jak z przychodni twoj lekarz domowy lub inny wyznaczony to nie płacisz ja prywatnie to oczywiscie płacisz i nic nie musisz udowadniac :P Najlepiej zadzwon do przychodni i przekonaj sie sama :)

Gość li.....
byłam u dziadków,akurat brakło im leków a są chorzy nie czują sie na siłach by dojść do lekarza dziadek ma 82lata a babcia 73.poszłam do przychodni zarejestrować ich i zamówić wizyte domową,w okienku pani mi zaczeła stękać że to płatne i sie wściekłam.miałam zamiar zadzwonić do NFZ bo to państwowa przychodnia,więc za co i dlaczego mam płacić.pozatym od pacjenta zarejestrowanego lekarz ma liczone do pensji.

Gość ja kiedys zgonowalam od
paru dni z goraczka podchodzaca pod 40 stopni i spadajaca (po sztucznym zbijaniu) do 39 i przyjechal do mnie lekarz. Nic nie placilam (chyba - bo ja to w sumie troche nietomna bylam)

Gość dfhjl
nie powinnas płacic jezeli to wizyta domowa lekarza z przychodni cos tam kombinuja zadzwon do nfz i powiedz a nawet złóż skarge.

Gość li.....
czyli miałam racje.....i o to nasza służba zdrowia;/