martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 Nie mam biustu a mam 20 lat słyszałam gdzieś ze podobno czasami pomagają kuracje hormonami czy wie któraś z was może o tym?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 ????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 haaaloooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 nikt nic nie wie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 jeśli nei masz niedorozwoju gruczołu (a to stwierdza lekarz po specjalistycznych badaniach) to nie dostaniesz kuracji hormonalnej. chyba że mysłisz o tabsach anty - to nie jest kuracja horm, ale niektórym się piersi powieszają (nie rosną tylkop owiekszają - bo puchną!), przeważnie tym, które tego nie potrzebują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 ja podejrzewam ze mam niedorozwój gruczołu...bo to nie normalne zeby wcale cycków nie miec:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 rozczaruję Cię, ale jest możliwe.. idź do ginekologa, może zleci Ci badania i zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia1965 Napisano Październik 10, 2008 Ty nie wiesz co piszesz hormony nie bierze się od tak żeby powiększyć sobie biust, taki hormon np. wzrostu, bo taki jest jest bardzo szkodliwy dla zdrowia , ja tez mam mały biust i co z tego wolę być taka jaka jestem niż się wkopać w jeszcze gorsze kłopoty zdrowotne, a co do hormonu który ty myślisz jest jeszcze nie słyszałam kto ci bzdur naopowiadał. Lepoiej idz do psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak myślisz Napisano Październik 10, 2008 o tym może zadecydować tylko lekarz jeżeli masz niedorozwój piersi na tle hormonalnym, to zapewne ci je przepisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 nie potrzebuje psychologa gdzies o tym usłyszałam i nawet czytałam gdzies o tym ale nie wiedziałam czy to prawda dlatego sie pytam czy cos w tym złego??jeju...nic nie wolno napisać bo zaraz człowieka zjadą i wariata zrobią...nie rozumiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 dziekuje za wszystkie pomocne komentarze myślałam ze to jakas bzdura ale widze ze jest w tym ziarno prawdy bo swoją drogą to tez niezbyt normalne zeby wcale piersi nie miec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 jak ci już pisałam, niestety, to bywa całkiem normalne.. u kobiet, które mają wszystkie horm w normie :( taka budowa, takie geny etc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 kurcze...mi to juz znow nie chodzi o duzy biust moze byc niewielki ale zeby był...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to nie jest normalne Napisano Październik 10, 2008 ale czasem się zdarza, lekarz powinien ci zrobić dokładne badania a jak po za tym ? miesiączka itp? masz regularnie? ile trwa twój cykl? widzisz owulację ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nie zawsze ma Napisano Październik 10, 2008 Jolcia1965 lubi mieć rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Październik 10, 2008 Przy braniu niektórych tabletek anty piersi mogą się troszkę zaokrąglić ale jak przestajesz brać to wracają do starej wielkosci. Wejdz sobie tu... http://wiekszepiersi.phorum.pl/ Duzo róznych naturalnych sposobow powiekszania piersi i miłe dziewczyny :) niektorym nawet sie udalo troche powiekszyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to nie jest normalne Napisano Październik 10, 2008 Ja jestem całkiem zdrowa, robiłam wszystkie badania, a różnica u mnie pomiędzy obwodem pod biustem, a obwodem biustu wynosi " aż" 6 cm :) takie mam geny, na szczęście urodziłam już dziecko, więcej nie chcę i już prawie mam uzbierane na operację powiększenia biustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 ejbisi - mi się udało :D ale i tak to nie to.. :( jeśli Autorka ma podstawy by sądzić, że może mieć znaczący wpływ poziom hormonów, to najpierw lepiej, by je przebadała, niż brała się za ziółka i masaże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Październik 10, 2008 No ja niestety straciłam złudzenia i zrobiłam sobie operację co nie znaczy że polecam wszystkim tę metodę. Ale hormony oczywiście autorka powinna przebadać choćby dla zdrowia. Tak w ogóle to z perspektywy trochę większego biustu dostrzegam że wielu dziewczynom jest super z małym biustem, są bardzo kobiece i śliczne i nie jest to żaden defekt ale wiem że "łatwo mi mówić" bo pamietam jak się kiedys wkurzalam jak to biuściaste się mądrzyły że duży biust to nic wielkiego. Dopiero jak ktorejś się zmniejszył np po karmieniu piersią to zaczynały rozumiec co to za ból. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 ejbisi - u kogo robiłaś? (jeśłi mogę spytać). ja wiosną/latem idę na zabieg :) nie mogę się doczekać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 no ja mma cykle bardzo różne raz mam 28-30 dni innhym razem nawet 45!!zapisałam zie do pani ginekolog już bo nie wiem czy to tez ma wplyw na maly biust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 a dziewczyny jak sie czujecie po powiekszeniu??nie macie dziwnego uczucia tam w piersiach ze sa sztuczne??bo ja juz tez myslałam o operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 jak powiększę, to dam znać ;) na razie czekam i odkładam na moje mięciutkie nagorki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia2002 0 Napisano Październik 10, 2008 samanta a u kogo chcesz robić?????i gdzie no i ile kasy na to potrzebujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 10, 2008 obecnie mam pomysł na dr Bromę (warszawa). ok 10-11 tysięcy koszt całkowity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach