Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

idąc na studia, też myślałam, że ten etap mam za sobą... ale moje studia i późniejsza (mam nadzieję takową) praca związana jest z kredkami, niestety inaczej zróżnicowania funkcji nie da się pokazać :P zresztą miałam zajęcia na których rysowaliśmy kreseczki, kropeczki, piaseczek, deszczyk itp itd :-) ale dzięki takim fachowcom :D po moich studiach nasz kraj będzie piękniejszy

Cześc Lalki :) Wszystkie bez wzgledu na rozmiar miski ;) Właśnie bylam na aeorobiku - pierwszy raz!!! O :( Zapic to? hm? ;) Pomaranczki nie widziałam :) Nie było jej ze mna kiedy potrzebowałama wsparcia na ugi bugi ;) Do juterka 👄

Drogie koleżanki doradzcie prosze. Jade w sobote na bibe i sie mnie kumpela pyta co pijam. Wódke, rum czy jakies inne wynalazki. To bedzie spotkanie po latach, wiec bedzie "grubo". Po czym sie najmniej choruje, bo ja to raczej tylko wódzie i piwko, ale nigdy razem :D:D

Hi dziewczynki :D RozkojaŻona - zaintrygowałaś mnie tą Pomarańczką? :) Mam nadzieję, że wszystko u niej gra - buzia dla niej 👄 A to specjalnie dla Ciebie odnośnie wyboru alkoholu ;) Piwo -ja tam piję tylko jak spotykam się z koleżankami na mieście, tak pogadać w pubie - piwo \"zamula\" jak pije sie je w domu. Rum i Gin - głowa mnie po nich boli :o Rano jest mi niedobrze :( Ale to nie znaczy że nie lubie ;) Wódka - babskie posiadówki przy wódce - to jest to :) Imperzy z koleżankami w domu to zawsze wodka. Najlepiej Finlandia Żurawinowa dobrze schłodzona :) Fakt - u nas takie babskie nasiadówki to jest normalnie granda w zachowaniu, ale raz na pół roku spotykamy się same baby \"na wódeczkę \" :) Kaca mam tylko wtedy jak za dużo papierosków wypalę :) Wino - pije tylko z Wami :) No to sie rozpisałam :) Tylko tu i Wredziocha - buziak dla Was 👄

cześć dziewczynki :-) ja też mam nadzieję, że z Pomarańczką wszystko dobrze... ja się coś kiepsko czuje, kicham, boli mnie brzusio :/ ten stres i to co się ostatnio dzieje to chyba mnie wykończy :( jeszcze te zajęcia od 12 do 20:/ miłego dnia Wam życzę :)

Siemanko Laseczki :) U pomaranczki wszystko ok (chyba). Jakos tak pod ziemie sie zapadla. Nawet na gg jej nie bylo :( Moze jakąś ekipe poszukiwawczą wysłać??? Stokrotko dziekuje za fachowe doradztwo. Mysle,ż sprubuje z ta Finlandia. Piwo na takiej bibie to odrazu skreslilam. A rumu nie pilam jeszcze. Wczoraj moj facet odradzil mi rum, bo on wie że mocna to ja tylko w gadce jestem :):) Kiedyś u kogoz z kafe znalazlam taka oto stopke. \"I tak płyniemy z \"Panem Tadeuszem\" \"Absolutnie\" \"Luksusowa\" Łódką Bols\" z \"Wyborowym\" kapitanem \"Smirnoffem\" do \"Soplicowa\" w \"Lodowej\" \"Finlandii\" na zjazd \"Absolwentów\" z \"Żytniej\".

Tylko_tu_ - ściskam cie gorąco. Mam nadzieje, że nie dopadnie cie żadne choróbsko, bo sobota za pasem :):) A leki i alkohol to bardzo zla mieszanka :) Zdrówka ci życzę. Buźka.

Dzien dobry kochane babeczki:) Wczoraj dostałam tez esa od chłopaka z którym sie kiedys spotykałam...Powiedziałam temu mojemu o tym i raptem potulny jak baranek nie chce sie rozstawac i obiecuje zmiany:) Chyba poczuł sie zagrozony hehe... Co robic z tym fantem???Doradzcie A ten wczorajszy dzien to wogóle jakis dziwny był...Dwóch facetów z dawnych lat odezwało sie w dzień w którym zakanczam zwiazek...Mysle na d tym czły czas... Buzialki bimbalki:)

