Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyx102

czy mogę mieć dzieci

Polecane posty

Gość justyx102

hej mam pytanie Od 3 tygodni staramy sie z mężem o dziecko i nic ostatnio wsółżyliśmy 4 dni przed okresem miałam bóle w dole brzuch i piersi (wcześniej tez tak miałam tzn od 3 tyg.) na poczatku to nie był okres tylko plamienie taki brązowy śluz straszne bóle w/w a potem dostałam okresu . Dziwie się ze tak mam bo myslałam że przed okresem są dni płodne jesli tak to czemu mam okres i na dodoatek czuje sie jak bym miała wymiotować. prosze odpiszcie . Dzięki za opowiedzi

Przede wszystkim dni płodne nie są bezpośrednio przed okresem tylko w środku, mniej więcej 10-18 dc. Poza tym czasem starania o dziecko trwaja kilka miesięcy lub nawet lat. Nawet pary, które są całkowicie płodne czasem nie mogą sie że tak powiem \"wstrzelić\". Także spokojnie, cierpliwości i na luzie. Stres nie sprzyja robieniu dzieci a pewnie też był powodem tych bóli o których piszesz.

zalezy jaki masz cykl na ogól najbardziej płodne dni są gdzies w połowie cyklu. chociaz z tym bywa róznie. jeżlei 4 dni przed okresem zaszłas w ciaze to nie dziw sie ze zaszłas w ciaze. jeszcze nie zdązyło se dobrze doleciec chociaz nie wiem czy jak dostałaś normalnie okres to cos z tego bedzie. ale różne rzeczy bywają :)) poza tym jeżlei staracie sie jaks czas to na pewno musisz przestac o tym myslec ja jak bardzo chciałam miec dziecko to ni cholery nie było a kiedy lekarz mi powiedział ze nie moge miec dzieci to wtedy sie z tym pogodziłam i zasząłm w ciąze w miesiac:) takze spokojnie 3 miesiace to jeszcze nie jest problem uda sie na pewno:))

a te objawy ze chce Ci sie wymiotowac i w ogóle to sila umysłu ja kilkanascie razy tak miałam normalnie miałąm wrazenie ze bede wymiotowac ze mam zachcianki i w ogóle czułam sie jak wyobrazałam sobie kobiete w ciazy a jak na prawde zaszłam w ciaze to nic nie czułam tylko okresu brak. i wtedy sie dowiedziałam ze jetsem w ciazy.