Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

Cześć dziewczynki :) Tylko przez chwilkę człowiek oderwie sie od komputera a tutaj jakieś nowinki :) O co chodzi :o Ale i u Was widze ciekawie ;) nowe pazurki ;) Może ja nie mam wyobraźni ale french na czarno? ze sreberkiem? uuuu, to jest dopiero to :) RozkojaŻona, moja idolko :) Tylko_tu zabiegany człowieku, siądź, napij się ;) Pozdrowienia dla kalambaki, mony, niuni i reszty 👄 i... wielkiej nieobecnej Pomarańczki 🌻

i ja sie zamleduję, dziś mam opojstwo realne a nie wirtualne, lece na podbój gospód a co do pazurów to ja spiłowywałam i podwazałam takimi patyczkami drewnianymi ale poniszczyłam sobie paznokcie bardzo, teraz czekam az mi moja plytka odrośnie calkowicie i zrobie sobie nowe, moze też czarne, lubie ten kolor, pozdr

dziś usiadłam i wypiłam piwko z koleżankami od projektu :-) musiałyśmy go oblać;-) ale niestety prowadzący nas tak do końca nie docenił, bo dostałyśmy 4,5 miłego wieczorku

ello {usta] Boże ale wczoraj mialam zajebisty dzień. Wrociłam do domu przed północą i to na dodatek zupełnie trzeźwa. Nie napiszę za dużo, bo na samą myśl się czerwienię :D:D:D Życzę Wam takich dni na codzień!!! stokrotka_śniegu >>> ostatnio weszłam na profil mojej córki na e-puls\'ie i co widze??? Jestem jej idolką :D To teraz mam już dwie fanki :D:D Tylko_tu_ >>> dobre i 4,5. Ja bym sie cieszyła :) Musisz to mooocno opić, jedno piwko to za mało :D Kurcze na zorganizowaną winoterapie/browaroterapie to nie wiem kiedy sie tu załapie, bo najbliższe 3 weekend\'y mam zajete:( Buźki dla Was 👄👄👄

RozkojaŻona >> my się cieszymy, ale praca oceniona na 5 wcale nie była taka rewelacyjna... skończyło się na jednym piwku, bo byłyśmy zmęczone, a dziś miałyśmy jechać w teren \"badać\" to co się znajduje na naszym obszarze opracowania, ale ta pogoda nas odstraszyła i jedziemy w sobotę... a z fakultetu zrezygnowałam, jakoś nie przypadły mi do gustu te zajęcia... może jak kiedyś jak będę miała lepsiejszy aparat to się na jakiś kurs fotografii zapiszę.... miłego dnia... 👄 ja chyba wezmę się za pisanie mojej pracy inżynierskiej :) PS. ex i tak nie daje mi spokoju, a po wczorajszej rozmowie to zasnąć nie mogłam

wszyscy się rozeszli i nam topic umiera... na odwyk to mieliśmy iść grupowo... zacznę wierzyć w to, że czarownicą jestem!!!!! pomyślałam o exie i zadzwonił... masakra, masakra, miałam nie płakać, nie będę płakać, nie będę płakać, będę twarda, będę twarda!!!

będę gadać sama ze sobą, bo chyba już mi tylko to zostało... normalnie głupieję, muszę się wreszcie ogarnąć, bo nic dobrego ostatnio z tego co się dzieje nie wychodzi... mam nadzieję, że dłuższy pobyt w domu pozwoli mi sobie wszystko poukładać, pójdę nad moją rzeczkę, usiądę na mostku i pomyślę... może do jakichś sensownych wniosków dojdę, bo jak narazie to jestem w czarnej dziurze... z przyzwyczajenia do śniadania załączyłam gg... że EX jest na A to jest na początku listy i co widzę, jego opis, aż o mało co nie udławiłam się jedzeniem... mam nadzieję, że to nie do mnie... ale ciśnienie bez kawy mam 200/150!!! oto cytat: \"Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą. \"

🖐️ No laseczki gdzie jesteście?? Dzisiaj tak bez piwka???Nie ja oczywiscie :) ja pije \"TUSKIE\" :D:D stokrotka_śniegu, Tylko_tu_, kalambaka, mona35 👄👄👄

Ja też mam Tyskie... ale tylko jedno, a nastrój na co najmniej cztery... i chyba do sklepu wyskoczę, zanim zacznę...:(

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
Nie mogę!!!!!!!!!!! Biorę antybiotyk!!!!!!!!! 😭

Tylko_tu_ - właśnie taki mam nastrój, choinka... "Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą. " Jadę po piwo:)

He, już przestałam się umartwiać, bo przyjechałam ze sklepu i mogę otworzyć:) A jutro idę pić poza domem, to mam motywację do lepszego humoru:)

Ja jutro tez pije poza domem, a dzisiaj przy monitorku :D Czase przez skype z kolezanka popijamy :D Niestety dzisiaj jestem sama :(

o, witaj stokrotka, może chociaż Ty ze mną dzisiaj pogadasz, bo mnie tu znowu ignorują;) możesz mi nawet opowiadać dowcipy...;)

Ja w dowcipach to taka jestem kiepska, ale jeden znam :) Mąż do żony: -Kochanie, co byś zrobila jeśli wygralbym w totka? -Wziełabym swoja polowę i odeszła :) Mąż na to: -To bierz 7,50 i spier****laj :D Głupie :) Ale tak głupie, ze się z tego dzisiaj uśmiałam :)

a mnie się podoba, śmiałam się z tego wczoraj, kolega mi podsunął:) a to znacie: - Mamo, dziś w autobusie musiałem stać, bo tata kazał mi ustąpić miejsca młodej dziewczynie. - To bardzo ładnie z twojej strony. - Ale mamo, ja siedzialem u taty na kolanach...

Gość DArth VEjder
wiecie, a ja dziś komuś obiecałem ze nie będę pił i to jest jedna z obietnic którą mi najtrudniej dotrzymać...

Gość DArth VEjder
nie miałem zamiaru twierdzić że dobrze. Dziewczynie jednej

niunia1986pocztylionka - to idź:D DArth VEjder - jak dla Ciebie ważna, to posiedź z nami na trzeźwo...

Gość DArth VEjder
wiem że się dotrzymuje, ale nie jest łatwo

Gość DArth VEjder
to w tej chwili cięzko okreslić, jak się potoczy