Tylko tu - grypa Ciebie pobiera i z godnie z tym na jakim topiku piszemy - walnij sobie 100 przed zajęciami z moidem koniecznie to i rysowac bedzie się lepiej ;) Oj- tylko no właśnie nie z lekami!!! Pomarańczka moze taka zapracowana jest...nie ma co dziewczyny poganiać... Finlandię polecam :) I juz nie mogę sie doczekać az na piszesz o wrazeniach ;) Hehhe :) mocna w gadce - to tak jak każda ;) Ale swoją drogą to "libacje pijackie" kobiet są ciekawsze niz facetów - nam to sie dziwnie jakiś szwedndacz uruchamia i nie ma że boli :) Stopka jest światna - może wypożyczę ja sobie na piątek :o Bo cos sie zanosi, ze sama tutaj bedę warowała :( Wredziocha Ty kokietko ;)

Wredziocha>>> Przetrzymaj tego swojego jeszcze troche. Najpierw niech pokaze te zmiany, bo obiecywać to on moze :/ Zacznij go ignorowac, niech poczuje, że cie traci. Znow zacznie sie starac, bo wiesz faceci to zdobywcy. Tzn tak im sie wydaje, że to oni nas zdobywaja. NAIWNIACY :D Stoktotko>>> pozyczaj stopke i tak nie jest moja, a chetnie ja u ciebie zobacze.:) W piątek tez tu bede:) Gotowa na pogaduchy z pokalem w dloni. Chyba sobie kupie taka czapke jakie maja kibice. Przynajmniej nie bede musiala odrywac dloni od klawiaryry :D

Ale dostalam zadanie bojowe. Musze znalesc korepetytora jezyka francuskiego z okolic Szczecina. To jest jak szukanie igly w stogu siana :(

RozkojaŻona - Ty to mnie rozwalasz tymi tekstami :D :D:D dziwnie się na mnie spojrzało towarzystwo jak roześmiałam się na głos :) HEhehehe :D Musze też o tym pomyśleć... o tej czapce :D

hej dziewczynki, wreszcie dotarłam do akademika... i co widzę melinę za ścianą i wódką mnie witali :D to się nazywa sąsiad ;) jakiś taki humor mam zrypany... znowu wspomnienia wracają... i on ciągle gdzieś mi się plącze... wrr mam już tego wszystkiego dość, jestem zmęczona psychicznie.... jeszcze mama dopytuje się czy się z nim pogodziłam, czy nie... a do tego wkurwił mnie prowadzący ćwiczenia....

Nie ma to jak melina za sciana, zwlaszcza po ciezkim dniu :/ Ja bylam dzisiaj na zakupach z córką. Kupic kurtke dla 12-sto latki to jakis koszmar. Bo albo mi sie nie podoba, albo jej. Po ostrym starciu postawilam na swoim :)

z tymi to melina fajna jest :-) zresztą nie ma to jak super sąsiedzi :D jakoś mi się humor poprawił po tych 4 kielonkach :D bez jedzenia szybciej bierze ;-)

A ja dzisiaj grzecznie jednego \"bronka\" wypilam, a teraz ide sobie lulu. Dobranoc moje kobietki :) Miłych senków :) Buziole :*

Gość taka prawda
no ja właśnie też i pokłóciłam się z nim i siedze sama jak palec i pije piwo i jest bardzo głupiooo

Gość ktoś pije
niepotrzebnie:)

u mnie lipa...Napisałam mu ze jezeli dojebał mi rogi to niech nie smie mi spojrzec w oczy a jezeli jest czysty to ma sie odezwac...tak czy tak spakowałam mu walizke i wypierdalam jutro na ulice...Mam dosyc stresu...Nie jestem jakas krzywa zeby sie przejmowac kims kto nie pokazuje zeby mu zalezało...Wale to i pije piwo..:)

Gość kurde kafe
a dlaczego Ty nie śpisz:)?

poszłam!!! o 23 poszłam na spacer ze swoim Exem!!! normalnie zadziwiam sama siebie!! a żeby to był jeszcze taki zwykły spacer to byłoby ok, a on zaciągnął mnie nad Wisłe i lazłam po czymś betonowym co miało szerokość jakieś 50 cm, po przejściu jakichś 20 metrów na prawo i na lewo była Wisła!! chyba te kilka kieliszków dodały mi odwagi, chociaż marudziłam mu, że tego nie zrobie... ale warto było, widoki super, tylko potem mgła była... eh, boje się, że narobie sobie nadziei... ale on ostatnio był taki smutny... na koniec miałam go pocałować tak ostatni raz, ale alkohol wyparował i tego nie zrobiłam... dałam mu tylko buziaka w policzek... o ja biedna :/ miłego dnia

hmm stojąc tam ma się wrażenie, że jest się na samym środku Wisły... zamknąć oczy, rozłożyć ręce i jak Titanic ;-) nawet gwiazdy było przez chwilę widać... nawet przyplątał się temat \"nas\"...