Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola****

Czy sa tutaj jakies atrakcyjne mamy???

Polecane posty

Gość Karola****

Czytam i czytam i nie widze zeby byly tutaj kobiety ktore mimo ciazy i porodu wygladaja atrakcyjnie.Czy sa tu takie ktorych ciala ciaza nie zniszczyla albo mimo rozstepow czuja sie nadal atrakcyjne.Czy same ktore chodza caly dzien w szlafroczku i narzekaja ze nie maja na nic czasu??

Gość *a ja polecam
ja jestem atrakcyjna i zadbana :) mam dwoje maluszków, może nie ważę tyle ile przed ciążą ale czuję się znakomicie :) zawsze zadbane włosy, paznokcie, makijaż, perfumy itd., nie chodzę cały dzień w szlafroku :P

Gość *a ja polecam
i mam czas dla siebie :) i męża ;P

no pewnie:) ze są:) hehe to ze sie ma dziecko nie oznacza ze nagle stajemy sie stare, grube brzydkie:) waze mniej niz przed ciązą:) mam długie pazury,fryzjer solka i czas dla siebie na bieżąco a do tego pracuje:) organizacja hehe to słowo klucz:) a TY jak sie czujesz na Tak czy na Nie po urodzeniu dziecka...

Gość Karola****
ja jeszcze nioe urodzilam:) jeszcze jakies mamy czy tylko 2 sa tutaj??

Gość ojejjjjku
ale o co ci chodzi?konkretnie?masz jakies problemy i szukasz przeciwnika do sprzeczki ?

Gość tttert
ja czuje sie wspaniale, zwlaszcza dzisiaj. Maz nie moze odemnie oczu spuscic, ciagle mi komlementuje jaka to sliczna jestem, dotyka i wogole lazi wciaz za mna. Niewiem, chyba czegos chce wieczorem :)

Ja bardzo szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży i w sumie zostały mi fajne krągłości dzięki którym facet mówi że wyglądam lepiej. Dbam o siebie normalnie tylko jednak nie używam zbytnio perfum żeby nie denerwować dzidzi która pół dnia wtula się we mnie podczas karmienia, no i muszę zafarbować włosy ale zwlekam z tym przez to że nie mogę się na kolor zdecydować:) Poza tym mam drobne rozstępy na pupie ale w niczym mi to nie przeszkadza. Moim skromnym zdaniem wyglądam atrakcyjnie:):)

Oczywiście, że są atrakcyjne mamusie! Ja szybko wagę zrzuciłam nawet nie wiem kiedy, rozstępy mam koszmarne ale tylko na piersiach bo się mleko o 3 rozmiary rozepchnęło:P Poza tym wyglądałam po ciąży nawet lepiej niż przed. Teraz to inna historia bo znowu grubas jestem ( 6mc ciąży) ale to już niedługo:P A atrakcyjna jestem cały czas, przynajmniej tak sie czuję i tak twierdzi mój mąż a on wie najlepiej:P hehe

Gość Jasnowidzka się znalazła
Ja często zaglądam na forum i nigd mi się nie udało zobaczyć jak wyglądają kobiety wypowiadające się tutaj. Każda z nas ma mało czasu-to fakt, ale nie jest to równoznaczne z zaniedbaniem. A jak masz takie jasnowidzenia to zdradź mi tajemnice jak globalna recesja wpłynie na kursy walut-mam kresyt we frankach.

Gość Jasnowidzka się znalazła
Te literówki to efekt długich paznokci-to tak żeby być w temacie

o matko pewnie ze sa :) ja pare na tym forum juz widzialam ;) a jak idziesz ulica to co widzisz? tylko grube , zniadbane mamy z wozkiem?