Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropicana

bede jutro ogladana jak kon,on przedstawia mnie znajomym

Polecane posty

Gość tropicana

wiem,ze mam byc soba,ale co jak oni mnie nie polubia?zazwyczaj kobiety podchodza do mnie z rezerwa i sa chlodne dopuki mnie nie poznaja,faceci czesto zagaduja. jak nie pieprzyc glupot z nerwow?

Gość tropicana
ej,powaznie pytam?jak sie nie denerwowac?

Gość Normalne ciuchy
bedziesz pieprzyć głupoty... nic Ci nie pomoże... jeżeli z czymś takim na kaffe wskakujesz... ranyyyyyyyyyy

Gość smoothie
przygotuj 'tak' i 'nie' odpowiedzi;-)

Gość dasfadsf
umyj zęby, wyczesz się, zapleć grzywę, oskrob kopytka... będzie dobrze tylko nie kop gdy cię będą głaskać po zadzie

Gość Janek24
Konon? Kononowicz znaczy się? Jesteś przyjaciółką Kononowicza tak?

Gość tropicana
no wreszcie jakas konkretna rada!;-)

zmienić nastawienie, bo masz złe. nigdy nie spotkałam się żeby partner kogoś z grona znajomych był oceniany czy oglądany jak koń. po za tym to jak oni cię odbiorą nie jest tak na prawdę istotne. i tak nie masz wpływu na to jacy to ludzie i czy z nimi na dłuższą metę po poznaniu "zagrasz" więc nie masz co się przejmować. co do rad to: - staraj się zapamiętać imiona przedstawionych Ci osób - staraj się słuchać, a nie mówić...lepiej poczekać aż ktoś Cię o coś zapyta niż starać się na siłę zabłysnąć w towarzystwie - uśmiechaj się albo wyłap w tym towarzystwie osobę która lubi mówić o sobie i wysłuchaj jej z uwagą i zainteresowaniem. doceni uważnego słuchacza i od razu wyrobi sobie dobrą opinie o tobie która pośle dalej ;)

Gość tropicana
gwiadki:-)troche mnie podbudowalas:-)zawsze mam problem z imionami:O aha,no i musze kupic szczote do mojej grzywy;-) kto to jest kononowicz?