Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

Witajcie i dzień dobry :) A proszę jak tu się temat rozwija :) Pozdrowienia dla wszystkich nowych pijących - ZDROWKO :) RozkojaZona 👄 na dzien dobry Tylko_tu ja to za Tobą nie nadążam :) Ale To fajnie :) Pogadaliście i to jak romantycznie ;) Czy wy czasem nie byliście w okolicy Mostu Śląko-Dabrowskiego? hm...? Tam jest taki fajny cypelek :)

Siemanko moje laseczki :) Widze, ze przybylo nas . Cieszy mnie to bardzo i bardzo goraco witam. wredziocha... >>> Dorób mu takie rogi, żeby w drzwi sie nie zmiescił. Oczywiście nie w twoje, bo zmienil miejsce pobytu mimo że sam jeszcze o tym nie wie :D:D Tylko_tu_ >>> Dobrze, że poszłaś,bo udowodniłaś sobie i jemu, że sie nie boisz zostać z nim sam na sam. Gratuluje odwagi i opanowania. Szczerze mówiąc z tym buziakiem moglaś zaszaleć ten ostatni raz. :D U Pomarańczki wszystko ok. Wiem, bo pisala do mnie. Coś nas zaniedbuje na forum :/ Wyslala bym Wam takiego pięknego buziaka, jakiego dostalam od stoktotki, ale nie wiem jak go zrobić :(:(:(

Alllo - przerwa na kawę się każdemu należy :) Jeszcze tylko piąteczek i... wekend :) Pozdrowienia dla Pomarańczki :) Ano skład jak skład - z roznych stron Polski :) RozkojaZona - buziaka przesyła się tak: - nawias taki [ -wpisujesz \"usta\" -zamykasz nawias ] 👄 hihihi :) Przeciez codziennie pić nie można ;) A moze można :o

ja sama za sobą już nie nadążam... właśnie wróciłam do akademika po ponad 5 godzinach \"latania\" po wawie...ledwo żyje, bo nawet śniadania nie jadłam... a czeka mnie jeszcze wycieczka pociągiem do domu... byliśmy między mostem śląsko-dąbrowskim a słonimskiego :-) mniej więcej w połowie... wiem, że z tym buziakiem mogłam zaszaleć.... mam nadzieję, że następnym razem się odważę, tak jeden jedyny raz... a co do strachu to bałam się panicznie, nie tyle jego tylko tego co wymyślił, ale podobało mi się :) ładny widok na wawę, tylko mgła straszna była i po 5 minutach nie było mostu widać... kiedyś byłam odważniejsza, jak byłam młodsza... i jak szliśmy to zaczęłam panikować i musiał mnie trzymać... calusieńką drogę i w jedną i w drugą stronę :D miał takie ciepłe dłonie... miał jakiś zły dzień, ale nawet udało mi się go rozśmieszyć :D

miłego weekendu Wam życzę 👄 mam nadzieję, że całe i zdrowe będziecie w poniedziałek :) ja zaraz zmykam na pociąg, mam nadzieję, że nie będę musiała się dziś kłócić o bilet z panią w kasie :/ jakoś oczka mi się zamykają, mam nadzieję, że nie prześpię mojej stacji;-) może uda mi się zajrzeć jutro albo w sobotę 👄

jejku, pije z nim teraz, wlasnie poszedl po piwo.. niby wszystko sobie wyjasnilismy, ale to chyba jesze nie to co chcialabym zeby bylo,... wredziocha postaram sie jutro byc... \"w życiu piękne są tylko chwile...\" kocham was:)

a o co konkretnie pytasz?:) u mnie jest tak, że mam nawet szampana, którego dostałam w prezencie, i nawet mam okazję, którą można by było uczcić - ale nie mam z kim tego szampana otworzyć... Więc zostałam przy piwku, siadłam przed komputerem i otworzyło mi się tu:) przeznaczenie czy co?:)

:D No to rzeczywiście - heheheh przypadek ;) a konkretnie to tak o nic pytam :) Tak po prostu, jak wieczór, jak samopoczucie, itp :) Pozew rozwodowy... Skoro to daje Tobie szczeście to ciesze się razem z Tobą :) Szampana możesz otworzyć wirtualnie ;) ze mną ;)

Ech, może nie będę dzisiaj mieszać:) ale zobaczę:) Czy ja wiem, czy mi daje szczęście? Mam nadzieję, że mi da, bo mi tego szczęścia jakoś brakowało:) dlatego właśnie tu jestem:)

Powiem szczerze, że nie jestem pewna, czy mój spokój nie jest udawany:) ale się staram:) zalać depresję:)

stokrotka sniegu chetnie bym Cie poczestowala, bo znow siedze sama...:(facet poszedl do sasiada na piwo a ja sama, winko mialo byc dla nas ale mnie wkurzyl i sama powiedzialam "idz juz, wole sobie sama posiedziec".. kalambaka, jedno piwko, malutko, my tu tydzien temu ostrzej imprezowalismy, i nie przejmuj sie facetami ba są zakręceni jak ruski tampon w piździe:):):)